Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Coffeeeee sen şimdi hakan hocaya lazer yaptirdin iki üç seans sonra azaldı azalanlarida koter mi yaptiriyorsun doğru mu anladım canim
Ben Hakan hocadan önce 2 kez asitle yakıldım kabardı kabardı çıktı derim haşat irinler akıyordu kendi doktorum yaptı bunu yüzde yüz bide garanti veriyor bilmiyorum tani Hakan hocaya gittim şükrettim inan o yaktı 10 da biri kadar acımadı asitle diri diri ağlata ağlaya yaktılar binliramı aldılar beni Hakan doktor iyi geldi asitten sonra öyle diyim öyle düşünüyorum 2000 genel anesteziyle Hakan'a yaktırdım sonra 3 kez gittim evet 3 ay tam..ilk yakımı güzeldi neyse çıktı yine benden yine gittim tam bakmadı yarım yamalak yaktı azarladı 4 tane dedi geçiştirdi makat derimi ilk yakımda yakmıştı ikincide hiç bakmadı makata elindeki mikroskopuda kullanmadı pek bana iğne yaptı gardasil 2.doz ısrar etti para alacak yer aradı bende bi anlık bi salaklık yaptırdım ne kolum ağrıdı ne iğneyi hazırladığını gördüm 300 lira verdim ilki nasıl ağrjmıstı iğnenin ne vurdu allah bilir 3.ncüye gittim köpek gibi azarladı ya şöyle siğili in yanında siğil var yakmadı masus bida gelsin diye siğil bıraktı girişi yakmadı 500 getirsin diye bide dalga geçer gibi günü gelmemiş 3.doz iğneni yapcam dedi önümüzdeki ay dedi daha 1 ay oldu 2 dozu Vural'ı bana 800 le gel defi müşteri dedi makatıma bakmadı siğil deride duruyor yakmadı önemsemedi öyle boşa gidersin o doktora boşa para saçarsın ver parayı medicale 6 ay takip etsin seni 6 Hakkı'n oluyor İstanbul'larda süründüğümle kaldım şuan bitmedi siğilim bi kaçtane var yakmadıgı makatımda öylece duruyor daha ysktırcam bikaçtane

Hocayı arayip sormadinmi bu kadar çok neden çıkıyor diye

Ben
Coffeeeee sen koter de yaptirdin mi? Belki koterde atakların azalmıştır.
vajene koter yaptırmadım kendim pedofille küçük küçük çıkanları yaktım kulak pamuğu çöpüyle ama tehlikeli kimse yapmasın iz bırakıyor bi iki tane yaktım öyle çıkarsa gider yaktırırım laserle ama bu halan doktor asla olmaz

Coffeeeee ye katılıyorum... Hakan a gitmeyin.
Lazerle yaktığı yerler aynen çıkıyor. Onca parayı ona boşuna vermeyin!!

Gidip iyi bir doktor bulup koter yaptırın kızlar. Ben öyle yapicam. Boşuna onca para verdim bu adama. Ben salaklık ettim siz etmeyin.

Ö
Çıksın takma kafana 2 Hakkı'n var işte boşa canını sıkma 2 yakımdan sonra azalır azalmazsa sende medicale git tek seans ücreti yada 6 ay takip yaptırırsın

Peki seninde ilk yakışa göre eskisi kadar cokmu çıktı nilakmarin ki gibi

Ö
Çıksın takma kafana 2 Hakkı'n var işte boşa canını sıkma 2 yakımdan sonra azalır azalmazsa sende medicale git tek seans ücreti yada 6 ay takip yaptırırsın

Öyle yapicam.2 hakkımı kullanıp koter yaptiricam. Veya medicale giderim..Kafaya takmamak mümkün mü hayatımı etkiliyor. 4 aydır uğraşıyorum.İnsan hayatına birini bile alamıyor bu şekilde.

