Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Nüx etme olayı aynı yerlerden mi farklı yerlerden mi çıkıyor 15 20 günde bir surekli yaktirdikca vajina mız ne olur oturmayiz bile

Cumartesi kontrole gidicem..Bakalım ne durumdayım.
Nilakmar yenimi lazer yaptirdin kaç gün oldu lokal mi oldun canin acidimi kac saat surdu ve simdi nasilsin tekrarladı mi hakan hocaya gitmeye karar verdim sorularım bundan ve küçük çocuğum var 6 saatlik yol nasıl olcak bilmiyorum inşaallah seninde geçmiştir tekrarlamaz

Ya arkadaslar bende 4 yildir tekrar etmiyo da bende vajinal mantar olmustu cok kasintim vardi. O kasinan yerde 3 tane siyah nokta var ama kabarik degil deri altinda yani bildiginiz leke gibi. Doktorum bisey yok burda dedi ama sigil oyle leke gibi olmuyor degil mi mantardan mi anlamadim

Nüx etme olayı aynı yerlerden mi farklı yerlerden mi çıkıyor 15 20 günde bir surekli yaktirdikca vajina mız ne olur oturmayiz bile
Canım bak lazer dediğin şey ne biliyo musun insanlar nasıl kıl köklerine lazer epilasyon yaptırıyo 15-20 günde bir gidip onun aynısı kıl kökünü lazerle yaktırdıktan sonra oturamayan acıdan ölen duydun mu ? Hayır.Bu cihazda onun biraz daha derin yakanı epilasyondan daha zahmetsiz bikac tane siğil yakıyo ışınla yakıyo ondan dolayı acı istesende duyamazsın sadece psikolojik uyusturuluyo zaten .Vajinadaki makattaki deriyi de aksine yeniliyo epilasyondaki lazerin aynısı gibi işte bi iz falan olmuyo aksine daha güzel oluyo desem yeridir

Nüx olayıda aynı yerlerden olmuyo cünkü o bölgedeki bagısıklıgı uyarıyo lazer veya koter baska yerlerden zaten çıkmakta olan kuluckadaliler cıkıyo

Mantardandırr oluyo mantar öyle lekelenme yapıyo .Mantar için eczaneden genital jel al papatyalı olan bi tanesi var o genital jeli kullan yıka hemen geçiriyo yıkadıktan sonra fönle kurula tahriş etme orayı geçer.Senin yapıcagın en güzel şey hemen Gardasil aşını olup uzaktan atışlı lazere gitmek zaten yenmişsin boşuna kendini hırpalıyosun

Travazol kullaniyorum ama cok korktum gorunce sigil gibi degil ama leke gibi acaba dedim cikmadan önce boyle mi oluyo

Travazol kullaniyorum ama cok korktum gorunce sigil gibi degil ama leke gibi acaba dedim cikmadan önce boyle mi oluyo
Hayırr travazolde kararma falan yapabiliyo kortizonlu oldugu içinnn bende sende o dedigim yıkama jelini al mantar için kullan hemen rahatlatıyo çok sıcak suyla değil ılık suyla yıka orayı kurula travazol yerine de bepantholü öneririm bende de yıllardır kronik mantar oluyodu jel sürdüğüm an geçiyo bol bol su iç kahve çayda yapıyo bi de şekerli çok yiyince mantar oluyorum hemen ama çay kahve içinde direk kaşınıyo bende

Ya korkudan oldum inan. Markasını hatirliyo musun jelin. Benim kasinti gecti ama kontrole gtcem akintida mantar çıkmıştı bende. Yarin gidip alayim jeli. Travazol surunce kasintiyi aldi ama iz kaldi

Hatta uretranin olduğu kesimde cikti o uc siyah nokta kremden sonra mi bilmiyorum ordada siyahlasma oldu hatta noluyo dedim korktum

Hatta uretranin olduğu kesimde cikti o uc siyah nokta kremden sonra mi bilmiyorum ordada siyahlasma oldu hatta noluyo dedim korktum
Bende de kaç kez oldu doktora göster yine için rahat edicekse yıkama jelinin adını hatırlamıyorum ama papatya özlüydü bulamazsan sebamed veya moosda çok iyi onlardan birini alabilirsin panik yapma telefon ışığıyla karanlıkta bak o dedigin şeylere daha net görürsün ama bende mantar ve kortizonlu kremleri çok karartma yaptı normal oldugunu düşünüyorum

Ya nokta seklinde bi kararma olunca korktum acikcasi sigil mi bunlar diye ama rahat 3 haftadir var sigil olsa sanirim buyurdu boyle leke gibi cikmiyo benim bildigim. Seninde nokta seklinde lekelenme mi

Ya nokta seklinde bi kararma olunca korktum acikcasi sigil mi bunlar diye ama rahat 3 haftadir var sigil olsa sanirim buyurdu boyle leke gibi cikmiyo benim bildigim. Seninde nokta seklinde lekelenme mi
Ya bende de çok lekelenme yaptı kortizonlu kremleri çok sürdüğüm için ben hemen mantar oluyorum orası nemlenince falan .Nokta nokta şeklindeydi yıllarca mantar oldugum için benim özellikle vajina dudaklarımı kararttı büyüdü o lekeler bende sonradann

Bende tek yerde yanyana uc tane siyah nokta var ya. Gecmiyo mu leke peki
Ya valla geçmesi içinde bissürü şey var onun için bile krem cıkartmıslar ama önemsemedigim için hiç üstüne düşmedim ilişki olursa ileride belki krem kullanırım kararma için ya da yine lazerle falan da onu düzeltiyolar galiba pek bakmadımelbet bi gün şekli şumali bozulucak zaten

Aynı yerden nüx oluyor canım benim vajen girişim ve makat çatlağım Bikaçkereyaktırmama rağmen nüx etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…