Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet daha lazerle yakilali 10 gün olmusken yeni sigiller belirdi..Bu hafta gidip yeniden yaktiricam
Bana sorarsan bi hafta daha bekle; ucretsiz kontrolde yaktirirsin. Cok fazla degillerse. Cunku benim de basta her hafta yaktirmaya gidecej kadar cok cikiyordu. Ben de beklemedigimden herhafta gidiyodum. Birqz yorup yipratiyo bu surec.. Sonra bu yoğunluk kalmiyo. Bi ayda uc minik cikti bende mesela. Sen kendine iyi baktikca azaliyor

hemen yaktırmazsam daha çok yayılır diye endiseleniyorum

Doktorunuz görsun bi koterde doktorum 15 gun arayla yaptı lazer de de Doktorunuz uygun gorurse eger dagılmadan olun

Yakma hakkım bittiğinde kontrolden sonra yani yeniden çıkarsa koter düşünüyorum ben de devlette.
Çünkü her yakmaya 500 lira alacakmış hakkım bittiğinde.

Helin koterde genel anestezi yapılıyor mu? islem acısı nasıl? iyileşme süreci nasıl?
Ben bölgesel ıgneyle uyusturdular acımadı dıl ama en etkılısı koter benım düşüncem
Genel anestezıde ozelde 500 tl yakın anestezı ucretı alınıyor bir de
Cok acı duymadım sonrasında yuruyerek evıme gittim

Portakal suyu ıcın günde bir taze sıkılmıs
Suan siğil yoksa pamukla sırke dokup siliniz

Sıgıl olan arkadaslar kulak çöpü ile sırke dokup bekletın beyazlastırıyor
Sirke dogal asıt

6 -ayda bir kontrolu ve smaer testınızı aksatmayın

Ası cok onemlı gardesıl 4 tıp cervalıx 2 vurusten korumaktadır
Asının koruyuculuk süresi 5/7 yıl aralıgındadır

Gunde bir ek vitamın alınız takviyelı
Gunde bir bitkı cayı olabılır
Ada cayı ya da cıvan percemi uygundur.
Bonreklerınızı yormayın kapsül kapsül ilac ıcen arkadaşlar bir yer düzeltirken bi yer mahvolabilir

Aktardan ımkan varsa bir
10 gr arı sütü
50 gr polen
Çam balı marketten
100 gr propolıs alarak tahta kasıkla günde bir yemenizdir önerm

Propolıs kullanan arkadaslarda bakın cıkmama ıhtımalı
Yüzde 90
Propolıs kanser tedavısınde kullanılan cok onemlı bir btkidr

Ya da aktardan hazır macun da alınabilir .
Bunun harıcı havuza girmeyin
Hamam gidiyorsanız altınıza bir sey serin
Yüzeysel vajen ve poponun temas ettı selerdden bir sürecikkk kacının
Camasırlar ütüleyiniz

hemen yaktırmazsam daha çok yayılır diye endiseleniyorum
Yoo cook haklisin, ihmal etmemek gerek. Ben baska bi acidan baktim olaya. Yeni enfekteyken, her gün yaktirsam her gun yeni cikiyodu bende. Surekli gittim. Haftada en az bir... doktorlar kovuyodu o derece. Ben her yaktirmada bu son diyoduum,ertesi gün yeni cikinca psikolojil olrak baya yiprandim..Simdi diyorum ki o kadar kosmasaydim, cok yorulmasaydim... Duzenli olrak ayda bir veya 2 haftada bir. I bakis açısı olarak, aklinda bulunsun

Ben netten bilindik bi markanın propolisini aldım sıvı halde olanından bana bi fayda etmedi 1 ay kullandım suya Damlatarak

haftada en az bir gittiğin koter miydi? lazer de para yetmez çünkü:) bir de İstanbulda koter için tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı arkadaşlar

bir ay önce hakan hocada siğillerimi yaktırmıştım. benim baktığımda görmediğim siğilleri o mikroskopuyla görmüştü. cumartesi günü tekrar gittim. 2 tane yaktı. ama şimdi sanki o önceden yaktığı bölgede beyaz benek benek bişiler var. siğil mi değil mi anlayamıyorum. siğil olsa o kocaman mikroskopuyla görürdü diyorum bi yandan da o gördüklerim ne diyorum. paranoyak oldum iyice.

