Vajinanın koyu renkte olması

oksijenli su sürr güneşee çık akşamaa kadar beklee canımm
yalnızz dikkat ett çevremdee röntgenci olmasınnn şakkıdı
birdee erkeklerr renk körü olurlarr canımm onlar için önemli olannnn eni boyu ve çapıdırrr jeyyar

erkekler böyle şeylere önem vermez.hele ilk gece niye koyu niye açık renkli demez .emin ol.boşver kafana takma.bunu eşinede sorma bence sonra onun kafasınada takarsınklava::mymeka::1hug::1hug:

ben evleneli bi hafta oldu ve tahmin ettiğim çıktı eşim koyu renkte olmasını sorun yaptı napıcam ben yasenağlama

sanırım jilet kullanıyorsun ağdayla alsan böle sorun olmaz,aynı şeyi arkadaşımdan duymuştum onunda koltuk altı siyahmış jiletten ağdaya döndü koltuk altıda beyazladı canım....

Canım nedir yani ben bu konuyu bugün 2.kez okudum herhalde uydurmuyorsam:)nedir bu ya erkekler bunu sorun yapıyor,kadınlar kendine küsüyor.Eğriş durma kocanın karşısında ben fıstık gibi kadınım siyah değil kömür karasıda olsa benim şeyim,ben yine muhteşemim diye dur.Oranı saklarsan adamda bakar niye bu orasını saklıyor diye dikkatini çeker.kızlar ben çok kese yaparım orama,rengi buğday sizde deneyin bakalım.Benim bildiğim genital kısım hafiften esmer olur yani....ne bilim ben

ona neymıs herseyden once.bız onların bızden oncekı haltlarını soruyomuyuz.renk ne fark ederkı.yapmayın kızlar.tepemıze cıkarmayın sunları.ıstemıyosan ısteme gec gıtsın.bak bakalım ne kadar ıstemıycek.

bundan sonra aynen öyle yapıcam cnm:enbuyukkk:

ya çok zor bir durummmm.yazık sizleree:)şaka şaka tabi.ay bendemi öyle şeyleri kafaya takıcam evlenirsem tabiiiii.takmim dimi ya dik durunn bayanlarr hoşunuza gitmiyorsada gidiyor diyin kendinize öyle yansıtınki karsınızdakide sorun var demesin..

bende de aynı problem vardı ağda çözüm tatlım birde bacak kısmına dogru koyu renk varsa surtunmeden dolayı dıe duymustum tam bikini bölgesi deil bacakların orası o surtunmektenmıs ve çözümü yokmuş..

sakın takma kafayı begenıyorsa begenır begenmıyorsa yolla gitsin..onunkinide görcen bakalım beyaz mı kara mı senden kotu olamaz yaa mck sevgiler..

gerçekten
bende o kadar beyazım ki..
o bölgemin rengi koyu..
ya bir estetisyen arkadaş falan yazsa..
estetik midale ile ne our..
ne yapılmalı ne yapılmamalı..
çünkü benim kasıklarımdan alt kısma kadar (yani ağda yapılan yerler) çok koyu
yani bende yakında evlenicem...
:S

nolur ya..bilen biri yardım etsin

aman arkadaşlar erkeklerin hiç biri orası beyazmı karamı diye bakmazlar bundan emin olun ve benimki kara ne edecem diye takılmayıp mutlu yaşayın zaten genelde herkesın ten rengine gore genital bölgeleri...

bende bunun adet kanından olduğunu duydum...kan zamanla orayı koyulaştırıyomuş:uhm:

çok fazla adet kanı olanlarda....ayrıca bencede çokta sorun değil....boşver estetiği falan hiç kucalatma...a.s

sanki erkeklerin malum bölgesi koyu değil mi... naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…