Hatrilatmak isterim, aldara 6 haftada gecirmezse direnc kazandiriyor. 6 haftada birakmak gerek. Lazer burada cok kosuldu, genelde hakan hocaya gittik. Baska bilmiyorum ben; doktorlar hep koter yapiyolar. Devlwt hastanesinde koter ucretsiz. Genelde lakayt is yapiyolar o yuzden pek gitmemeye calisiyorum. Lokal 1500;genel aneztezi 2000 hakan hoca da. Ben memnunum; begenmeyen de var.Tesekkur ederim buyuklukleri İç dudaklarda kumelenmis halde minik minikler rahim ağzındaki üç tane uzun tipli ama küçükler siz hangisine yaptirdin iz birde lazer ücreti pahalı birsey mi
akıntınız olur ılesmesı yaklasık bir ayı bulurKızlar bu lazer yanıkları ne zaman geçecek?
Salı günü lazerle 173 atış yapıldı. Çok yanıyor canim.Günde 3.defa batikon pansuman ve silverdin Plus sür dedi doktor yapıyorum. Ama hala Pantolonlafımı giyemiyorum yürüyemiyorum açıyor yanıyor ya
Epılasyon ıcın ben genital bolge 400 tl odedımTesekkur ederim buyuklukleri İç dudaklarda kumelenmis halde minik minikler rahim ağzındaki üç tane uzun tipli ama küçükler siz hangisine yaptirdin iz birde lazer ücreti pahalı birsey mi
Epilasyon gidiyorum zaten ben ama genital gitmiyorum sigillerle zararlı olur diye lazerle sigil yakimi ücretini sormuştum canimEpılasyon ıcın ben genital bolge 400 tl odedım
Dıod lazer sonuc alamadım cunku tuyler koyu
Aleksandır daha ıyı
Ipl de eskı
Sıze onerım aleksandır yana ıyı bır merkezdenyaptır
Dıger bılgelerı bır sekılde hallledebılıyor ınsan
Hatrilatmak isterim, aldara 6 haftada gecirmezse direnc kazandiriyor. 6 haftada birakmak gerek. Lazer burada cok kosuldu, genelde hakan hocaya gittik. Baska bilmiyorum ben; doktorlar hep koter yapiyolar. Devlwt hastanesinde koter ucretsiz. Genelde lakayt is yapiyolar o yuzden pek gitmemeye calisiyorum. Lokal 1500;genel aneztezi 2000 hakan hoca da. Ben memnunum; begenmeyen de var.
Kizlar ayrica yurtdisindan veregen diye bi krem getirttim. Yesilcay ekstresinden yapiliyo. Arastirin. Bende bi tane nuks vardi; onu gecirdi. Bi tane daha nuks etti gecen gun. Onu da geciriyo. Isalla boyle tek tük devam eder ve biter...
Ben 6 hafta kullandım aldarayi. Hic bi faydasini görmedim ve biraktim. Hakan hocaya katiliyorum :)Ozge Hakan hocaya aldara yi sormuştum bana gerek yok bi iki yakma sonra azalarak bitecek demişti bana yani lazer den sonra süreyim mi dedim yok dedi
400 tl odedımEpilasyon gidiyorum zaten ben ama genital gitmiyorum sigillerle zararlı olur diye lazerle sigil yakimi ücretini sormuştum canim
İlac kullandınız mı verdımı ılac agızdan oral ve vajınal ve fitilIc dudaklarda puturler olduğunu soylemisyim arkadaslar. Vajinal mantar olmusum
Sonucu aldm ama doktora gidemedim. Yarin gidicem. Bana fitil veremez Sanirim. Ilac vereck heraldeİlac kullandınız mı verdımı ılac agızdan oral ve vajınal ve fitil
Can'ım şu elektroniklerden al istersen benim eşimde çok içiyordu içmiyor tabii oda risklimi bilmemde sigara kadar değil sanırsam hepten bırakılsa keşkeKizlar doktor alkol çok az olabilir ama sigara asla kullanmayacaksin demişti.
günde 1 paket içen ben yaktirdifimdan beri günde 5-6 tane iciyorum.Keşke bunu da içmesem ama dayanamiyorum.İnanılmaz sinir gerginlik yapıyor içmemek.
Napicam bilmiyorum
sigilleri geçenler sigarayi birakmismiydi
5/6 tane ıc canın cok ısterse sakız ya da şeker cıgne ben hala o gunden sonra ıkı tane ıcıyorum gundeKizlar doktor alkol çok az olabilir ama sigara asla kullanmayacaksin demişti.
günde 1 paket içen ben yaktirdifimdan beri günde 5-6 tane iciyorum.Keşke bunu da içmesem ama dayanamiyorum.İnanılmaz sinir gerginlik yapıyor içmemek.
Napicam bilmiyorum
sigilleri geçenler sigarayi birakmismiydi
Sıgıl hıc yokken gidin yüzeyde yok oldun da yaptırınKafam karıştı kizlar rica etsem lazerle sigil yakimini detaylı anlatabilirmisiniz
Çıkmama olasılı da var eger doktor ıyı koter yada dokturmayınyaptıysa cıkmaz5 tane iciyorum evet en fazla 6.
Lazer acısı geçiyor göbür günde 2 defa pansuman devam batikon la. Ve silverdin sürüyorum. Lazer yanığı iyileşmeden yenisi çıkmış mi çıkar mı anlamak zor.Pütürge putur vajinam.Ki mutlaka çıkacaktır demişti doktor 173 tane yakinca cikmamasi mucize olur.
Bu arada önerdiği cinko ve vitaminlere devam ediyorum
Ek olarak ekinezya tableti önermişti aldım.
Kefir iciyorum günde 1 bardak. İç çamaşırlarımi çamaşır suyuna abekletip 90 derecede yıkıyor ve sonra ütülüyorum.
Umarım bir iki yaktirma daha sonra tamamen biter.
koter dondurma olmadı benimki lazerle yaktı doktor ve mutlaka çıkar bi iki defa daha yakacam dedi...Aldara gerek yok dedi fayda etmez dediÇıkmama olasılı da var eger doktor ıyı koter yada dokturmayınyaptıysa cıkmaz
Elınızde aldara kaldıysa varsa ıkı gunde bir yarım paket sürüm varsa ama
İki yaktırma deme bitsin de yaaa işallah baksana kendıne ıyı bakıyosun
Akıntın cok olabılır gunde camasır degıstırme ımkanın yoksa gunluk ped degıstır 4/5 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?