Ben Hakan hocadan önce 2 kez asitle yakıldım kabardı kabardı çıktı derim haşat irinler akıyordu kendi doktorum yaptı bunu yüzde yüz bide garanti veriyor bilmiyorum tani Hakan hocaya gittim şükrettim inan o yaktı 10 da biri kadar acımadı asitle diri diri ağlata ağlaya yaktılar binliramı aldılar beni Hakan doktor iyi geldi asitten sonra öyle diyim öyle düşünüyorum 2000 genel anesteziyle Hakan'a yaktırdım sonra 3 kez gittim evet 3 ay tam..ilk yakımı güzeldi neyse çıktı yine benden yine gittim tam bakmadı yarım yamalak yaktı azarladı 4 tane dedi geçiştirdi makat derimi ilk yakımda yakmıştı ikincide hiç bakmadı makata elindeki mikroskopuda kullanmadı pek bana iğne yaptı gardasil 2.doz ısrar etti para alacak yer aradı bende bi anlık bi salaklık yaptırdım ne kolum ağrıdı ne iğneyi hazırladığını gördüm 300 lira verdim ilki nasıl ağrjmıstı iğnenin ne vurdu allah bilir 3.ncüye gittim köpek gibi azarladı ya şöyle siğili in yanında siğil var yakmadı masus bida gelsin diye siğil bıraktı girişi yakmadı 500 getirsin diye bide dalga geçer gibi günü gelmemiş 3.doz iğneni yapcam dedi önümüzdeki ay dedi daha 1 ay oldu 2 dozu Vural'ı bana 800 le gel defi müşteri dedi makatıma bakmadı siğil deride duruyor yakmadı önemsemedi öyle boşa gidersin o doktora boşa para saçarsın ver parayı medicale 6 ay takip etsin seni 6 Hakkı'n oluyor İstanbul'larda süründüğümle kaldım şuan bitmedi siğilim bi kaçtane var yakmadıgı makatımda öylece duruyor daha ysktırcam bikaçtaneCoffeeeee sen şimdi hakan hocaya lazer yaptirdin iki üç seans sonra azaldı azalanlarida koter mi yaptiriyorsun doğru mu anladım canim
Coffeee boşuna panik yapmıyorum inan, karnibahar şeklinde sigillerim aynen çıktı. Aynı yoğunlukta.
Hakan hocaya 2 kontrol hakkım var ücretsiz. 2 defa daha yaktiricam sonra koter.
Koter olmadan atakların azalacağını sanmıyorum.
Kaşıntı yanma ve sigiller aynı şu an.Her gün fotosunu çekiyorum ve bakıyorum.Birebir aynı sigiller çıkmış. Yaktığı yerlerden.
vajene koter yaptırmadım kendim pedofille küçük küçük çıkanları yaktım kulak pamuğu çöpüyle ama tehlikeli kimse yapmasın iz bırakıyor bi iki tane yaktım öyle çıkarsa gider yaktırırım laserle ama bu halan doktor asla olmazCoffeeeee sen koter de yaptirdin mi? Belki koterde atakların azalmıştır.
Çıksın takma kafana 2 Hakkı'n var işte boşa canını sıkma 2 yakımdan sonra azalır azalmazsa sende medicale git tek seans ücreti yada 6 ay takip yaptırırsınCoffeee boşuna panik yapmıyorum inan, karnibahar şeklinde sigillerim aynen çıktı. Aynı yoğunlukta.
Hakan hocaya 2 kontrol hakkım var ücretsiz. 2 defa daha yaktiricam sonra koter.
Koter olmadan atakların azalacağını sanmıyorum.
Kaşıntı yanma ve sigiller aynı şu an.Her gün fotosunu çekiyorum ve bakıyorum.Birebir aynı sigiller çıkmış. Yaktığı yerlerden.
