Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım leke diyosun leke gibi siğil duymadım hiç siğil bariz şekilde seninde bildigin üzere semsert cıkar cogaldıkca cogalır iki haftaya
Olsa böyle muallakta kalmazdın bence yarın doktora görün için rahat etsinn sen böyle kendini çok yıpratıcaksın siğilin s si yok ama sende bence

papatyalı sen burda takıla takıla kendinde psikolojik olarak olmayan şeyi çıkartacaksın bak dikkat et. 4 sene önce geçirmişsin bitmiş gitmiş artık boşuna panik yapıyorsun. bu kadar panik olacağına git i hpv dna yaptır var mı yok mu baksınlar sende rahatla.

20 gün oldu yaptıralı, genel anestezi ile yaptı bende çoktu, 173 atış yapmış. Tabi ne kadar dogru soyluyor bilinmez...
Yarım saat sürdü.
Şimdi lazer yanıkları geçti ve tabii hemen yeni sigiller çıktı. Neredeyse eskisi kadar var.
Benden tavsiye lazer yaptirma.Olduğu gibi aynen çıkıyor iki haftada.Sanırım kokleri durdugu icin tekrarliyor.
Aynı yerden çıkmaz uyuyanlar uyanır demişler..Asla.Yeniden çıkıyor.Her gün flasla fotografliyorum görüyorum. Yanigin altından çıkmış. Boşuna onca para verme.2 bin-2.5 bin.
Git iyi bi araştırma hastanesine koter yaptir. Ben bi daha aynı paraları lazere ve hakana dökmem.Koter yaptiricam.İyi bi hastane arıyorum.

Böyle yazınca hepten kafam karıştı araştırma hastanelerine gidecek oralarda bekleyecek zamanım yok küçük çocuğum var durmuyor benden başka kimseyle o yüzden hakan hocaya gideyim demiştim peki hakan hoca tekrar çıkar demedimi sanırım artarak azaliyormus herkes öyle diyor

LAZER olanlar kafam karıştı ya herkes birsey diyor bu formda lazer olup kurtulan yokmu çoğu kişi hakan hocaya gitmiş ama yarısı git diyor yarısı gitme diyor konusunda uzman değil mi bu adam aldığı parayi haketmiyor mu tekrarlama olasılığı şu şu diye anlatmiyor mu nasıl bir doktor dur kafam allak bullak

Tekrar çıkar demişti elbette ama 15 tane çıkar 170 tane çıkmaz ilki gibi demişti. Azalarak bitecek 2-3 belki 4 seansta demişti.
Ben bir azalma görmedim. 20 gün geçti aynısı çıktı.

alingirli senin sigillerin en çok nerede ve ne kadar yoğunlukta? karnibahar gibi mi? ne zamandır var? hiç yaktırdın mi? biraz anlatsana

Tekrar çıkar demişti elbette ama 15 tane çıkar 170 tane çıkmaz ilki gibi demişti. Azalarak bitecek 2-3 belki 4 seansta demişti.
Ben bir azalma görmedim. 20 gün geçti aynısı çıktı.

Belki tekrar yakınca azalicak canım ne kadar para alıyor sonraki girişlerinde ücretsiz değil mi koterde de tekrarliyormus

alingirli senin sigillerin en çok nerede ve ne kadar yoğunlukta? karnibahar gibi mi? ne zamandır var? hiç yaktırdın mi? biraz anlatsana

Dudakların ic kısmında kumelenmis halde vajen girişinde de üç tane onlar uzun halde şubatta farkettim hiç yaktirmadim ilkndefa yaktircam

İlk olduğu için korkuyorum zaten şimdi sen aynı yerden çıktı diyosunya aynı yeri tekrar yakınca acimazmi senin nerde sigillerin canim

Bak ben Hakan hocayı ovduler ve koterden korkuyorum diye lazer diye gittim. Ama bakıyorum övenlerin hiç sigili bitmemiş. Hep iyi davranıyor diye övülmüş.
Salaklık ettim.
Verdiğim onca paraya yazık oldu.Coffeeeee diye bi arkadaş burda uyarmıştı onu dinlemedim.
Çünkü 20 günde aynısı kadar çıktı ya.20 gün.
Her seans 500 TL daha kaç seans gidicem kimbilir bitsin diye..O da biterse..
En temizi koter.Koter yaptıranların hep bitmiş. a
Ben enayilik ettim sen etme.

Benim sigiller vajina girişi doluydu.Delik kapanmisti.Dudaklarda da vardı baya küme küme.
Keşke koterle kestirip kökten aldırsan dimi. Lazer yapılırken genel anestezi acımadı ama ilk bi hafta yanık acısı oldu yine.Silverdin le zor durdum.Bak aci falan umrunda degil.keşke çıkmamış olsaydı aynısı kadar.Şu an 20 günde aynı yoğunlukta sigilin var.Kontrolde soyli cem doktora ben sana demiştim hemen bitmez diyecek.Demiştin de bu kadar aynı coklukta çıkacak dememistin azalarak bitecek demiştin diyeceğim. Ama ne desem boş. 2.500 lira aldı benden.500 Ü tipleme.2 bin yakma.

Bende mail attim hemen cevap veriyorlar zaten garipsedim aslında biraz ama onunda mikroskobu varmış iyiymiş iyi görüyorsun şimdi tekrar gitmicenmi

Bende de iki gündür vajen girişinde bir rahatsızlık hissediyordum şimdi baktım ordada kumelenmis haldeler hepten moralim bozuldu offf yaaaa

Nilakmar boşa panik yapıyor olabilirmisin?çünki yaralar iyileşirken beyaz nokta nokta bi görünür iyileşme süreci karıştırıyor olmayasın..bende nüx olmuştu aynı yerden ama geçiyor zamanla tabi koter ve devlet hastanesi ama bulmak lazım..

Keşke tiplemeye para vermeseydin bi devlet eğitim araştırma hastanesinde yaptırsaydın

Hiç morelini bozma yaktırdıkça azalıyorlar atak filan azalıyor..

Coffeee boşuna panik yapmıyorum inan, karnibahar şeklinde sigillerim aynen çıktı. Aynı yoğunlukta.
Hakan hocaya 2 kontrol hakkım var ücretsiz. 2 defa daha yaktiricam sonra koter.
Koter olmadan atakların azalacağını sanmıyorum.
Kaşıntı yanma ve sigiller aynı şu an.Her gün fotosunu çekiyorum ve bakıyorum.Birebir aynı sigiller çıkmış. Yaktığı yerlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…