- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Hangisi acaba o emla aldım anestol aldım.bugün birde vemceine sprey aldım.sadece kayganlaştırıcıyla yapamadımbırde kayganlastırıcılı prezervatıf kullanılsın, uyusturma yapan krem var bılıyorsunuzdur kesın o kuruluk ve mantar yapıyor onu surmeyın hıc etkısı olmuyor onun yerıne sızde ekstra kayganlastırıcı kullanın . kolaylastırıyor
bu kadar olurHangisi acaba o emla aldım anestol aldım.bugün birde vemceine sprey aldım.sadece kayganlaştırıcıyla yapamadım
Deneyeceğimmbu kadar olurbende emla da kullandım anestol da yok ıkısıde asla etkı etmıyor
sadece kayganlastırıcıyla yaparsınız prezervatıf kolaylastırıyor onu atlamayın, hatta once dus sonra kas gevsetıcı alın bır tane etkı etmez 2 tane kas gevsetıcı alın :)
yasayanlar konusuyor
oda etkı etmıyorAlkol oranını arttırın sadece ilk deneme için tabi:)
Teşekkür ederimm aynen aşagıya dgruymus bende bulunca eşime gösterdim tabiki öyle diyorYazdıklarınızı okudum da. Bende daha önce bu sorunu yaşamış ve kendi kendine aşmış biri olarak yazıyorum. Benim de eşimin ilk tecrubesiydim aynı şekilde yerini bile bilmiyordu. Onun gerginliği bana geciyordu iyice kapatıyorum kendimi... Sonra bu forumda yazılanları okudum kendimce bir iki yaptım derken yine bu forum da aslında deliğin düz değil aşağı doğru eğilimli olduğunu öğrendim. Oysa eşim yaparken dümdüz yapmaya çalışıyordu :) afedersiniz böyle anlattım ama. Ben bunu eşimle paylaştım ve yaptık oldu :) deneyin bence çünkü bir ve iki oluyorsa zaten tamam o iş. Vajinismus olsan alamazsın. orası kas zaten açılıyor koskoca bebek çıkıyor. Düşünme bile bunları sen vajinismus değilsin. Sadece eşinin tecrübesizliği ve senin korkun . Ama inan korkulacak hiç ama hiç bişey yok bak iki çocuk bile yaptım ben :) darısı başına güzel haberlerini bekliyoruz :)
Vardır eminim öylesidekonu sahıbı ordan bebek cıkıyor koca bebek yanı kalın yapamıyorum dıyorsunuz ya 38 cm bebek cıkıyor mesela :) kendınızı sartlamayın orası kas dokusu ve esnek . esınız dogru yaklasmıyor ya hıc unutmuyorum kadın dogumda sırada duymustum esı bılmıyormus kadının ıdrar yaptıgı yerı zorlamıstahrıs olmus ya guluyorum kusura bakmayın ama vajına nerdeeee orası nerde bılmeyen bılmıyor gercekten
Balayında bende aldım alkol ben alınca eşimde aldı sonra ikimizde sarhoş olup uyudukoda etkı etmıyorben hayatımda hıc alkol almamıstım balayında kapadokyadaydık esıme dedımkı gıt sarap al gozunu seveyım bak ne tadını ne kokusunu bılmem ıcmemde hıc. ogun 1 sıse! bıldıgınız 1 sıse ıctım kendı basıma
esım sarhos oldu ama benım gozler cın gıbı tık yok
beyını sartlıyorsunuz ya ondan sanırım
anestezıde bıle uyandıgımda baktım ayaklarım baglanmıstı dogum yapar gıbıkapatmaya calısmısım cunku ebe soyledı guya genel aneztezı uyuyorum ...
Ne kadardır evlisinizzAman yapmak bir dert ,yapamamak bir dert..Icerde bekliyo beni hazır ve nazır ben istemiyorum simdi napiyim :) zor isler sabir diliyorum.Tatilin tadini cikar cokta matah bisey degil :)
11 yil canim ,ama ben sanirim biraz fazla atesliydim hemencicik oluvermisti simdi is guc cocuk derken :)Ne kadardır evlisinizz
Sanırım bir süre sonra hep böyle oluyor.ben simdiden öyleyim siz yine iyisiniz11 yil canim ,ama ben sanirim biraz fazla atesliydim hemencicik oluvermisti simdi is guc cocuk derken :)
Aslind sana takiliyorum bitti dediginde baslar ve kadin 30undan sonra daha disidir kendini ve ne istedigini biilir.Ilk yillar tecrubesizlikler korkular vs ama cocuk dogurup buyutunce dertlerde cok buyumediyse istek bitmez kuzum.Benim stresli bir hayatim var ama istedigimde dag olsa duramaz :) yeterki kafam rahat olsun evde bir sorun olmasin.Hersey kafadaSanırım bir süre sonra hep böyle oluyor.ben simdiden öyleyim siz yine iyisiniz
Ozaman direk anestezi alsın konu sahibioda etkı etmıyorben hayatımda hıc alkol almamıstım balayında kapadokyadaydık esıme dedımkı gıt sarap al gozunu seveyım bak ne tadını ne kokusunu bılmem ıcmemde hıc. ogun 1 sıse! bıldıgınız 1 sıse ıctım kendı basıma
esım sarhos oldu ama benım gozler cın gıbı tık yok
beyını sartlıyorsunuz ya ondan sanırım
anestezıde bıle uyandıgımda baktım ayaklarım baglanmıstı dogum yapar gıbıkapatmaya calısmısım cunku ebe soyledı guya genel aneztezı uyuyorum ...
Keşke öyle bir imkan olsa o an bayılmak istiyorumOzaman direk anestezi alsın konu sahibi
Lütfen ne yap ne et git doktora gidin bir bayan Ankara da bir doktor önermiş sende orda yaşıyormuşsun borç harç bul git bu mutlugun için cok önemli eşin için de zor hicmi ailenden birisi yok para alabileceğin?Benimde korkum doktora gidip tedavi olamayanlarda var cok masrafa girer miyim diyede korkuyorum.çalışmıyorum cünkü ve suan bunu karşılayacak durumumuz yok.evde bi şekilde yenmeye çalışayim dedim 8 ay geçmiş..
Bunu hiç anlamdım nasıl oluyor yerini bulamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?