- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.381
cnm pens kalınlıgna gelsin streçle prezervtf geçir jelle daha rahat olucak sonra pens denemesine geçicen..mum daha uzun daha rahat olur..
kulak çubuğunu önce streçliyorum sonra da bol jel sürüyorum canım çok rahat oluyor yaniii :)))))))))
tmm cnm bgn hemen mum alıcam umarım buluurm bakkalrda...insan yapnca dahada heveslenio....ve şööle bişi byle otrrken şmdi kalksam eşmle hemen yapıcakmşm giib gelioooo ama denemeye başlaynca tamamı grmio ya yıkılıo insan(nyse ben çookk ümitlymmm..sizlerin sayesnde:)
yenenlere bişey sormak istiyorum kaç denemeden sonra alışıyorsunuz eşinizle ben önce egzersiz mi yapsam acaba
canımm çok az kaldı seninde..mumla pns kalınlıgına gelsin onunla yap sonra pns dene kesin çözümm..olucak olucakk sonlardasın yeni aparatını hazırlamaya bak sen ok..uc kısmı birazdaha ince olsun pns şeklini ver ok.
inşallahh kurtulmak istyrm artıkkk..senin nasıl oldu yenmen???
SeeeLaaamm Herkeeseee.... NasıLsıınıızzz KızLaaaR ??
cnm önce parmak egzersizi sonra aparat..ilişki öncesi aparatı beklettim içimde çıkardım bidaha soktum tekrar çıkardım ardından hemen pnsi soktum lop die girdi hiçbişey anlamadım inanamadım..pens kalınlıgına gelin aparatı içerde bekletip ardından pns garantiii çözüüümm....
evet yaa lanet duvarrr..aparatlardan snra denemey geçnce ve ilk başı girince ohh oluo işte dedm başardım dedm ilerlettim snra o duvarrrrrr ittrdim ittrdim olmadı..eşim inanılmaz anlayşlı..bnm gibi sevinio hemen umut doluo için..bak bebğim oluo işte 4 5 güne olucak iice dio..çok destek verio..denerkende çok nazik davranıo güzel şeyler sylüo sağolsun...bu arada bi ricam olucak eğer çok öğrencin yoksa bnm koçum olur musunn????? :))
aaa ne gzll çok mantıklııııııı..bnde ööle yapıyım:))))genişlio tabiii aparat giren yere penis nie girmsn ki:)) e bnm neden girmedi?aparat girdi girdi ama penis biyere kadar girdio günden beri düzenli mi artık..??
canım benim öğrenciler uzatmalarda şuan , istersen olurum tabii.
:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyogerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....
yokkk bastıracak hiçbir şey yookkkkk, evden çıkamıyorum cebimde poşetle dolaşıyorum kız gözünüz korkmasın ben böyle diyorum diye benim mide zarım ince normal zamanda da ilaç falan içemiyordum havadan falan da etkileniyordu midem şimdi iyice hassaslaştı.
Canım yaa bende midem bulansın istiyorummm :)
canım en son bayram öncesi denemiştm misafirden fırsat olmamıştı..dün denedm oldu ilk girişte kasma oldu..zevk bile aldım dün çok iyi geçti kasılmam oluyo ara ara yoruyo beni ama anestol apart falan bıraktım kullanmıyrm jel kullanyrm biraz..senin oluyomu şimdi yasakmı
kimseler yok ortalıktaa :26::26::26:
tsk..ederim canımmm dArısı burdaki arkadaslarımın basına :)
canımmmm benimmm inanın burdaki bütün arkadaslarıma dua ediyorum,bu sevinci onlarda yasasın..2 yıl dan sonra nihayet basardımm...birde ben bu topiği sürekli takip ediyordum ama yazmıyordum,öyle daha bir çok arkadasımız olduğundanda hiç süphem yok ins tez vakitte bütün arkadaslarım yener ve bebişlerimizi konusuruz burada...bebek istiyorumm hemde çoook istiyorum sizde ne olur bana dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?