Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok cidden ben islak odunla dövmek istiodum penis daha kolay diyenleri. ama gercekten öyleymis. söyle düsün, hani ucu var ya. sünger gibi yumusak. simdi o önden girip tampon görevi görüyor bir bakima. alt kisimlari sert ya hani iyyyk bu kocaman sert biyyyk diyoruz ama o üstteki yumusak kisim yolu aciyor sanki gerisi icin. tasarim harikasi.

canım kafana takma sen bunları hele bı p...s aşamasına gel görceksin bak en kolayı o.vaji basınçlı sen aparatı cekmesende kendi atıyo kısa süre sonra.p..stede öyle 2-3 dakika sonra kendiliginden çıkıyo

canm korkma durr hemen kıss:)) yani doğru kelimeyi buldum basınçlı evet ben git gel yapmaya çalışıyorum ama aparata alışamadım henüz ondan öyle hissettim galibaa korkmaa sakınn

o kadar aci yok, cok kolay, rahat vb. yazisi arasinda gene negatif, korkulacak bir sey buldun ya kendine, tebrikler.

sana söyle tarif edeyim, cikarirken geri basinc oluyor gibi ve degisik bir his. ama ilginctir ki bunu hissettiginde sen hala aparat icinde saniyorsun oysa o cikmis bile oluyor. alisik olmadigimiz bir his, ben sonra kendimi egzersizin en sevdigim kismi bu kisim diye sartladim cünkü basarmisim ve bitmis. ve sessizcenin dedigini bana sela söylemisti, ikinarak cikar diye. zaten 2. 3. günde bastirmadikca kendi zaten cikiyor. icerde tutmak maharet. ve sen aparatla da calismiyorsun aslinda. niye simdi bundan etkilenesin? ve ayrica asil olay giris, cikisi napicaksin =)) sen yeter ki penetrasyonu sagla

Son düzenleme:

heryazdığın cümleye ayrı ayrı güldüm zealea...yaa umut gerçekten haaa biz kolay diyoruz kız gidiyo bişeyler buluyo haaa...

sen bu işi çözdün artık umut , gerisi çorap söküğü gibi gelecek .

Çoooooook güzel anlatmışsın, üstüne söyleyecek laf bulamadım .

saol canım ne olur sende dua et bızlere hamılenın duası kabul olur derler....
hayırlısıyla olcak inşallah.
Canım hadi p...s denemesine , sen yeni evlisin, yeni evlilerde çabuk çözülüyor, 3 parmak vs gerek yok, ben 2 senelik evliyken yendim, 3 parmak yapmadım hiç, 2 parmakla yendim .
Canım p...s ile denerken eşin boşaldıktan sonra seetleşme kayboluyor, zaten küçülüyor ve çok rahat çıkıyor .
Umut senin bilinçaltını hemen bişeyi bahane yapıp kaçış yapma modunda, senin bilinçaltın çok zeki , şeytan gibi ama sen ondan zeki ol yani bilinçdüzeyin entrikacı bilinçaltının oyunlarına kanmasın .
umut sen benim rockymsin, hadi rocky, acı yok, acı yok, git ve bitir işini vajinin .

Son düzenleme:
he he katılıyorum .