Ben Hakan hocadan önce 2 kez asitle yakıldım kabardı kabardı çıktı derim haşat irinler akıyordu kendi doktorum yaptı bunu yüzde yüz bide garanti veriyor bilmiyorum tani Hakan hocaya gittim şükrettim inan o yaktı 10 da biri kadar acımadı asitle diri diri ağlata ağlaya yaktılar binliramı aldılar beni Hakan doktor iyi geldi asitten sonra öyle diyim öyle düşünüyorum 2000 genel anesteziyle Hakan'a yaktırdım sonra 3 kez gittim evet 3 ay tam..ilk yakımı güzeldi neyse çıktı yine benden yine gittim tam bakmadı yarım yamalak yaktı azarladı 4 tane dedi geçiştirdi makat derimi ilk yakımda yakmıştı ikincide hiç bakmadı makata elindeki mikroskopuda kullanmadı pek bana iğne yaptı gardasil 2.doz ısrar etti para alacak yer aradı bende bi anlık bi salaklık yaptırdım ne kolum ağrıdı ne iğneyi hazırladığını gördüm 300 lira verdim ilki nasıl ağrjmıstı iğnenin ne vurdu allah bilir 3.ncüye gittim köpek gibi azarladı ya şöyle siğili in yanında siğil var yakmadı masus bida gelsin diye siğil bıraktı girişi yakmadı 500 getirsin diye bide dalga geçer gibi günü gelmemiş 3.doz iğneni yapcam dedi önümüzdeki ay dedi daha 1 ay oldu 2 dozu Vural'ı bana 800 le gel defi müşteri dedi makatıma bakmadı siğil deride duruyor yakmadı önemsemedi öyle boşa gidersin o doktora boşa para saçarsın ver parayı medicale 6 ay takip etsin seni 6 Hakkı'n oluyor İstanbul'larda süründüğümle kaldım şuan bitmedi siğilim bi kaçtane var yakmadıgı makatımda öylece duruyor daha ysktırcam bikaçtane
Ö
Çıksın takma kafana 2 Hakkı'n var işte boşa canını sıkma 2 yakımdan sonra azalır azalmazsa sende medicale git tek seans ücreti yada 6 ay takip yaptırırsın
Ben
vajene koter yaptırmadım kendim pedofille küçük küçük çıkanları yaktım kulak pamuğu çöpüyle ama tehlikeli kimse yapmasın iz bırakıyor bi iki tane yaktım öyle çıkarsa gider yaktırırım laserle ama bu halan doktor asla olmaz
Parasında ben de değildim. 2.500 lira verdim.Ama geçmedi işte. Aynen çıktı.[/QUOTE
O kadar çok siğili koterle yaksalardidaha kotu olmazmiydi nilakmar ben böyle dusunuyorum en azından azalınca koter yaptırmak daha kolay geliyor gibi yanlış mı dusunuyorum
Ppopuca ne zmndir uğraşıyorsun canımkızlar lazerle yaktırdım aynı yerden çıkmadı, koterle yaktırdım çıkmadı diye bir konu yok. kendinizi buna adapte etmeyin. 2 kez koterle yakılan yerlerin aynı yerinde çıktı bende. lazerle yakılan yerden de çıktı. yani bunun çıkar çıkmaz diye bir istatiği yok ne yazık ki. nilakman şu an sende tekrar çıkması normal canını sıkma o yüzden. bir hakkın daha varmış git 2 haftan oldu yaraların iyileştiyse yaktır bir kez daha boşuna bir daha koter için para verme. hakkın bittikten sonra kotere başla çıkarsa eğer. panik olma bir süre böyle çıkacak ama bir süre sonra azaldığını kendin göreceksin. sen sadece kendine iyi bak. inan bu nükslerden hepimiz çekiyoruz.
benim de hiç çıkmayan klitores bölgemde pütürcükler var. bende şimdi onlardan kıllanmaya başladım hep var mıydı yeni mi çıktı yok artık burda da mı çıktı diye
P
Ppopuca ne zmndir uğraşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?