- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.181
rabis egzersizde sadece gitgel değil, bekletmek de çok işe yarıyor. ben bütün egzersizlerimi bekleterek yaptım, bu yazdığından senin hiç bekletmediğini çıkardım. aparatı bekletebildiğin kadar beklet. ben yendiğim gün egzersiz yapmamıştım ama önceki günlerde 10cm. 1er saat bekletmiştim içimde. çok faydası oluyor. benim çalışma şeklim 1 saat beklettiysem 5 dk boyunca da gitgel yapıp egzersizi tamamlamak şeklindeydi hep.
Valla ne yalan soyleyeyim ben cok tutmuyorum icerde bi egzersizde en az 25 30 kez tekrar tekrar girdirip cikariyorum demek ki hata etmisim bekletmem gerekiyormus...vay psikopat vay!!!valla bravo sana, ben o şekilde yapamadım. ucu birazcık ince olunca girdirebiliyorum ancak.
soru sormak isteyenler özelden de sorabilir. ben ev işine devam edeyim, bu hafta bahar temizliğim bitmeli :))
Kizlar bse sordum ama gordunuzmu bilmiom ben iki senelik evliyim ama egzersie baslaya calisiom aynayla baktim cooook minicik bi delik gbi yani serce parmaginucu kadar kizlar dogruyeremibakiorum soyleyin lutfen bde tam ortadaa minicik bi et parcasivar oda serce parmagin tirnagi kadar deliginyanina sizdede vari kizlar bde gerisiet yigini gbi oylemi kizlar yanlis yeremi bakiom cvp lutfen
Kizlar bse sordum ama gordunuzmu bilmiom ben iki senelik evliyim ama egzersie baslaya calisiom aynayla baktim cooook minicik bi delik gbi yani serce parmaginucu kadar kizlar dogruyeremibakiorum soyleyin lutfen bde tam ortadaa minicik bi et parcasivar oda serce parmagin tirnagi kadar deliginyanina sizdede vari kizlar bde gerisiet yigini gbi oylemi kizlar yanlis yeremi bakiom cvp lutfen
Evet popodan bi onceki delik ben bse sorcam utaniom ama sorucam kizlar ne olur ayiplamayin ikiniorum zaten ikinmadan deligi hc goremiom ama ikinmaya calisiom oramdan cok popomu acio gbi oluyorum
Facar burdayim cnm cepten griom o yuzden yavas ilrliom ama hep okuyorum yazdiklariniz hepinize coktesekkur ederim rabis sesizce sana elvan cok saolun insallh basaricam bi gun
Bilmiomki pek anlamiom ozelden nereye atiosunuz benim nereye bakmam gerekio
Gordum simdi cnm evet okudum sana bende ordan yazabilirmiyim peki as sonra esim gelir yarin burda olurmusun konussak
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... S alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
Ogleden sonra acarim cnm ben tamam cok saol insallh kurtuluruz hc bseyden zevk almiorum bu illet yuzunden keske bilgisayarim olsaydi zor oluo tlfndan her sey gozumde kaldi yeni gelinligm cicim aylarim aldigim alli pullu ic camasirlar offff allahim bze yardim et herkese amiin yarininsallh gorusuruz cok optum
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... S alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?