Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hakan hoca hangi hastanede canim

Izmirde bakire smeari yapan yer ararken bi doktorla telefonda gorusme hatasinda bulunfum. Bana bunun bi virus oldugunu istedigi yere kolayca ulasabilecegini ve vucuttan atmanin nadir bir olay oldugunu Soyledi. Nasil yani atilamaz mi diyosunuz dedim. Nadir gorulen bisey bu acikcasi dedi. Bana bicok doktor tam birlesme olmadigindan rahimde bisey yoktur dedi dedim. Bunu siz uzulmeyin diye soylemistir dedi bana. Saka gibi ya. Bagisiklik dusunce tekrarlar bu boyledir diyo. Adami bogasim geldi

Ya sen üzerinden kaç yıl geçmiş zaten tıbben şuan hpvli değilsin niye illa psikolojini bozmaya calısıyosun Türkiyede bakirelerden smear alan bikaç yer var koskoca profesörler akıl edememiş bunlar etmiş nedense bakire smeari de aslında smear değil akıntıdan alınan bişeye smear denemez adam sana ticaretini yaptığı bişeye içeride olamaz niye desin ! Zaten akıntıdan bakan kendisi kendini mi yalanlasın ? Bu korkularını belli edersen bütün kurtlar faydalanır benim kaç tane akrabamda çıktı hepsi geçti eski kadınların hiçbiri bu kadar irdelememiş tekrar etmemiş bitmiş ama bu artık sendeki saplantı olmuş bi doktora git bakire smeari denilen ticari fda tarafından onaylanmayan şeyi yaptır için anca o kasar rahat edicek sende nasıl oraya gidebilir bi mantıklı düşün lütfen :))

Yok yaptirmam zaten artik. Ya hayir bu nasil bi konusma tarzidir yani insanla. 200 milyon istedi ya bide utanmadan. Yapacaginiz seyin bi garantisi yok dedim evet dedi. Vucuttan atilma cok nadir gorulurmus bilmem ne. Dedim smeari herkesi almiyo ama ya nasil almaz bununla ilgili kaynaklar var elimde siz bence risktesiniz dedi. 4 yildir cikmiyo ama dedim icerde ne vardir bilemeyiz. Asiyi da biz yapalim indirimli yapariz diyo yahu zaten 200 istedin benden muayene icin. Kaldiki op
Doktor. Hadi prof ol anlicam. Bilmis tavirlar biseyler. Cogu doktor iceriye gitmesinin cok dusuk oldugunu soyluyo dedum bu hastalari rahatlatmak icin deniyomus. Izmir karsiyakada sozde unlu bi doktor

Allah Allah öyle miymiş e o zaman forumun 10da 8i tahtalı köye gitti :) 50 yıllık profesörler kafayı yedi o zaman ya da ülkedeki üç beş doktor hariç hepsi aklını kaçırdı bakireler rahim agzı kanseri oluyo onlar rahatlatmak için kızlık bozulmasın diye smear almıyo ne kadar ilginç bi zeki kendisiyle iki üc kişi o zaman hepsinin ortak özelligi de bundan gelir elde etmeleri :))) bi de virüs heralde elinde yer yön kitapcıgıyla dolasıyo 8 cm içerideki yere gitmek için :))

Jinekolog onkolog bu işlerin piridir ve bütün jinekolog onkologlarla konustum hepsi hayır dedi

Adam bide bildigin akinti ornegine 100 lira istiyo. Aynisini 6 liraya yaptrdim mantar icin tesekkur ederum dedim. Bende soyle dusundum. 3.5 sene oldu diyelim ki yuksek riskli bisey kaptum. Diyelum ki beni etkiledi 3.5 senede cok ilerlerdi ve ileri boyutta oldugundan bana belirti verirdi. Dedigin gibi dusuk ihtimaller hep var. Hayat bu elbet belli olmaz ama kendime iyi baktim maddi durumdan asi olamadim ama bagisikligim baskilamis ki cikmadi. Asiyi da kasim ayi icinde olucam cok sukur

Burada daha once yazmistim. Benim bi arkadasim. Ben kendisine hpv sorunumu anlattigimda; kendisinde de 2 yil once yuksek riskli hpv saptandigini; kolposkopi yaptirdigini, doktorunjn bunun gecmeyecegini soyledigini anlatmisti. 2 yil gecmis, smearlari temizmis, sigarayı birakmis, alkol yok.. saglikli beslenme spor... tuttum kolundan keteme götürdüm. Bi ay sonra sonuc; negatifti. Arkadsim hala virusu taşıdığını saniyodu ama sonuc negatif... o kadar da az rastlanan bisey olmasa gerek; günlük hayatta gördüğüm bir örnek bile umut oldu... ( eminim bu arkadsim gibi bu sorunu yasayip kimseye anlatmayan baska tanidiklarim da vardir..)

Bu arada arkadasim cin1 seviyesinde cikmis, kolposkopi sonucu. Oradan 2 yilda negatif :)) darisi basimiza...

Ilk baslar cok zor gelir anlarim. Geçmeyecek hep kalacak bunlar ben omur biyu boyle mi olcam diye dusunur insan ama kendine iyi bakinca geciyo inanin. Yillar boyu sigili cikan insana rastlamadim ben zaten elbet duzeliyo merak etmeyin. Ekinezya cayi icin propolis tüketin. Ben o donem bala corekotunu dovuyodum. Ondan bi kasik yiyodum. Hergun. Gececek hic uzulmeyin

Ne kadar sigilin vardı? yaktırdın mi hiç?

Benim ilk vajina girisinde bi taneydi ama ben tabi anlamadim onun ne oldugunu. O buyudu. Sonra 3 4 tane daha baska yerde cikti ama benim yakilacak kadar buyuk olmadiginu soyledi doktorum aldara kullandim. Geçti. 1.5 ay sonra klitoris cevresinde 6 7 tane cikti oblari da asitle yaktilar bi daha tekrarlamadi

Ilki vajina girisinde ciktigindan korkmuştum iceri girer diye hatta kizlik zari etrafim kontrol edilmisti allahtan bisey yoktu

173 tane yaktırdım ben ve hala daha çıkıyor. Bırak da sigiller olmasın da hpvye razıyım diyeyim

Ama dedigim gibi korkmayin geciyo. Bol bol dua edin. Siz yine kadinsiniz tedavinizi daha kolay olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…