Canım smearde hpv olup olmadıgını henüz hücresel değişiklik başlamamışsa göremezsin anlayamazsın.Bunun için Smear aldırırken biliyosun smear cubugu rahmin ağzına kadar giriyor diceksin ki smear aldıgınız cubugun sürüntüsünden hpv dna tiplendirilmesi yapılmasını istiyorum.Böylelikle bunu öğreniceksin.Bu işlemi üniversite hastanelerin ücretsiz yapıyolar veya KETEM de 30 yaş üstüysen bir defaya mahsus ücretsiz bakılıyor.Yani diyorum ki gidip siğilden parça aldırıp baktırarak paranızı boşa harcamayın siğili zaten düşük riskli iki tip yapıyor genelde önemli olan rahim ağzınıza yüksek riskli hpv tipinin bulasıp bulasmamasısisi ,tesekkurler bilgilendirme icin...
ben tekrar smear yaptıracagım, smear da hpv virusu cıkar mı,tipi cıkmıyor biliyorum dna tiplemesi yapılıyor da, hpv var mı yok mu cıkıyor mu?
Canım fiyatını yazar mısınn öyleyse oraya gitsinler uygunaysaİstanbuldaki arkadaslarda Hera Klinige gidebilir çok mantıklı ve aşırı ticari değil sadece hakan hoca öneriliyor hakan hocanın bana dediği fiyatın üçte bir fiyatına yaptırdım ki hera klinik deyince forumlarda neredeyse gitmeyen yok
ok cnm sisi tesekkurler bilgilendirme icin..umarım kurtulurum hpv 16 dan , AHCC kullanacam sonucları yazarım buradan , ama anladıgım kadarıyla hpv tasıyıcısı partnerimizi sepetlemedikce illetten kurtulmak neredeyse imkansız, kondom mondom kar etmiyor...
Canım fiyatını yazar mısınn öyleyse oraya gitsinler uygunaysa
Ahcc yerine coriolus mrl getirmeni öneririm çünkü cıkıcak olan ilaç coriolus mantarının zehrinden yapılıyorsisi gunaydin
ahcc hakkında bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?