Herkese merhaba :)
Sizleri üye olmadan da okuyordum ancak dayanamadım üye oldum.
Eylülde 27 yaşıma gireceğim. Ne yazık ki geçtiğimiz kasım ayında erkek arkadaşımda çıkan siğiller sonucunda hpv teşhisi aldık... Ardından çok zor süreçler geçirdim. Siğilleri yaktırdım ancak içeridekleri yeni fark ettim bugün doktora gideceğim bir prof. buldum bakalım...
Onun dışında kasım ayında smear aldırmıştım temiz gelmişti. İlişkimizin 6. ayında beyefendi yoruldum bahanelerine sığınark ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldık.
Daha sonra çok zorlandım tek başıma. Tiplendirme yaptırdım ve ne yazık ki tip 16 geldi. Ardından kolposkopi yapıldı. çok şükür onun sonucu temiz geldi ama ben çok korkuyorum. Arada bir anksiyete ve kaygı krizlerim oluyor. Bu konuda profesyonel destek de alıyorum. Doktorlar bunun geçebileceğini söylüyorlar ancak yüksek risk taşıdığım için negatifleşmeye olan inancım ne yazık ki çok az

Çok üzülüyorum...
Kimsenin beni sevmemesinden aile kuramamaktan ve çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Neticede en güvendiğim insan beni terk etti. Sorumlu olmasına rağmen.
Sizler nasıl atlattınız bu süreci? hiç leep olmadan da negatifleşen var mı acaba tip 16 durumunda? Bi de şu siğillere çok canımı sıkmalı mıyım? Sürekli ağlama krizleri yaşamaktan yoruldum...