oylede dıyebılır sız kendınızı ıyı hıssedın deanladım, çok teşekkür ederim. Nükslerin azalması demek virüsün de saldırganlığının azalması anlamına gelir değil mi? Böyle olduğunu düşünmek moralimi yükseltiyor çünkü ilk iki ay feci çıkmıştı. Her gün 5-6 mandalina bir iki elma vs yemeye çalışıyorum.
ben bişeyi merak ettim, Helin sizin sorununuz bundan 7 sene once kadar olmuş ve atlatmışsınız. Sizin için çok mutlu oldum. aklıma takılan şu: hastalığınız geçmesine ragmen bu siteye girmek aklınıza ne zaman tekrar geldi? Yani ben inşallah atlatırsam aklımdan tamamen çıksın istiyorum. Hala şüpheniz mi oluyor tekrarlanması konusunda?oylede dıyebılır sız kendınızı ıyı hıssedın de
bazen yenı bır sey cıktını sanırsın cıkmaz cıkmıs cıkmıs dersın yanı gordun ve gormek ıstedıklerın sızınle alakalıdır
ıylesme surecınde cıkadabılır ama dırenc yuksek olması bu durumu onemlı olcude etkılıyor olumlu yönde
Smear : İçeride var mı yok mu hangi tip diye bakılmaz Smearde içeride hücresel değişiklik var mı diye bakılır.Mesela yoktur veya vardır ama henüz hücresel değişiklik yapmamıştır (yani smearin temiz olması 2 anlama gelir ya içeride hpv yok /ya varsa da henüz hücresel değişiklik yapmadığı anlamına gelir hücresel değişiklik yapmışsa da tipine bakılır genelde düşük ve orta riskli tipler hücresel değişiklik yapamaz oranın bağısıklıgı yüksek oldugu için yapmışsa da en fazla Cin1e kadar ilerler sonra beklenir gerilemesi yüksek ihtimaldir yüksek riskli tip16 gibi ise daha inatçı olabilicegi için içeride varsa ve değişiklik başlamıssa doktor daha sıkı takibe alıp ilerlerse daha hızlı müdahaleye alabilir ,düşük riskli tipte ise genelde gerilemesi beklendıgi için gözlem altına alır ve bekler .)Kızlar bi sorum olacak ben bir sürüntüyle alınan 2 gün sonra sonucu cikan smear testi bir de sigil alınarak yapılan iki hafta sonra cikan tip testi verdim.
smear teslimin sonucu bugün çıkmış doktor temiz dedi, 6 ayss bir smear verirsin dedi, tipine bakicaz iki hafta sonra tipi de belli olur dedi.
Şimdi temizse tipi neden önemli? tip testiyle normal smear testi arasındaki fark ne?
Doktoruna açıp bunu bi sorman gerekiyo bence ama rahmin içindeki hpv tipine bakmış mı alırken yoksa dışarıdaki siğilde varsa çıkar mı sor ama zaten herşeyi en ince ayrıntısına kadar yaptırmışsın gibi geldi bana stres yapmanı gerektiricek bişey gözükmüyorsisi95 doktor benden aynı anda smear(sürüntüyle) ve sigilleri yakarken de sigil parçası(tipleme icin) aldı.
Smear sonucum bugün temiz çıkmış. 15 gun sonra tipleme sonucum çıkacak.
Smear temiz çıktığına göre tipleme de düşük riskli tipler çıkacağı anlamına mı gelir?
