Bu deri alti hastaligi; dolayisyla derideki hucrelere yerlesiyor. Deri altinda Bildigim kadariyla yayilmasi pek mumkun degil; zaten siğil yolula cevredeki deriye veya partnere sicrayip yayilma yapiyor. Daha dogrusu,sigille disari cikan virus, cevredeki veya partnerdeki mikro siyriklarda iceri girirek oraya yesebiliyor. O yuzden doktorlar bu konuda rahat oluyor. Ama tabi, benim sahsi yorumum.Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi. Doktoruma bunu sorduğumda iceride sorun olmadigini o da soyledi temas yok cunku dedi ama aklima bu takildi
Tatlim haklisin deri hastalığı ama bu virus dna ya yerlesiyor. O yuzden rahmimizi etkileme ihtimali yok mu.( Bakireler icin konusuyorum )Bu deri alti hastaligi; dolayisyla derideki hucrelere yerlesiyor. Deri altinda Bildigim kadariyla yayilmasi pek mumkun degil; zaten siğil yolula cevredeki deriye veya partnere sicrayip yayilma yapiyor. Daha dogrusu,sigille disari cikan virus, cevredeki veya partnerdeki mikro siyriklarda iceri girirek oraya yesebiliyor. O yuzden doktorlar bu konuda rahat oluyor. Ama tabi, benim sahsi yorumum.
Eczaci bana doz basina veriyosun dedi tek seferde degilmisbişey sorcaktım, aşı için bir anda mı 900 tl veriyoruz yoksa 300 er lira mı veriyoruz her defasında
Ezacınızla pazarlık yapınbişey sorcaktım, aşı için bir anda mı 900 tl veriyoruz yoksa 300 er lira mı veriyoruz her defasında
Burda tanıdım bır bayan vardı yıllar once onu doktorumla tanıstırmıstımBu konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi. Doktoruma bunu sorduğumda iceride sorun olmadigini o da soyledi temas yok cunku dedi ama aklima bu takildi
Burda tanıdım bır bayan vardı yıllar once onu doktorumla tanıstırmıstım
Doktorum onada koter yaptı
Bana gore bu bır deri altın deri rahatszlı ama o bayan koter olduktan sonra yaralar ıylesmeye baslınca ası oldu
Onda bır da cıkmadı
Suan evlı birda nüks ettını dusunmuyorm kontroldern sonra cıkmamıstı
Ası olun sizde
O bayan arkadasda bakrydi
Ya benim ustunden 3.5 yil gecti fakat aklima bu takıldı doktorum da rahimde bisey yoktur temas yok dedi ama dna ya yerlesiyosa virus neden ulasamasin korkuttu beni bu durumBurda tanıdım bır bayan vardı yıllar once onu doktorumla tanıstırmıstım
Doktorum onada koter yaptı
Bana gore bu bır deri altın deri rahatszlı ama o bayan koter olduktan sonra yaralar ıylesmeye baslınca ası oldu
Onda bır da cıkmadı
Suan evlı birda nüks ettını dusunmuyorm kontroldern sonra cıkmamıstı
Ası olun sizde
O bayan arkadasda bakrydi
Arkadaşlar lazerle sigil yakiminda dami lazer makinesinin markasi onemli.
Yaklasik bir ay gecti. Veregen krem kullaniyorum bir aydir. Kremin belirginlestirdigi 3 tane minik sigil var. Bunlar hakan hocanin atladigi; göremediği sigiller olabilir( iyi ihtimal) veya nüks edenler olabilir( umarim degildir) emin olamiyorum çünkü cok kucukler. Krem geçiriyor onlari saniyorum, beyazlsip dusecek gibi oldulr,bekliyorum ... baska bisi yok henuzÖzge sigillerin ne durumda? ikimiz de hakan hocaya yaptırmıştık merak ediyorum
Yaklasik bir ay gecti. Veregen krem kullaniyorum bir aydir. Kremin belirginlestirdigi 3 tane minik sigil var. Bunlar hakan hocanin atladigi; göremediği sigiller olabilir( iyi ihtimal) veya nüks edenler olabilir( umarim degildir) emin olamiyorum çünkü cok kucukler. Krem geçiriyor onlari saniyorum, beyazlsip dusecek gibi oldulr,bekliyorum ... baska bisi yok henuz
Bu en son gittigim kontroldu zaten. Kontrolde 4 tane yakti. Tekrar gitmeye param kalmadi malesef.kontrole gitmiyçek misin?
veregen kremi hakan hoca mı önermişti?
Bu en son gittigim kontroldu zaten. Kontrolde 4 tane yakti. Tekrar gitmeye param kalmadi malesef.
Veregeni kendim arkads bavulunda getirttim. Hakan hocadan bagimsiz.Trde yok. Baya da pahali... deniyorum bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?