- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.861
Elmascım senle tanışmadık galiba...ben de uzun zamandır yenmeye çabalayanlardanım...martta 1 yıllık evli olucam...evliliğimizin ilk ayında jinekoloğa gittik...benim de aşırı yanmalarım vardı...doktor balayı sistiti olduğumu söyledi...ilaç verdi ve bir kaç güne yanmalarım azaldı...bir de bebe yağı kullanıyormuşsun, o da mantara sebep oluyo genelde...mantar enfeksiyonun da olabilir...o nedenle bir doktora görün bence...
HUEHUEHE evet o benim
hayııııır beniiiiiiim olmaz valla olmazbak lütfen ısrar ediyorum benim
Sağol canım
Aslında vardım da misafir olarak vardım
Moralim bozuktu pek giresim yoktu , ama uzaktan takip ediyordum gene kim yenmiş napmış diye
Tamam madem bu kadar ısrar ettin kabul edorumhueheuhe
inş önemli bişey değildir moralinin bozukluğu:44:ya geçenlerde okudum ankaradaymışsın sanırım ben bikaç hafta önce gitmiştim bilseydim haber ederdim sende müsaitsen görüşürdük
ooooooooooo cadıkedi hanımlarda burdaymış :))) hoşgeldiniz efenim hoşgeldiniiiiz
işaret parmagımdanmı başlayım arkadaşlar. bide kolay olmasını için önerileriniz varsa alabilirim.
işaret parmagımdanmı başlayım arkadaşlar. bide kolay olmasını için önerileriniz varsa alabilirim.
Aman efenim hopefor hanım da buradaymış
Gel bi kocaman sarıliim özledim
selam bacılarrrr nasılsınız ne var ne yokkk havalarda soğudu iyceeeeee ufffff uffffffff neler yapıyorsunuz bacılarrrrrr
bilmukabele efenimafiyettesinizdir inşaallah
cadıkediiiiiiiii nabersin bacımmmmmmmmm... sıkıcı bir gün ne yapsamdaaaaa geçseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?