ama herkesın öledır özellıkle kılolu bayanların apışarasıda koyudur yanmış gibi kararıktır cok fasla surtunmekten hawa almadıgından olsa gerek.. rahatsız edıcı bı durum sankı pismiş gibi duruo nekdr yıkarsan yıka orası öle duruoo boşwr erkeklernde şeyi beyaz değil emınol ahahah
ama herkesın öledır özellıkle kılolu bayanların apışarasıda koyudur yanmış gibi kararıktır cok fasla surtunmekten hawa almadıgından olsa gerek.. rahatsız edıcı bı durum sankı pismiş gibi duruo nekdr yıkarsan yıka orası öle duruoo boşwr erkeklernde şeyi beyaz değil emınol ahahah
amaaan ne kadar dertli varmış bu konuda.. kızlar ben hep ağda yapıyorum ama genede koyu işte.bi ben böyleyim sanıyordum ama şimdi rahatladım biraz.bence de havasızlıktan oluyor..
Ay canım çok sinir oldum kocana bu özel konularda fazla yorum yapmam ama tutamadım kendimi.yaa eğer beğenmiosa bizde model bu dersin paşa gönlü bilir.
Ayrıca bizi seven erkekler herşeyimizle her organımızla sevmeli orası da dokusuyla, kokusuyla, tüyüyle bize ait.
Takıp dert edicek bişey de yok arkadaşım ortada sakın üzülmea.s.
kafamçokkarıştı ne dir bu dertlerizmiz yahuuu bitmiodelikafadulden:1shok:
bence genital bolge cokkk onemli epilasyonunuza cok dikat etmelisiniz epilasyon aleti tavsiye ediyorum cok etkili sengözlerimebaksanab
bu durum bazılarımızda daha bejirgin olabiliyo,,koyu tenli olanlarda daha çok oluyo ( ırk ve ten özelliğinden dolayı ) sarışın ve açık tenli olanlarda daha az , bununda doğa gereği olarak normal olduğunu sanıyorum......