Vajinanın koyu renkte olması

bu sorunun sebebi ter bezleri orda fazla calisip teni yakiyormus benim koltuk altida öyle koyu renk yazin kisa kollu giyince sinir oluyorum,cözümde bulamadim.

Yahu hiç bakmamıştım şeyime ne renk diye :roflol: ay çokhoşsun valla :roflol: Hiç kafana takma :dance: erkekler için hiç önemi yok :roflol: vajina olsunda :roflol:

Canim inan renk hic onemli degil.Sen yeterki guzelce temizligini yap yikan misler gibi ol yeter.Oda kendin icin yani cunku erkekler o anlarda ne kokuya ne renge nede baska seye bakiyorlar.

vajinana nasıl baktın fisfisfis
bahsettiğin yer vajina değil biliyorsun değilmi

:) Çok güzel yorumlar yazmışsınız, ne kadar tatlısınız :)

Evet, jinekoloğa göründüm. Doktor, mantar olmadığını söyledi. Baharyagmuru'nın dediği gibi ter bezlerinden ve cildimin aşırı hassas oluşundan dolayı olduğunu söyledi. Ben normalde Sebamed Feminine Intimate kullanıyorum, mantar deseydi şaşırırdım. Yapılacak tek şeyin, estetik müdahale olduğunu söyledi ve burada yazan bazı arkadaşların da dediği gibi plastik cerraha yönlendirdi. Şimdi bir plastik cerrah arayışındayım. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Öptüm hepinizi...

Yahu hiç bakmamıştım şeyime ne renk diye :roflol: ay çokhoşsun valla :roflol: Hiç kafana takma :dance: erkekler için hiç önemi yok :roflol: vajina olsunda :roflol:

hehehehe katılıyorum buna hahaha vajina olması bencede yeterli

ama canım bencede takma kafana bu sorunblar o kadarda eşin için sorun olacagına inanmıyorum ama saglık sorunu ise mutlaka bi doktor tedavisinden geç mutlulular dilerima.s.

merhaba bayanlar ben yeni katıldım inanın yazılanlara yorum yazmak için sabırsızlıkla bekliyordum üyelik soucunu beklerken....öncelikle benmde bu kouda bir sorum ve açıkmalam olacaktı:aynı sorun bendede varr(anem küçükken bende mayasıl denilen bi hastalık olduğunu sölemişti..ondan kaynaklanabilirmi yaş buyudukçe çok koyulaştı..yada ben buyudukçe farkına vardım..önemli ciddi bi hastalık olmasında renk olarak jinekoloklar dışında göre olmayacak sonuçta değilmi..bende utandığım içi kimseye söyleyemiyor soramıyordum herkese teşekkürler ediyorum bende haberlerinizi bekliyorum..

bende de aynı sorun var kendim çok açık tenliyim ama vajinamın rengi çok koyu annem herkesin böyledir vücut rengiyle aynı olmaz diyo ama benmki aşırı koyu ya düğünüme çok az kaldı ister istemez dert ediyorum benm estetik müdahale yaptıracak mali gücm yok başka bi önerisi olan lütfen yazsın yardımcı olursanız çok sewinicem

CANIM BENİM SANA BİR SORUM OLUCAK GENİTAL BÖLGENİ NE İLE ALIYORSUN SANA TAVSİYEM AĞDA YAP AMA DÜĞÜNE AZ KALDI DİYORSUN:uhm: 2-3 DEFA YAPARSAN RENGİ AÇILACAKTIR AMA OZAMANA KADARDA 2-3 KERE ALMAN İÇİN ÇIKMAZKİ TÜYLER

benim tenim esmer ve geçenlerde arap kızı kremini duydum aldım ve inan mukemel birşey ama o kısım için kulanılırmı bilmiyorum ama beyazlatma etkisi süper dene istersen aktarlarda bulabilirsin

suna dumankaya'nın bi önerisi vardı galiba bu konuyla ilgili... fisfisfis bulursam yazcam...

kıl köklerinin vermiş olduğu gölgelikler herkese koyu tenlilik yapıyor bunlar doğal galiba herkeste öyle ama eski lerdeki bayanlar eskiden orkid yokmuş onların bacak araları koyu tenli değil şimdinin gençlerinde var bu dert oda orkidterin plastik ve deriye hava aldırmadığı için olurmuş..pamuklu yüzeyi olanları kullanın.birde o koyuluk için thiciolline krem vermişti doktor bana.biraz faydasını gördüm...ve cildimede sürüyorum sivilcelerimede iyi geliyo deri antibiyotiğidir..mikrop kırıcıdır..ama bizim burada bahsettiğimiz kopyuluk :vajinamızın dış değil iç dudakları.koyu acayip hemde pişmiş et renginde umarım kötü bişey değildir bir hastalık olmasında eğer bu dert dert6 yapıyorsak ve büyütülecek bişey değşlse herkeste varsa o zman evlenince sorun olmaz sanırım.

ağda hiç işe yaramıyoro koyuluk da kıl kökünün rengi değil.havasız kalan güneş almayan bir yer olduğu için zamanla koyulaşıyor.bu arada ağda deyince aklıma geldi.genital bölgeye ağdayı kesinlikle önermiyorum çünkü derisi çok yumuşak olduğu için zamanla esner ve sarkar.sakın ağda yapmayın epilasyon aleti,jilet ama çok koyu ve gürse kesin çözüm Lazer epilasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…