Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi. Doktoruma bunu sorduğumda iceride sorun olmadigini o da soyledi temas yok cunku dedi ama aklima bu takildi
Bu deri alti hastaligi; dolayisyla derideki hucrelere yerlesiyor. Deri altinda Bildigim kadariyla yayilmasi pek mumkun degil; zaten siğil yolula cevredeki deriye veya partnere sicrayip yayilma yapiyor. Daha dogrusu,sigille disari cikan virus, cevredeki veya partnerdeki mikro siyriklarda iceri girirek oraya yesebiliyor. O yuzden doktorlar bu konuda rahat oluyor. Ama tabi, benim sahsi yorumum.

Tatlim haklisin deri hastalığı ama bu virus dna ya yerlesiyor. O yuzden rahmimizi etkileme ihtimali yok mu.( Bakireler icin konusuyorum )

bişey sorcaktım, aşı için bir anda mı 900 tl veriyoruz yoksa 300 er lira mı veriyoruz her defasında

bişey sorcaktım, aşı için bir anda mı 900 tl veriyoruz yoksa 300 er lira mı veriyoruz her defasında
Ezacınızla pazarlık yapın
Teker teker alıyorsunuz
Tarıhne dıkkkat edın
Buz zınncırınde gelmelidir
En az son kullanma tarıhı 6 -ay kala olmalı

Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi. Doktoruma bunu sorduğumda iceride sorun olmadigini o da soyledi temas yok cunku dedi ama aklima bu takildi
Burda tanıdım bır bayan vardı yıllar once onu doktorumla tanıstırmıstım
Doktorum onada koter yaptı
Bana gore bu bır deri altın deri rahatszlı ama o bayan koter olduktan sonra yaralar ıylesmeye baslınca ası oldu
Onda bır da cıkmadı
Suan evlı birda nüks ettını dusunmuyorm kontroldern sonra cıkmamıstı
Ası olun sizde
O bayan arkadasda bakrydi

Helin koterde genel anestezi yapılıyor mu? islem acısı nasıl? iyileşme süreci nasıl?

Ya benim ustunden 3.5 yil gecti fakat aklima bu takıldı doktorum da rahimde bisey yoktur temas yok dedi ama dna ya yerlesiyosa virus neden ulasamasin korkuttu beni bu durum

Sordum sordum defalarca mı söylücem öyle bişey yok olamaz çünkü tehlikeli tipteki virüs taa 8 cm içerideki yere taşınması için oraya götürülmesi lazım dış ortamda olduğu gibi iç ortamda sürtünme yok arkadaşlar ayrıca iç ortamda yol ikiye ayrılıyo ve idrar deliği(o da mukoza) dışa daha yakın yani vajinanın içinden kızlık zarını geçse bile ilk giriceği delik 8 cm içerideki mi olur yoksa aynı yapıdaki idrar deliği mi ? Ve tehlikeli tipteki virüs tip 16 gibi rahmin içindeki değişim hücrelerinin dnalarına kendilerini eşleyerek yıllarca hayatta kalabiliyolar asıl besin kaynakları o ondan dolayı rahim agzı kanseri yapıyo dış ortamda anogenital bölge vajina içi gibi o bölgeye ulaşamadıgı için asıl kaynaktan uzak kalıyo vücut dış ortamdaki tehlikeli tipi daha hızlı siliyo bu yüzden umarım anlamıssınızdır !

Özge sigillerin ne durumda? ikimiz de hakan hocaya yaptırmıştık merak ediyorum
Yaklasik bir ay gecti. Veregen krem kullaniyorum bir aydir. Kremin belirginlestirdigi 3 tane minik sigil var. Bunlar hakan hocanin atladigi; göremediği sigiller olabilir( iyi ihtimal) veya nüks edenler olabilir( umarim degildir) emin olamiyorum çünkü cok kucukler. Krem geçiriyor onlari saniyorum, beyazlsip dusecek gibi oldulr,bekliyorum ... baska bisi yok henuz

kontrole gitmiyçek misin?
veregen kremi hakan hoca mı önermişti?

kontrole gitmiyçek misin?
veregen kremi hakan hoca mı önermişti?
Bu en son gittigim kontroldu zaten. Kontrolde 4 tane yakti. Tekrar gitmeye param kalmadi malesef.
Veregeni kendim arkads bavulunda getirttim. Hakan hocadan bagimsiz.Trde yok. Baya da pahali... deniyorum bakalim.

Bu en son gittigim kontroldu zaten. Kontrolde 4 tane yakti. Tekrar gitmeye param kalmadi malesef.
Veregeni kendim arkads bavulunda getirttim. Hakan hocadan bagimsiz.Trde yok. Baya da pahali... deniyorum bakalim.

Anladım canim inşallah bi an önce kurtuluruz bu dertten, hepimiz..

Evet daha lazerle yakilali 10 gün olmusken yeni sigiller belirdi..Bu hafta gidip yeniden yaktiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…