Olsa böyle muallakta kalmazdın bence yarın doktora görün için rahat etsinn sen böyle kendini çok yıpratıcaksın siğilin s si yok ama sende benceCanım leke diyosun leke gibi siğil duymadım hiç siğil bariz şekilde seninde bildigin üzere semsert cıkar cogaldıkca cogalır iki haftaya
Nilakmar yenimi lazer yaptirdin kaç gün oldu lokal mi oldun canin acidimi kac saat surdu ve simdi nasilsin tekrarladı mi hakan hocaya gitmeye karar verdim sorularım bundan ve küçük çocuğum var 6 saatlik yol nasıl olcak bilmiyorum inşaallah seninde geçmiştir tekrarlamaz
20 gün oldu yaptıralı, genel anestezi ile yaptı bende çoktu, 173 atış yapmış. Tabi ne kadar dogru soyluyor bilinmez...
Yarım saat sürdü.
Şimdi lazer yanıkları geçti ve tabii hemen yeni sigiller çıktı. Neredeyse eskisi kadar var.
Benden tavsiye lazer yaptirma.Olduğu gibi aynen çıkıyor iki haftada.Sanırım kokleri durdugu icin tekrarliyor.
Aynı yerden çıkmaz uyuyanlar uyanır demişler..Asla.Yeniden çıkıyor.Her gün flasla fotografliyorum görüyorum. Yanigin altından çıkmış. Boşuna onca para verme.2 bin-2.5 bin.
Git iyi bi araştırma hastanesine koter yaptir. Ben bi daha aynı paraları lazere ve hakana dökmem.Koter yaptiricam.İyi bi hastane arıyorum.
Böyle yazınca hepten kafam karıştı araştırma hastanelerine gidecek oralarda bekleyecek zamanım yok küçük çocuğum var durmuyor benden başka kimseyle o yüzden hakan hocaya gideyim demiştim peki hakan hoca tekrar çıkar demedimi sanırım artarak azaliyormus herkes öyle diyor
Tekrar çıkar demişti elbette ama 15 tane çıkar 170 tane çıkmaz ilki gibi demişti. Azalarak bitecek 2-3 belki 4 seansta demişti.
Ben bir azalma görmedim. 20 gün geçti aynısı çıktı.
alingirli senin sigillerin en çok nerede ve ne kadar yoğunlukta? karnibahar gibi mi? ne zamandır var? hiç yaktırdın mi? biraz anlatsana
alingirli senin sigillerin en çok nerede ve ne kadar yoğunlukta? karnibahar gibi mi? ne zamandır var? hiç yaktırdın mi? biraz anlatsana
LAZER olanlar kafam karıştı ya herkes birsey diyor bu formda lazer olup kurtulan yokmu çoğu kişi hakan hocaya gitmiş ama yarısı git diyor yarısı gitme diyor konusunda uzman değil mi bu adam aldığı parayi haketmiyor mu tekrarlama olasılığı şu şu diye anlatmiyor mu nasıl bir doktor dur kafam allak bullak
Benim sigiller vajina girişi doluydu.Delik kapanmisti.Dudaklarda da vardı baya küme küme.
Keşke koterle kestirip kökten aldırsan dimi. Lazer yapılırken genel anestezi acımadı ama ilk bi hafta yanık acısı oldu yine.Silverdin le zor durdum.Bak aci falan umrunda degil.keşke çıkmamış olsaydı aynısı kadar.Şu an 20 günde aynı yoğunlukta sigilin var.Kontrolde soyli cem doktora ben sana demiştim hemen bitmez diyecek.Demiştin de bu kadar aynı coklukta çıkacak dememistin azalarak bitecek demiştin diyeceğim. Ama ne desem boş. 2.500 lira aldı benden.500 Ü tipleme.2 bin yakma.
Benim sigiller vajina girişi doluydu.Delik kapanmisti.Dudaklarda da vardı baya küme küme.
Keşke koterle kestirip kökten aldırsan dimi. Lazer yapılırken genel anestezi acımadı ama ilk bi hafta yanık acısı oldu yine.Silverdin le zor durdum.Bak aci falan umrunda degil.keşke çıkmamış olsaydı aynısı kadar.Şu an 20 günde aynı yoğunlukta sigilin var.Kontrolde soyli cem doktora ben sana demiştim hemen bitmez diyecek.Demiştin de bu kadar aynı coklukta çıkacak dememistin azalarak bitecek demiştin diyeceğim. Ama ne desem boş. 2.500 lira aldı benden.500 Ü tipleme.2 bin yakma.
Morelini bozma git doktora yaktır rahatlıcaksın..Bende de iki gündür vajen girişinde bir rahatsızlık hissediyordum şimdi baktım ordada kumelenmis haldeler hepten moralim bozuldu offf yaaaa
Keşke tiplemeye para vermeseydin bi devlet eğitim araştırma hastanesinde yaptırsaydınBenim sigiller vajina girişi doluydu.Delik kapanmisti.Dudaklarda da vardı baya küme küme.
Coffeeeee sen şimdi hakan hocaya lazer yaptirdin iki üç seans sonra azaldı azalanlarida koter mi yaptiriyorsun doğru mu anladım canimMorelini bozma git doktora yaktır rahatlıcaksın..
Hiç morelini bozma yaktırdıkça azalıyorlar atak filan azalıyor..Benim sigiller vajina girişi doluydu.Delik kapanmisti.Dudaklarda da vardı baya küme küme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?