Ic dudaklar ve kenarlar pütür pütürdür kokrmayınMerhabalar. Ben yine dunki arkadas tekrarlamiyor demistm 3.5 yildir. Arkadaslar ben 1 ay önce cildiyeden zoratenin adli bir ilac kullanmaya baslamistm bilenler bilir asiri kuruluk yapiyor. Genital bolgedede ayni sekilde. Hatta kuruluktan asiri kasintim oldu. Bende korktum. Ic dudaklarun bi tarafinda cok puturlik var su an kasintim yok doktora gittim orada bisey olmadığini soyledi ama bi taraf da o kadar puturluk yok diger tarafta var. Acaba oranin normal yapisi mi yoksa kuruluktan mi. Ben mi cok kafama taktim acaba. Iki doktora gosterdim iksiide bisey yok orda dedi ama cok puturlu dilimizin ustu gibi
Oyleymis canim da sol tarafimda asiri puturluk var acaba kuruluktan mi baya var cunku acaba yeni mi oluyolar diye korktumIc dudaklar ve kenarlar pütür pütürdür kokrmayın
Doktorda zaten soylemiş
Yok bnde ole sandım ama degılOyleymis canim da sol tarafimda asiri puturluk var acaba kuruluktan mi baya var cunku acaba yeni mi oluyolar diye korktum
Yani bi taraf bi taraftan daha mi puturlu. Bu arada putur derken baya çıkıntılı puturlu dimi yaniYok bnde ole sandım ama degıl
Gercfkten yapısı böyle
Birde soyle bisey var canim bu ilac bagisiklik.sis. dusuruyomus ben gerci yaninda bagisiklik guc. Kullandim ama. Acaba cikmos olabilir mi doktor dikkat etmemis olabilir mi ki yaYok bnde ole sandım ama degıl
Gercfkten yapısı böyle
Yok yapısı bu genital bolgeninBirde soyle bisey var canim bu ilac bagisiklik.sis. dusuruyomus ben gerci yaninda bagisiklik guc. Kullandim ama. Acaba cikmos olabilir mi doktor dikkat etmemis olabilir mi ki ya
Kullandıgim cildiye ilacını biraktm zaten korktum cunkuYok yapısı bu genital bolgenin
Evlenmeden yaşlanmadan cocuk dogurmadan bence dıod ya da aleksandır ıle lazer yaptırın ilerleyen yasamınızda rahat edersınız
Asınız zaten haftaya olcaktı
Vıtamın bende cıktında elımde olan hamilelerin kullandı genelllıkle vitamın elevit vitamın vardı onu kullanıyordum
Evevit bitti gnc aldım
O bitti solgar kullandım
O bitti devletin odedı bi vitamın kullandım
İmkanlarım dahilinde kullandım
Aynı vitamını cok kullanmayın mesela haftada bir gün icmeyın
Uc ayda bir uc bırakıp bır ay sonra gerı baslayın böbrekler cok yoruluyor
Corek otunu balla karıstırın ya da pekmezle yemek zor oluyor
Arada bir pamuga gunluk sırke dokun genital bolgenızı silin ve ıkı uc dk sonra sılın bir zararı yok
Sirke doğal asittir.
Bir bardak suya da bir kasık sırke koyup ıcın
Farketmıyosunuz bile
Herhangi bir marka ilac yoktur
Aldara olarak bahsrttıılen krem lazer ya da koter sonrası işe yarıyor
Yapılan ıslemlerde ız kalır ya da şeklı kayar gbı bır sey olamaz ki
Kızılayda özkaya tıp merkezinde bı bayan doktor var orası güzel
Çankaya da gürgan kadın saglıgı güzel
Tepe prıme da ismini unuttum ama o doktor cok ıyı
Suan buyukluklerı ne kadar
Seni çok iyi anlıyorum. Bende de 103 tü. Inan ki 2 haftanin sonunda hic bi aci kalmayacak. Kremleri ihmal etme, orayai taris etmemeye calis. Ozellikle ic tarflarda iz bile kalmadi bende. Biraz dayan, bis süre etek giy. Gecicek, az kaldi.Kızlar bu lazer yanıkları ne zaman geçecek?
Salı günü lazerle 173 atış yapıldı. Çok yanıyor canim.Günde 3.defa batikon pansuman ve silverdin Plus sür dedi doktor yapıyorum. Ama hala Pantolonlafımı giyemiyorum yürüyemiyorum açıyor yanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?