Vajinismus muyum bilmiyorum

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
kızlar ben 5 aylık evliyim henuz tam ilişki yaşıyoruz diyemiyorum.cok az giriyor afedersiniz devamı olucagı zaman canım o kadar yanıyor ki istemiyorum.girip cıkma olmuyor yani kızlık zarım bozuldu birden ittirdiği anda ama ben hiçbir zevk almıyorum. vermediğimi de biliyorum..dr hiç gitmedim olucak umuduyla vajinismus muyum bilmiyorum..vajinismus hiç girmemesi demek mi anlamadım hala..

Hayatim sen aciyacak diye tam birliktelik yasamkyorsun kendini relxa birak ve esinede nazik ittirmesini soyle 5 aydir nasilki böyle sabretmis esin.

Evet vajinusmus hic girememesi demek yani sen ve esin yarim cinsel iliskidesiniz

Evet vajinusmus hic girememesi demek yani sen ve esin yarim cinsel iliskidesiniz
Anladım benimki ne oluyo o zaman bilmiyorum böyle cok az giriyo ittirdiği an sanki orda bir sey var gibi cok acıyor bir yere değiyor gibi

Anladım benimki ne oluyo o zaman bilmiyorum böyle cok az giriyo ittirdiği an sanki orda bir sey var gibi cok acıyor bir yere değiyor gibi
Canımın ici simdi olayi sen biliyosun tam bir iliskimi yoksa yarim iliskimi biz burdan ne desek yalan sana tek kisi dogru soyler dr.

Degilsin ama boyle yaparak olucaksin kayganlastirici alin benimki oyle olmustu

Vajinusmus olsan kismende olsa birlesme zor olurdu.. kas gevsetici atabilirisn iliskiden bi sure once, usteki arkadasindan dedigi gibi kayganlastirici jel surmelisiniz esiniz ve siz.. tamamen psikolojik kotu senaryolar yaratmayin.. zamanla asilir.. birazda aciya dayanikli olarak denmeye calisin ozellikle karanlikta deneyin ki esiniz acinizi goruo geri cekilmesin

Arkadaşlar kayganlaştırıcı önermiş, ben de su bazlı olması gerektiğini ekleyeyim. Diğer kayganlaştırıcılar mantar enfeksiyonu riski nedeniyle tavsiye edilmiyor.

Az da olsa birlesme olmus kizlik zarin bozulmus.
Bence vajinusmus degilsin
Ilk aylar surekli aci duyman normal

Ama kendini rahat birakmazsan durum ciddilesebilir belki vajinusmusa da donebilir.

Sakin olmaya calis
Kasma

Biraz aşağı eğimli girsin ve ileri geri yaparak ilerlesin uyuşturucu krem sürebilirsiniz kendinize emla gibi

Ben tam 8 ay sizin durumunuzdaydim.esim cok anlayisliydi.su an 10 yillik evliyim ve bir cocugum var.sizi cok iyi anliyorum.ama soyle dusunun zor ve acili bisey olsa kimse yapamazdi.birkere cesaret edin gerisi gelicektir.birazda psikolojik her denemede az sonrayi dusunup kasmayin kendinizi.kadiniz iliski disinda jinekolojik muayenede olunuyor ondada bisey yok.iyi dusunun ve kafanizdan atin bunu.ilk siz degilsiniz sonda olmiycaksiniz.ama ne mutluki vajinusmus degilsiniz..devami gelicektir.biraz cesaret

Tam tıkandıgı yerde bekle ve derin nefes al 4 saniye al 4 saniyede ver yalnız nefes alırken karnın şişecek göğsün değil doğru nefes alacaksın ve işermiş gibi açıcaksın şeyini kayganlastırıcıda sürersen yaparsın sadece teknik bilmiyorsun

Ve 20 günde zevk almayı bekleme alabilirsinde ama almazsanda kendinde sorun arama alıştıkca alıcaksın sana jel tavsiyem “ sxtiva jel “ yakmıyor

Bu son:):) nefes alıp ver dedim ya nefes verdiğin anda eşin ilerleyecek yavaş yavaş durucaksın nefes alıcaksın nefesi tekrar verırken eşin yeniden ilerlicek ve işermiş gibi açıcaksın oranı biraz açık anlattım ama kbkma boyle konusmayınca anlasılmıyor

Ayy ben bu dediklerinizi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor ya sanki duvar var önünde

Beninde aynen işte muayene oldum bir sorun yok dediler
Ay evet çok afedersiniz parmagimla denedim sıkıntı yok ama olmuyor. Sadece 1 kere tamamen oldu şans eseri o da heralde. Doktora gitsem ne yapcak vajinismus degilim biliyorum gercekten zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…