Vajinanın koyu renkte olması

pelitze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
36
1
86
İngiltere
Kızlar 2 ay sonra evleniyorum. Genital bölgemde kendimi bildim bileli bir koyuluk var. Kendim beyaz tenliyim ama genitalim koyu renkte olunca garip duruyor. Evlenmekten korkmaya başlıyorum sırf bu yüzden Bu problemi nasıl çözebilirim? Bir fikri olan var mı? Daha önce böyle bir problemi olup da çözebilmiş olan var mı?

Son düzenleme:
önemsiz bisey takma kafana bence koyu olunca nolcakki hem anlamadim yani utaniyomusun? allah baska utancak seyler vermesin...bunlar gecer emin ol hiic takma,son nisanlilik döneminin ve evlencek olmanin heycaninin tadini cikar bence simdiden mutluluklar dilerima.s.

bunun sodayı duymustum ama deneyemedım bı turlu yıkanma esnasında bıkını bolgesını sodayla yıkamak ıyı gelıyormuş (mankenler oyle yapıyormus)
denersen sonucu yaz merak ederım

takma kavana önemli olan işlevisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Benim duydugma göre bikini bölgesinin tüylerini kil dökücü krem veya jiletle aldigniz zaman koyulasma oluyormus....:1rolleyes:

Agda deneyin kendiniz yapamiyorsaniz hamamlarda veya kuaförlerde uzman bayanlar
vara.s

ağdaya başlayın arkadaşlar zamanla geçer bence onlar tenin koyuluğu değil kıl köklerinin dışarıya yansıyan rengi bence

arkadaşım böyle şeyleri sorun yapma .....inan hiçbir önemi yokk ....zaten erkeklerde bu tip birşeye önem vermiyorlar yani rengine onun için çekinıyorsan eğer gereeksiz bir takıntı emin ol
ama yinede diğer arkadaşlarım gibi düşünüyorum eğer ağda kullanmaya başlarsan zamanla birazda olsa açılır rengi

ben şimdiye kadar banyo bıçağı kullanmadım kendimi bildim bileli ağda kullanırım rengin onunla alakası yok kızlar benimde koyulaştı ama hamilelilk döneminde oldu aman ne önemi varya canım takma kafana böyle şeyleri fotografını çektirip çerçevelettirecek değilsin ya kim görüyor eşin için sorun olacağını sanmıyorum şimdiden mutluluklar

Kızlar yanlış anladınız. Afedersiniz büyük dudakların olduğu, kılların olduğu bölüm kendi ten rengimde. Benim koyu renk diye bahsettiğim yer, küçük dudakların olduğu vajinaya giriş kısımlarının olduğu bölgelerdir. Forumda bir yerde mantardan olabileceği yazmış. Bir doktora görüncem yarın. Sonucu yazarım.

plastik cerrahiye başvurman gerekiyor..küçük bir işlemle rengi açıyorlar.diğer arkadaşların dediği gibi çok önemli diil aslında ama bu seni üzüyorsa git bence çok basit bir işlem.arkadaşım yaptırdı ve memnun.

Allah hastalık vermesin önemli olan işlevi,mantar olunca kaşıntı oluyormuş ve akıntı farklılaşıyormuş.sıkma canını arkadaşım.evlenince canın çok sıkıırsa bu duruma ozaman dipsy nin dediğini yap.

Ah dispy çok çok çok teşekkürler...
Bahsettiğin yöntem kesin çözüm olabilir. Bu konuyla ilgili biraz daha bilgi edinebilir misin arkadaşından? Yarın jinekologla randevum var, mantar sorunu var mı yok mu kontrol ettiricem. Eğer mantar yoksa, plastik cerrah bulmam gerekiyor. Biraz daha bilgilendirirsen çok sevinirim. Çok teşekkürler...

mantar ile alakalı olabilir
arkadaşımda aynı sorun olmuştu doktor mantardan demişti ama mantarda akıntı ve kaşınmada olur yada sen mantar olmuşundur kaıntın olmştr kaşıntın olmştr umursamamışındr geçmiştir ama renk kalır..

ama yine de kızların dedii gibi bence takma oranın rengini çok umursıycak durumunz olcanı sanmam :))))

ama genel olarak o bölgedeki renk değişikliği benim söylediğim.eğer vajen girişiyse başka bişey olabilir.Bence jinekoloğa iyice sor.kadınsal akıntı vb.değilse o zaman plastik cerrahiye yönlenirsin.araştırırız..haberlerini bekliyoruz valla hep birlikte:)

Yani kızlar benim anlamadığım zaten vajen girişinin rengi, vajinanın rengnden biraz daha koyu olmaz mı yani daha pembe gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…