- 18 Mayıs 2015
- 15
- 10
- 3
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.021
Canim bende ilk egzersize basladigim zaman senin yasadigini yasamistim sanki bi yerden sonra ilerlemiyodu hic takildigin yerde parmagini cikartma orada bekle ve derin derin nefes al ver canim bi kac kere dene sonra yavas yavas ilerletmeye calis bu sirada sakin olmalisin goruceksin bi kac deneme snra rahatlikla yapicaksin canim..
canım 3500 tl ödedm.Sen 3 parmak yapabiliyorsan ilşkiyide yapabilirsin egzersizlere devam et ben 1 parmak bile sokamıyordum oyüzden ulusoya gittim o da egzersiz verecek başka doktorda egzersiz yapa yapa bilinçaltı kabulleniyor ve zamanle penis girişine izin veriyor.Bende de hala ilk girişte kaygı oluyor sonlara doğru alışıp kaygı azalıyorCok saol sen ne kadar ödediin ulusoya peki ben bugün aparat lada denefim yağtım üç dört santm yaptm üç parmakta yapım sondan üç parmak ama bde şimdi rahat bi şekilde korkusuz grebiliyomusun ilişkiye
yenersin canım bende bunları bıkmadan deneye deneye yendimtabiki bebegim :) is icraata gelince sönüyorum :) yakindir yakindir yenicemm :)
Cnm eşim izinli bugün dışardaydk gwziyoz egzersize mola :)))
canım 3500 tl ödedm.Sen 3 parmak yapabiliyorsan ilşkiyide yapabilirsin egzersizlere devam et ben 1 parmak bile sokamıyordum oyüzden ulusoya gittim o da egzersiz verecek başka doktorda egzersiz yapa yapa bilinçaltı kabulleniyor ve zamanle penis girişine izin veriyor.Bende de hala ilk girişte kaygı oluyor sonlara doğru alışıp kaygı azalıyor
peki normal insanlar gbi zevk alabiyon mucanım 3500 tl ödedm.Sen 3 parmak yapabiliyorsan ilşkiyide yapabilirsin egzersizlere devam et ben 1 parmak bile sokamıyordum oyüzden ulusoya gittim o da egzersiz verecek başka doktorda egzersiz yapa yapa bilinçaltı kabulleniyor ve zamanle penis girişine izin veriyor.Bende de hala ilk girişte kaygı oluyor sonlara doğru alışıp kaygı azalıyor
baya ödemişincanım 3500 tl ödedm.Sen 3 parmak yapabiliyorsan ilşkiyide yapabilirsin egzersizlere devam et ben 1 parmak bile sokamıyordum oyüzden ulusoya gittim o da egzersiz verecek başka doktorda egzersiz yapa yapa bilinçaltı kabulleniyor ve zamanle penis girişine izin veriyor.Bende de hala ilk girişte kaygı oluyor sonlara doğru alışıp kaygı azalıyor
su an regl oldugum için ara verdim cok ileri durumda degilim henüzcanımm hangi aşamadasın şuan parmak egzersizinde? pes etmediğin sürece emin ol kurtulabilirsin bu illetten ..
sayfayı kullanmayada tam alışamadım dahasu an regl oldugum için ara verdim cok ileri durumda degilim henüz
Kızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcemsiz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi
ne kadar zamanda yapabildin üstte ben üstte yapamıyorum ya bir kere denedim kötü oldum birdaha da cesaret edemedim denemeye. misyonerde oluyor şimdilikbu tamamen kişiden kişiye göre değişebiliyor evet büyük bir kısım üstte iken yenmiş bende çok defa üstte denediğim halde hiç olmadı altta olduğumda daha bir rahat hissediyordum kendimi velhasıl yendiğimde de altta yendim ve inanın hiç ağrı sızı olmadı altta iken altıma birde yastık koymuştum böylelikle p..s ile v..na birbirine daha yakın oluyor eşime oldumu diye sormuştum oldu dedi.sonuna kadar girdimi dedim evet dedi inanamamıştım. ama şimdi altta da üstte de oluyor sorun yok
su an regl oldugum için ara verdim cok ileri durumda degilim henüz
Canım ben de bu pozisyon da yendim ama ben bol bol kayganlaştırıcı kullandım hem eşime sürdüm hem kendime ve ıkınınca ilerlemiş farketmedim bile ve nefes egzersizi de tabiKızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcemsiz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi
canım gözün aydın. nasıl yendin ben 4 yıldır yenemedimKızlarrr Günaydın ben yendim başardım dün Rabbim e şükürler olsun lalalala Yuppiiiiii sizin sayenizde allah razı olsun hepinizden keşke daha önce bulsaydım burayı iki buçuk sene olmazdı belki ama vardır bunda da bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?