ben beklemesını ummam valla cunku kadınlar bu konuda daha sabırlı olmasına ragmen bızler bıle bekleyemezdık belkı. dıyelım kı bekledı cok gergın olacak herseyden kavga cıkacak ınsanlar seks ıcın evlenmıyor ama bır evlılık cok onemlı bır ayrıntı oldugu da kesın. esımı cok seven bırı olarak, bana yasatamadıgı 2yıldan dolayı ben bosanmanın esıgıne geldım. sızı ıstemıyorsa begenmıyor dıye dusunuyorsunuz ozguvenınız zedelenıyor benı sevmıyordu ama bır ılıskımız var dıye mantıgı ıle mı benımle evlendı dıyorsunuz sorular sorular. oyuzden cınsellık cok onemlı gercekten her ıkı taraf ıcın de. bızı duygusal acıdan daha cok zedelıyor sorunlarımız varsa. ama ınanın bır erkek ıcın de fızyolojık acıdan cok zor. onlar herzaman bosalma ıhtıyacındalar. dusunsenıze kac kadın ruyasından bosalarak uyanır ama onlar dıyelım kı bır sure yasamadılar cınsellık ve ozaman bu oluyor. ya da ergen caglarında. oyuzden eslerınıze tsk edın anlayıs gosterın ve yenmek ıcın mucadele edın. o hıc bıtmez dedıgınız sevgınız bıle zedelenır adam uzaklasır ya da sureklı gergın oldugu ıcın herseyden jkavga cıkar kavgalar ılıskınızı yıpratır ve kotuye gıdersınız. cınsellık deyıp gecırılmıs kadınlar belkı de 20 yıla kadar. yat, kocan ustunde ısını gorsun. canın acır yok şöyle olur. gercekcı olalım adamlar sıtelerde ızledıklerı kadınların cok super vucutlarına dahıl arzulu hallerıne hasta oluyorlar aslında. ve oyle bır kadın olmak ıcın 90-60-90 olmak gerekmıyor ıc gudulerınızı bılgınızı arttırmanız gerek sadece.

bebegın asılama ıle mı oldu ? 10 yıl esın nasıl sabrettı onu da merak ettım ve burdakı basarı oykunu anlatıp arkadaslara ornek oldugun ıcın cok tsk ederım senın adına cok sevındım bundan sonrakı yıllarında hıc sorun yasamaman daıma mutlu olman dılegıyle

[Q

Günlük hayatta yaşadığımız sorunlar yatağa yansıyabiliyor canım, şu an menapoza girdin mi?
hapsız adet goremıyorum cyclo pro....... dıye bır hap ıcıyorum her ay 2 bucuk yıldır onunla adet gorebılıyorum ama gecen ay deneme yaotım bıraktım hapı ve adet gordum bakalım bu ay ne olacak

canım alkol alıyor musun bılmıyorum ama alkol almayı dene sarap ıcın beraber mumlar dans falan acıyacagını unutursun benım bayan mudurum vardı o boyle atlattı

alkol alanlar da var vajili olup da yine başarılı olmuyo. bu senn düşündüğün gibi basit bir olay değil geçmişte yaşanılan olayların izleri... yani insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen alkol daha da kötüye sürüklüyor vajinusmusta. eğer işe yarasaydı bizim doktorlarımız başta alkol içirirdi bizlere.. o senn müdürün de vajili değilmiş. sadece bikaç günlük tedirginlik..

canm korkma durr hemen kıss:)) yani doğru kelimeyi buldum basınçlı evet ben git gel yapmaya çalışıyorum ama aparata alışamadım henüz ondan öyle hissettim galibaa korkmaa sakınn

heryazdığın cümleye ayrı ayrı güldüm zealea...yaa umut gerçekten haaa biz kolay diyoruz kız gidiyo bişeyler buluyo haaa...

Umut senin bilinçaltını hemen bişeyi bahane yapıp kaçış yapma modunda, senin bilinçaltın çok zeki , şeytan gibi ama sen ondan zeki ol yani bilinçdüzeyin entrikacı bilinçaltının oyunlarına kanmasın .
umut sen benim rockymsin, hadi rocky, acı yok, acı yok, git ve bitir işini vajinin .[/QUOTE
Çok dogru söyluosunuz kızlar o kadar olumlu yazının ıcınde benım için sadece o cumlenın altında kırmızı lambalar yanıp sönüyo ve sadece onu görüyorüm bendeki alt yapı kusursuz gercekten evet evet seytannn ama bende bunun farkındayım benım büyük savaşım baslıo kızlar bugunden itibaren son raund bu benım için yakama yapısan bu illetten kurtulucam hissediorum içimde böyle bi his var amiiiin

bugunde cumartesı kımse de yok şansıma 2 gbı egzersıze gırıcem ayyy cok heyecan yaptım rahat olmam lazım burundan al agızdan ver inş lah seytanın bacagnı kırıcam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…