Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Tesekkur ederim buyuklukleri İç dudaklarda kumelenmis halde minik minikler rahim ağzındaki üç tane uzun tipli ama küçükler siz hangisine yaptirdin iz birde lazer ücreti pahalı birsey mi
Hatrilatmak isterim, aldara 6 haftada gecirmezse direnc kazandiriyor. 6 haftada birakmak gerek. Lazer burada cok kosuldu, genelde hakan hocaya gittik. Baska bilmiyorum ben; doktorlar hep koter yapiyolar. Devlwt hastanesinde koter ucretsiz. Genelde lakayt is yapiyolar o yuzden pek gitmemeye calisiyorum. Lokal 1500;genel aneztezi 2000 hakan hoca da. Ben memnunum; begenmeyen de var.

Kizlar ayrica yurtdisindan veregen diye bi krem getirttim. Yesilcay ekstresinden yapiliyo. Arastirin. Bende bi tane nuks vardi; onu gecirdi. Bi tane daha nuks etti gecen gun. Onu da geciriyo. Isalla boyle tek tük devam eder ve biter...

akıntınız olur ılesmesı yaklasık bir ayı bulur
Bu surede ıyı beslenın
B ya da c vıtamını takvıye alın

Sırke sürmeyın yanarsınız

Orayı evdeysenız yıkayın kurulayın aralıklı
Silerek kurulamayın
Krem silverdın devam edınız

Tesekkur ederim buyuklukleri İç dudaklarda kumelenmis halde minik minikler rahim ağzındaki üç tane uzun tipli ama küçükler siz hangisine yaptirdin iz birde lazer ücreti pahalı birsey mi
Epılasyon ıcın ben genital bolge 400 tl odedım
Dıod lazer sonuc alamadım cunku tuyler koyu
Aleksandır daha ıyı
Ipl de eskı

Sıze onerım aleksandır yana ıyı bır merkezdenyaptır
Dıger bılgelerı bır sekılde hallledebılıyor ınsan

Epilasyon gidiyorum zaten ben ama genital gitmiyorum sigillerle zararlı olur diye lazerle sigil yakimi ücretini sormuştum canim

Ozge Hakan hocaya aldara yi sormuştum bana gerek yok bi iki yakma sonra azalarak bitecek demişti bana yani lazer den sonra süreyim mi dedim yok dedi

Kizlar doktor alkol çok az olabilir ama sigara asla kullanmayacaksin demişti.
günde 1 paket içen ben yaktirdifimdan beri günde 5-6 tane iciyorum.Keşke bunu da içmesem ama dayanamiyorum.İnanılmaz sinir gerginlik yapıyor içmemek.
Napicam bilmiyorum
sigilleri geçenler sigarayi birakmismiydi

Can'ım şu elektroniklerden al istersen benim eşimde çok içiyordu içmiyor tabii oda risklimi bilmemde sigara kadar değil sanırsam hepten bırakılsa keşke

Kafam karıştı kizlar rica etsem lazerle sigil yakimini detaylı anlatabilirmisiniz

5/6 tane ıc canın cok ısterse sakız ya da şeker cıgne ben hala o gunden sonra ıkı tane ıcıyorum gunde

5 tane iciyorum evet en fazla 6.
Lazer acısı geçiyor göbür günde 2 defa pansuman devam batikon la. Ve silverdin sürüyorum. Lazer yanığı iyileşmeden yenisi çıkmış mi çıkar mı anlamak zor.Pütürge putur vajinam.Ki mutlaka çıkacaktır demişti doktor 173 tane yakinca cikmamasi mucize olur.
Bu arada önerdiği cinko ve vitaminlere devam ediyorum
Ek olarak ekinezya tableti önermişti aldım.
Kefir iciyorum günde 1 bardak. İç çamaşırlarımi çamaşır suyuna abekletip 90 derecede yıkıyor ve sonra ütülüyorum.
Umarım bir iki yaktirma daha sonra tamamen biter.

Çıkmama olasılı da var eger doktor ıyı koter yada dokturmayınyaptıysa cıkmaz

Elınızde aldara kaldıysa varsa ıkı gunde bir yarım paket sürüm varsa ama

İki yaktırma deme bitsin de yaaa işallah baksana kendıne ıyı bakıyosun
Akıntın cok olabılır gunde camasır degıstırme ımkanın yoksa gunluk ped degıstır 4/5 kere

koter dondurma olmadı benimki lazerle yaktı doktor ve mutlaka çıkar bi iki defa daha yakacam dedi...Aldara gerek yok dedi fayda etmez dedi

Merhaba arkadaslar gecen yazmistim. Bakireyim ve smear olamiyor. Icerde rahim agzi kanser riskinden korkuyorum demiştim sagolsun arkadaslar iceriye temas olmadığı icin boyle bi durum olamayacagini söyledi. Aklima takilan sudir. Bu virus bizim dna miza yerlesiyor. Sigil ciktigina gore bu virusu aldık ve atana kadar dnamizda. O halde rahime de etki edemez mi

Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi. Doktoruma bunu sorduğumda iceride sorun olmadigini o da soyledi temas yok cunku dedi ama aklima bu takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…