Vajinanın koyu renkte olması

aslında hiç önemi olmadığını anlayacaksın..ama sen genede benim için önemli diyorsan internetten plastik cerrahi vajinal estetik gibi yazılarda görürsün..bazı estetik cerrahlar rengi açabiliyorlar..yani gerçekten çok takıksan böyle bir çözüm var canım..

Bence dert edecek bi konu değil. Herkesinkinin biraz koyu olduğunu düşünmüşümdür. Ben de beyaz tenliyim ama dudak bölgesi bi kaç ton daha koyu. Bebek gibi kalması mümkünmü. Epilasyon yöntemleri, pedler, devamlı kapalı bi bölge olması .. Normal yani koyu renk olması değilmi :uhm:

bıraz daha koyu tabı ama herkesın oyle, hele alt kısımda dudak bılmemne herssey var onlar daha pembe ve daha koyu, agzının ıcı de pembe mesela dudakların da tenınden daha renklı
o da öyle bısey.. ama agda yap beyaz pudra sür beyazlasın madem

:roflol::roflol:
Tam icerik vermisin canim:roflol::roflol:

üzüldüğün şeye bak evlendiğinde renk analizimi yapıcak eşin beyaz değil olmaz ben böyle istemem mi diyecek bence gereksiz takıp canını sıkmışsın bırak dağınık kalsın....tatlicadiarzu

evlenene kadar bilmez evlendikten sonrada onun için boşıcak hali yokya
yok bu iş burda biter o bölgen karaymış:) dermiş...

yok cnm koyuluk olması cok cok normal...hem erkekler takmaz öyle şeyleri...
takacak olslardı hiö kadınla berbaer olmazlardı..düşünüyorum da zenciler ne yapsın ya..
bence hiç estetisyene falanda gitme ...

bende bi bu koyulukların nedeninin hava almadığı için mantar olduğunu duymuştum ve bi kaç hafta çamaşır giymedim biraz düzelmişti ama bu seferde idrar yollarım enfeksiyon kaptı hakkaten arkadaşlar kötü bi görüntü oluşuyo işlevde bi yere kadar görüntü den kaybediyoruz

bunun sodayı duymustum ama deneyemedım bı turlu yıkanma esnasında bıkını bolgesını sodayla yıkamak ıyı gelıyormuş (mankenler oyle yapıyormus)
denersen sonucu yaz merak ederım

Soda derken, bu icilen sodami?? MAden suyu yani? Yoksa toz halinde satilan sodami??

Bende sir agda yaptırıyorum koyu orası genelde sanırım herkesin oyle yani kendiminkinden başkasını gormedim ama rengi bence cok önemli değildir yani kim dikkat etcek ona o sırada:)

malum sebeplerden herkesın genıtal bolgesinin rengi bıraz daha koyudur ten rengine göre ama fazla koyuluğundan şikayet eden arkadaşlar bence bunu hiç hissettirip de durduk yere dikkati oraya çekmek gibi bi saflık yapmasınlar sakın ha oyle rahat bi ortamda gaza gelip filan amann ha yasakkelime sora uğraş dur klava: :bbo:...

ama herkesın öledır özellıkle kılolu bayanların apışarasıda koyudur yanmış gibi kararıktır cok fasla surtunmekten hawa almadıgından olsa gerek.. rahatsız edıcı bı durum sankı pismiş gibi duruo nekdr yıkarsan yıka orası öle duruoo boşwr erkeklernde şeyi beyaz değil emınol ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…