Vajinismus değilim biliyorum demeyin bende böyleydim ve vajinismustum vajinismus olmayanların böyle dertleri yok en azından bi kaç gune hallediyorlar sizin baya olmusAy evet çok afedersiniz parmagimla denedim sıkıntı yok ama olmuyor. Sadece 1 kere tamamen oldu şans eseri o da heralde. Doktora gitsem ne yapcak vajinismus degilim biliyorum gercekten zor bi durum
Ay evet çok afedersiniz parmagimla denedim sıkıntı yok ama olmuyor. Sadece 1 kere tamamen oldu şans eseri o da heralde. Doktora gitsem ne yapcak vajinismus degilim biliyorum gercekten zor bi durum
Biraz komik olcak ama gerçekten değişik bi durum bizdeki kayiyo yani hic girmiyo becerisizlikten mi baska bisey mi bilmiyorumAfedersiniz ama ben 3 parmağınla egzersiz yapabiliyodum ama eş li yapamıyodum orda duvar oldugunu düşünenler genelde vajinismus oluyo daha fazla kendinizi üzmwyin değmez gidin tedavi olun
Sıktıgınız için ilerlemiyor o yuzden aşağı kayıyor iki bucuk yıl aynı seyı yasadımBiraz komik olcak ama gerçekten değişik bi durum bizdeki kayiyo yani hic girmiyo becerisizlikten mi baska bisey mi bilmiyorum
Başta sıkıyordum istemsiz ama gerçekten sıkmıyorum. Ikınıyorum açılması için o şekilde de olmuyor.Sıktıgınız için ilerlemiyor o yuzden aşağı kayıyor iki bucuk yıl aynı seyı yasadım
Belki de vajinismus olabilirim birine sordum alakası yok beceremiyosunuz dedi. Bende vajinismus olduğumu düşündüm başlarda. Ama sonradan değilim diye düşündüm çok can sıkıcı şeyler bunlar gerçektenSıktıgınız için ilerlemiyor o yuzden aşağı kayıyor iki bucuk yıl aynı seyı yasadım
Banada annem ablam değilsin beceremiyosun malmısın demişlerdi azcık bi krem sür olur biter kendini kasma derlerdi ıkı bucuk dediler diediler ama olmadı yani vajinismusum bu kötü bişey değil gittim kurtuldum BİN ŞÜKÜRBelki de vajinismus olabilirim birine sordum alakası yok beceremiyosunuz dedi. Bende vajinismus olduğumu düşündüm başlarda. Ama sonradan değilim diye düşündüm çok can sıkıcı şeyler bunlar gerçekten
En azından git bi doktorla konuş gittiğin an para vermiyosun sonucta sıkıntını söyler sana neden duruyosunki Belki de vajinismus olabilirim birine sordum alakası yok beceremiyosunuz dedi. Bende vajinismus olduğumu düşündüm başlarda. Ama sonradan değilim diye düşündüm çok can sıkıcı şeyler bunlar gerçekten
Nasıl bi tedavi uyguladılar acabaBanada annem ablam değilsin beceremiyosun malmısın demişlerdi azcık bi krem sür olur biter kendini kasma derlerdi ıkı bucuk dediler diediler ama olmadı yani vajinismusum bu kötü bişey değil gittim kurtuldum BİN ŞÜKÜR
Haklısınız aslında gitmek gerek nasıl bi tedavi uygulandi acaba bir de hangi ilde gittiniz acaba doktoraBanada annem ablam değilsin beceremiyosun malmısın demişlerdi azcık bi krem sür olur biter kendini kasma derlerdi ıkı bucuk dediler diediler ama olmadı yani vajinismusum bu kötü bişey değil gittim kurtuldum BİN ŞÜKÜR
İstanbulda ki şubesine gittim nefes egzersizi, kegel egzersizi ev ödevleri hoop bitti Haklısınız aslında gitmek gerek nasıl bi tedavi uygulandi acaba bir de hangi ilde gittiniz acaba doktora
Çok içeriğini anlatmayayım kimin nasıl etkilenecegını bilemel ama korkulacak hiç biley yok ben ilk gitttiğiö gün titriyodım bana napcak diye :):):):) ne kadar salakmısım dedim sonra hiç bişeye zorlamıyolar nefes egzersizi yaptırıyolar kegel egzersizi yaptırıyolar sonra sizi alıştırıyolar gidin konusun en azından kafanıza yatmazsa olmak zorunda değilsiniz ama erteledikce beyninizin yüzde sekseni bu problemle kaplı olucak hayattan zevk alamıyodum ben cok takıyodumNasıl bi tedavi uyguladılar acaba
Olduğu gün kanama yaşadınızmı ?Ben esimle beraber olamazken jinekologa gitmistim onun hafif elle muayesinde rahattim cok ilginctir.biraz iliski korkusu ya acirsa diye bisey sanirim.bir sure denemeyi birakip aklimizdan cikardigimiz sirada ben anlamadan oluverdi birgun.sevincten agladigimi ve korkulucak hicbirsey olmadigini anlamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?