Koter in iyisi kötüsü var mı ya benim oktorumniye beni korkuttu koter yapmayalım diyeee birde medicalartta doğumcu yapmiyormus cerrah yapıyormuş cerrah vajinan etrafını nasıl yaparki doğumcu kadar sakin olmaz gibi geliyor ne bilim ya kafam hepten karıştı parasına değilim lazerle geçsin yeter of

Sadece Ağlıyorum ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok korkuyorum küçük yerde yaşamanın sıkıntısını çekiyorum doktor yok tedavi yok yapisik gezdigim küçük çocuğum var inanin daraldim darlandim bugünkü artislari gördüm bittim zaten

Bilmiyorum daha mı kötü olurdu ama aynısı gibi çıkmasaydı en azından biraz azalsaydi. Hiç azalmadi ya.
Paraya yanmıyorum ben zamana yanıyorum.Bak 1 ay saha kaybettim lazer yaniklarinin gecmesini beklerken ve yeniden eskisi gibi oldu lazer yanığı geçer geçmez.
Herseyimi dikkat ediyorum vitamin cinko doktor ne dediyse yaptım. İç çamaşırlarımi çamaşır şuanda bekletip 90 derecede yıkıyor giyiyorum.Günde 2 defa değişiyorum.
Ne dediyse yaptım. Harici bi şey kullanmadım yapmadım.
Hayatımda zaten kimse yok cinsellik yok.
Ayni biçimde çıkınca kahroldum.
Daha ne kadar sürecek bu bilmiyorum.
Koter dememin sebebi bi çok forum okudum sayfa sayfa burayı da okudumkorktum koteri gitmedim.Ama koteri giderlerinki hep geçmiş. bir kaç koterle..

kızlar lazerle yaktırdım aynı yerden çıkmadı, koterle yaktırdım çıkmadı diye bir konu yok. kendinizi buna adapte etmeyin. 2 kez koterle yakılan yerlerin aynı yerinde çıktı bende. lazerle yakılan yerden de çıktı. yani bunun çıkar çıkmaz diye bir istatiği yok ne yazık ki. nilakman şu an sende tekrar çıkması normal canını sıkma o yüzden. bir hakkın daha varmış git 2 haftan oldu yaraların iyileştiyse yaktır bir kez daha boşuna bir daha koter için para verme. hakkın bittikten sonra kotere başla çıkarsa eğer. panik olma bir süre böyle çıkacak ama bir süre sonra azaldığını kendin göreceksin. sen sadece kendine iyi bak. inan bu nükslerden hepimiz çekiyoruz.

benim de hiç çıkmayan klitores bölgemde pütürcükler var. bende şimdi onlardan kıllanmaya başladım hep var mıydı yeni mi çıktı yok artık burda da mı çıktı diye

Hanımlar,
öncelikle geçmiş olsun umuyorum hepiniz bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Topiğinize gelme sebebime gelince, hastalığınız için çareler arıyorsunuz, yaşamayan bilmez belki, sürekli bir doktordan diğerine gitmek, çözüm bulmak için uğraşmak yorucudur haklısınızdır da, gittiğiniz doktorlar belki gerçekten bazen tam tedavi edemiyordur bu da olabilir ama bu sitede herhangi bir doktorun reklamını yapmak kadar karalamakta yasaktır.

Herhangi bir doktor yanlış tedavi uygulamışsa, mesleki değerlere ters düşen şeyler yapmışsa burada karalamak yerine Tabipler Odasına şikayet etmelisiniz, resmî mercilere şikayet yerine burada yazmak iddiadan öteye geçmeyeceği gibi mesnetsiz olduğu söylenip 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’ nun 125 ve 267. maddesi gereği hakkınızda hakaret ve iftira davaları açılabilir.

5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve 5237 sayılı kanunun 125 maddesine göre Kadınlar Kulübü sitesinde yaptığınız her paylaşımdan kendiniz sorumlusunuz.

Bu sebeple lütfen paylaşımlarınızın yasalara aykırı olmamasına özen gösteriniz.

P
Ppopuca ne zmndir uğraşıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…