Bana sorarsan bi hafta daha bekle; ucretsiz kontrolde yaktirirsin. Cok fazla degillerse. Cunku benim de basta her hafta yaktirmaya gidecej kadar cok cikiyordu. Ben de beklemedigimden herhafta gidiyodum. Birqz yorup yipratiyo bu surec.. Sonra bu yoğunluk kalmiyo. Bi ayda uc minik cikti bende mesela. Sen kendine iyi baktikca azaliyorEvet daha lazerle yakilali 10 gün olmusken yeni sigiller belirdi..Bu hafta gidip yeniden yaktiricam
Bana sorarsan bi hafta daha bekle; ucretsiz kontrolde yaktirirsin. Cok fazla degillerse. Cunku benim de basta her hafta yaktirmaya gidecej kadar cok cikiyordu. Ben de beklemedigimden herhafta gidiyodum. Birqz yorup yipratiyo bu surec.. Sonra bu yoğunluk kalmiyo. Bi ayda uc minik cikti bende mesela. Sen kendine iyi baktikca azaliyor
Doktorunuz görsun bi koterde doktorum 15 gun arayla yaptı lazer de de Doktorunuz uygun gorurse eger dagılmadan olunEvet daha lazerle yakilali 10 gün olmusken yeni sigiller belirdi..Bu hafta gidip yeniden yaktiricam
Doktorunuz görsun bi koterde doktorum 15 gun arayla yaptı lazer de de Doktorunuz uygun gorurse eger dagılmadan olun
Ben bölgesel ıgneyle uyusturdular acımadı dıl ama en etkılısı koter benım düşüncemHelin koterde genel anestezi yapılıyor mu? islem acısı nasıl? iyileşme süreci nasıl?
Yoo cook haklisin, ihmal etmemek gerek. Ben baska bi acidan baktim olaya. Yeni enfekteyken, her gün yaktirsam her gun yeni cikiyodu bende. Surekli gittim. Haftada en az bir... doktorlar kovuyodu o derece. Ben her yaktirmada bu son diyoduum,ertesi gün yeni cikinca psikolojil olrak baya yiprandim..Simdi diyorum ki o kadar kosmasaydim, cok yorulmasaydim... Duzenli olrak ayda bir veya 2 haftada bir. I bakis açısı olarak, aklinda bulunsunhemen yaktırmazsam daha çok yayılır diye endiseleniyorum
Yoo cook haklisin, ihmal etmemek gerek. Ben baska bi acidan baktim olaya. Yeni enfekteyken, her gün yaktirsam her gun yeni cikiyodu bende. Surekli gittim. Haftada en az bir... doktorlar kovuyodu o derece. Ben her yaktirmada bu son diyoduum,ertesi gün yeni cikinca psikolojil olrak baya yiprandim..Simdi diyorum ki o kadar kosmasaydim, cok yorulmasaydim... Duzenli olrak ayda bir veya 2 haftada bir. I bakis açısı olarak, aklinda bulunsun
bir ay önce hakan hocada siğillerimi yaktırmıştım. benim baktığımda görmediğim siğilleri o mikroskopuyla görmüştü. cumartesi günü tekrar gittim. 2 tane yaktı. ama şimdi sanki o önceden yaktığı bölgede beyaz benek benek bişiler var. siğil mi değil mi anlayamıyorum. siğil olsa o kocaman mikroskopuyla görürdü diyorum bi yandan da o gördüklerim ne diyorum. paranoyak oldum iyice.
Ben de 12 gün önce ilk defa hakan hocaya yaktırdım. 173 atış yaptım dedi.Yoğundu baya sigillerim özellikle girişte.
12 gün geçti yaniklar kalmadı pansuman yaptım günde 2 defa silverdin sürdüm..
2 gundur bakıyorum girişte 5-6 tane böyle köftelik bulgur kadar minicik sigiller var.Yakarken mi kaldı yoksa yeni mi cikti bilmiyorum.Yanık haliyle anlaşılmiyordu çünkü.
Yalnız doktor bana önce 15 tane 20 tane çıkar sonra 5 tane 6 tane sonra..birden bitmez 2 belki 3 belki daha fazla defa geleceksin demisti
senin kaç atış yapıldı popuca ilk yaktirisin miydi?
ben ilk koterle yaktırdım. 1 ay sonra tekrar koterle bi kaç yer yakıldı. daha sonra hakan hocaya gittim. bana 19 tane atış attı. 1 aydır da çıkan yoktu. fakat ben bu beneklerimi gitmeden önce de farketmiştim. ama orada bakarken bişey görünmedi. şu an onlar siğil mi değil mi anlayamıyorum.
Yakma hakkım bittiğinde kontrolden sonra yani yeniden çıkarsa koter düşünüyorum ben de devlette.
Çünkü her yakmaya 500 lira alacakmış hakkım bittiğinde.[/QUOT
Yakma hakkım bittiğinde kontrolden sonra yani yeniden çıkarsa koter düşünüyorum ben de devlette.
Çünkü her yakmaya 500 lira alacakmış hakkım bittiğinde.
Ben netten bilindik bi markanın propolisini aldım sıvı halde olanından bana bi fayda etmedi 1 ay kullandım suya Damlatarak
Koterde benım ki doktorum uyusturdu ve neşterle aldı bole et altı parca parca da almadı buna ragmen 15 gun aralıklı oldum
Lazaerde doktorun yanlıs anlamayın ama görmeme ıhtımalı oldunu dusunmuyorum Bazı doktorlar bu işi tıcarete dokuyor
Eger cıkıyosa doktor görmedım yakmadım demıyor yeniden cıkmıs dıyor Ben doktorların gördünü gayet ıyı bılıyorm bılerek böyle yapıyorlar
Damla ve kapsul ıcındekı propolıs oranın farklıdır
Aktarım satmıs oldugu toz propolıs kullanımından bahsettım
akıllardan toz propolis alıp bala mi karıştıralım?
Öncelikle virüslerin Konak hücreler olduğunu bilip, sinir hücrelerine yerleştikleri zaman asla o hücrelerden ayrılmayacağını, virüslerin cansız fakat sizin vücudunuzdan beslenecek yaşadığını biliniz. HSV de bir virüstür tıpkı ağızta çıkan uçuklar gibi fakat HSV iki boyutludur ağızda çıkanlar ilk boyutu diğeri ise vajina veya penis etrafında çıkan boyutu. Bana kalırsa HSV ilk dönemler dışında çok ta rahatsızlık vermeyen, cinsel yolla bulaşan hastalıkların en iyisindir. Kötünün en iyisi gibi düşünün. Bu virüsler bağışıklık sisteminiz çöktüğünde yani grip olduğunuz bir durumda hemen ortaya çıkarlar ağızda olanlardan bahsediyorum. Fakat diğer boyutu ise öyle kolay kolay çıkmaz. Bu virüs aktif olmadığı zamanlarda partnerinizle ilişkide bulunduğunuzda hemen yaralamaz. 2-20 gün içerisinde siz fark etmeseniz bile bulaşır. Tek şart korunmak ve partnerimize bu durumu açıklamak rızasını almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?