Ben de 12 gün önce ilk defa hakan hocaya yaktırdım. 173 atış yaptım dedi.Yoğundu baya sigillerim özellikle girişte.
12 gün geçti yaniklar kalmadı pansuman yaptım günde 2 defa silverdin sürdüm..
2 gundur bakıyorum girişte 5-6 tane böyle köftelik bulgur kadar minicik sigiller var.Yakarken mi kaldı yoksa yeni mi cikti bilmiyorum.Yanık haliyle anlaşılmiyordu çünkü.
Yalnız doktor bana önce 15 tane 20 tane çıkar sonra 5 tane 6 tane sonra..birden bitmez 2 belki 3 belki daha fazla defa geleceksin demisti
senin kaç atış yapıldı popuca ilk yaktirisin miydi?

ben ilk koterle yaktırdım. 1 ay sonra tekrar koterle bi kaç yer yakıldı. daha sonra hakan hocaya gittim. bana 19 tane atış attı. 1 aydır da çıkan yoktu. fakat ben bu beneklerimi gitmeden önce de farketmiştim. ama orada bakarken bişey görünmedi. şu an onlar siğil mi değil mi anlayamıyorum.

en kötüsü de bu işte anlayamıyoruz sigil mi değil mi bazıları çok küçük oluyor
koteri nerde yaptırdın İstanbulda?ben lazer kontrol hakkım bittiğinde koter yaptiricam

Yakma hakkım bittiğinde kontrolden sonra yani yeniden çıkarsa koter düşünüyorum ben de devlette.
Çünkü her yakmaya 500 lira alacakmış hakkım bittiğinde.[/QUOT
Çünkü her yakmaya 500 lira alacakmış hakkım bittiğinde.

Koterde benım ki doktorum uyusturdu ve neşterle aldı bole et altı parca parca da almadı buna ragmen 15 gun aralıklı oldum

Lazaerde doktorun yanlıs anlamayın ama görmeme ıhtımalı oldunu dusunmuyorum Bazı doktorlar bu işi tıcarete dokuyor
Eger cıkıyosa doktor görmedım yakmadım demıyor yeniden cıkmıs dıyor Ben doktorların gördünü gayet ıyı bılıyorm bılerek böyle yapıyorlar

Ben de 10-12 gün olmadan 5 tane 6 tane sigil in belirmesine şaşırdım sanki hiç atış yapılmamış oraya diğer yerlerde yanık izi var belli sigillerin olduğu yerde yok
lazere her defasında gücüm yetmez maddi olarak mecburen kotere döneceğim, ama işte iyi bi doktor bulmam lazım ve İstanbulda yeniyim iyi doktor koter için kim vardır bilemiyorum

Öncelikle virüslerin Konak hücreler olduğunu bilip, sinir hücrelerine yerleştikleri zaman asla o hücrelerden ayrılmayacağını, virüslerin cansız fakat sizin vücudunuzdan beslenecek yaşadığını biliniz. HSV de bir virüstür tıpkı ağızta çıkan uçuklar gibi fakat HSV iki boyutludur ağızda çıkanlar ilk boyutu diğeri ise vajina veya penis etrafında çıkan boyutu. Bana kalırsa HSV ilk dönemler dışında çok ta rahatsızlık vermeyen, cinsel yolla bulaşan hastalıkların en iyisindir. Kötünün en iyisi gibi düşünün. Bu virüsler bağışıklık sisteminiz çöktüğünde yani grip olduğunuz bir durumda hemen ortaya çıkarlar ağızda olanlardan bahsediyorum. Fakat diğer boyutu ise öyle kolay kolay çıkmaz. Bu virüs aktif olmadığı zamanlarda partnerinizle ilişkide bulunduğunuzda hemen yaralamaz. 2-20 gün içerisinde siz fark etmeseniz bile bulaşır. Tek şart korunmak ve partnerimize bu durumu açıklamak rızasını almak.

hsv değil ki hpv bizlerdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…