- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.401
günaydın datluummkaynana uyurken kaçamak yapıyodm kimselelr yoktu neyseki rahatım artık baya kalaba oldu egzersizcilerde aktif olur umarım sürekli çekidüzen vermek lazım dagıldı topik egzersizci çok gaz verecek adam yok yaw herkes firarda..başlatalım balım yarışmayı yaz listeyi sen şimdi
sen çok eski değilsin ki canım onlar kendini biliyor ta eskilerden uzattıkça uzatanlar var.
neeee zevkmi aldıınnn nasıl yaaaa
bendemi problem var yoksa :)))
bayram itti kimse kendıne gelemdı walla:)))karabir ii gıdıyo da bizim acemkızı kayıplarda kayınvalıdesındeymıs galıba
yeni gelen leredekoç ayarla cnm bu işi de sana devredıyorum
belinay tatlım sen trakyalımısın :)
yok balım yaabursalıym..severim trakyalıları ben çok şive kaparım heryerli olabiliyorum yanni sen benim yazılımlarıma bakma 3 yaşında bile olablyorum
bu kez kendimi verdim oldu valla ilk defa içimden bişeyler koptu sanki
canım albunea liste çıkarıcak yarışma başlatıcaz ay sonuna kadar egzersizciler yarışacaklar..ne koçlar var ne egzersdizcilerr..
hahahkalaba diyince öyle sandım :)
temizlik yapmam lazım. çok işim var.
egzersizler ne alemde anlatta gitt
kızlarr bne şuan dünknden daha kalın bişeyle deniorumm..ilk defa bu kadar kalınnn...başta zor oldu ama şimdi ii girio:)yanlız ittirdikçe mideme dğru bi ağrı oluo..o neden ki???
cnm neden bılmıyorum ama bızdede oldu o sancı gıbı deılmı ama asılcak bırsey
evet evet aynenn sancı gibi girio tam midemmm..ya bu şimdi çok kalın ya koyup biraz bekletiorum snra çıkarıp tekrar deniorum..byle byle genişler mi???mesela şmdi yapıorum ya açılıo gibi gelio yapmayı bırakınca tekrar küçülücek gibi gelio..olmaz dimiii
cnm regl olduğum için yapamıyor en son 7 cm mum yapmıştım (en olarak) bayramda memlekete gittik son ra annemlerde kaldık, haftasonu migrenim tuttu ve regl oldum. ama bitsin tam gaz devam çok istekliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?