Vajinusmus nedir? Vajinusmusum, vajinusmusun?

Hangisi acaba o emla aldım anestol aldım.bugün birde vemceine sprey aldım.sadece kayganlaştırıcıyla yapamadım

Hangisi acaba o emla aldım anestol aldım.bugün birde vemceine sprey aldım.sadece kayganlaştırıcıyla yapamadım
bu kadar olur bende emla da kullandım anestol da yok ıkısıde asla etkı etmıyor
sadece kayganlastırıcıyla yaparsınız prezervatıf kolaylastırıyor onu atlamayın, hatta once dus sonra kas gevsetıcı alın bır tane etkı etmez 2 tane kas gevsetıcı alın :)
yasayanlar konusuyor

Yazdıklarınızı okudum da. Bende daha önce bu sorunu yaşamış ve kendi kendine aşmış biri olarak yazıyorum. Benim de eşimin ilk tecrubesiydim aynı şekilde yerini bile bilmiyordu. Onun gerginliği bana geciyordu iyice kapatıyorum kendimi... Sonra bu forumda yazılanları okudum kendimce bir iki yaptım derken yine bu forum da aslında deliğin düz değil aşağı doğru eğilimli olduğunu öğrendim. Oysa eşim yaparken dümdüz yapmaya çalışıyordu :) afedersiniz böyle anlattım ama. Ben bunu eşimle paylaştım ve yaptık oldu :) deneyin bence çünkü bir ve iki oluyorsa zaten tamam o iş. Vajinismus olsan alamazsın. orası kas zaten açılıyor koskoca bebek çıkıyor. Düşünme bile bunları sen vajinismus değilsin. Sadece eşinin tecrübesizliği ve senin korkun . Ama inan korkulacak hiç ama hiç bişey yok bak iki çocuk bile yaptım ben :) darısı başına güzel haberlerini bekliyoruz :)

konu sahıbı ordan bebek cıkıyor koca bebek yanı kalın yapamıyorum dıyorsunuz ya 38 cm bebek cıkıyor mesela :) kendınızı sartlamayın orası kas dokusu ve esnek . esınız dogru yaklasmıyor ya hıc unutmuyorum kadın dogumda sırada duymustum esı bılmıyormus kadının ıdrar yaptıgı yerı zorlamıs tahrıs olmus ya guluyorum kusura bakmayın ama vajına nerdeeee orası nerde bılmeyen bılmıyor gercekten

Deneyeceğimm

Alkol oranını arttırın sadece ilk deneme için tabi:)
oda etkı etmıyor ben hayatımda hıc alkol almamıstım balayında kapadokyadaydık esıme dedımkı gıt sarap al gozunu seveyım bak ne tadını ne kokusunu bılmem ıcmemde hıc. ogun 1 sıse! bıldıgınız 1 sıse ıctım kendı basıma
esım sarhos oldu ama benım gozler cın gıbı tık yok
beyını sartlıyorsunuz ya ondan sanırım

anestezıde bıle uyandıgımda baktım ayaklarım baglanmıstı dogum yapar gıbı kapatmaya calısmısım cunku ebe soyledı guya genel aneztezı uyuyorum ...

Teşekkür ederimm aynen aşagıya dgruymus bende bulunca eşime gösterdim tabiki öyle diyor Oysa hep dimdik yapmaya çalışmıştı...ama sonrasında hiç denemek gelmedi içimden.siz ilk denemede mi yaptınız.ve pozisyon nasıldı yardımcı olursanız sevinirim..

Vardır eminim öyleside

Aman yapmak bir dert ,yapamamak bir dert..Icerde bekliyo beni hazır ve nazır ben istemiyorum simdi napiyim :) zor isler sabir diliyorum.Tatilin tadini cikar cokta matah bisey degil :)

Balayında bende aldım alkol ben alınca eşimde aldı sonra ikimizde sarhoş olup uyuduk

Sanırım bir süre sonra hep böyle oluyor.ben simdiden öyleyim siz yine iyisiniz
Aslind sana takiliyorum bitti dediginde baslar ve kadin 30undan sonra daha disidir kendini ve ne istedigini biilir.Ilk yillar tecrubesizlikler korkular vs ama cocuk dogurup buyutunce dertlerde cok buyumediyse istek bitmez kuzum.Benim stresli bir hayatim var ama istedigimde dag olsa duramaz :) yeterki kafam rahat olsun evde bir sorun olmasin.Hersey kafada

Ozaman direk anestezi alsın konu sahibi

Benimde korkum doktora gidip tedavi olamayanlarda var cok masrafa girer miyim diyede korkuyorum.çalışmıyorum cünkü ve suan bunu karşılayacak durumumuz yok.evde bi şekilde yenmeye çalışayim dedim 8 ay geçmiş..
Lütfen ne yap ne et git doktora gidin bir bayan Ankara da bir doktor önermiş sende orda yaşıyormuşsun borç harç bul git bu mutlugun için cok önemli eşin için de zor hicmi ailenden birisi yok para alabileceğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…