- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Oda bişey mi polikistik over sendromu diye bişey var allah kimseye vermesin.Vajinusmus..
boyle dıyerek sızı daha cok stres altına sokmus, acık acık konusun esınızle yaklasımını duzeltsın sıze karsı.Kendinde bir sorun oldugunu kabul etmiyor
Evet sonuçlar hep böyle..yıllarca koruyup koruyup evlendikten sonra bile kendimizi bırakamayacak hale geldik..Bu vajinusmus illeti ülkemizdeki cahil insanların cinselliği gençlere öcü gibi anlatmasından dolayı bir sürü insana cinsellik gibi muhteşem bir olayı kabusmuş gibi yaşatıyor. Her şey Kızlar zarlarına sahip çıksın diye. Sonra da al işte sonuç
AnkaraHangi şehirdesiniz?
Tabiki olurİşte.. Bu konu üzerinde pozitif olarak konuşmanız lazım. Buradan tam olarak anlatamıyorum. Özel mesaj atsam olur mu?
Hiç duymadım araştıracağım..inşallah kim yasıyorsa çaresini bulur...Oda bişey mi polikistik over sendromu diye bişey var allah kimseye vermesin.
Amin inşallah. Allah sana da kolaylık versin. vajinismus da zor mesele hiç karşılaşmadığım için doktor demekten başka faydam malesef yok...Hiç duymadım araştıracağım..inşallah kim yasıyorsa çaresini bulur...
Teşekkür ederim..polikistik over bende var mı bilmiyorum ama tüylenmeden sebep endokronoloji bölümüne yönlendirilmiştim.vajinusmus hastalıgı cıkınca ona hala gidemedimAmin inşallah. Allah sana da kolaylık versin. vajinismus da zor mesele hiç karşılaşmadığım için doktor demekten başka faydam malesef yok...
aslında benım doktorum soyle dedıEvet sonuçlar hep böyle..yıllarca koruyup koruyup evlendikten sonra bile kendimizi bırakamayacak hale geldik..
aynen katılıyorumSana tek bır cumle soylemek ıstıyorum. Dugun gununde gerılıp mıdemın agrımasına eve gelene kadar korkumla basa cıkma cabama bunların hıc bırıne degmezmıs, sadece sunu dusundum erteledıkce sonu gelmez dedım akısına bıraktım ınan ne benım kafamda kurduklarım ne de sacma sapan anlatılan uydurma hıkayeleri gozumde buyutmeme hıc bırıne degmezmıs bumuydu bu kadarmıydı dedırttı
Ne güzel yaa Allah bağışlasın..bende üniversite mezunuyum.belkide sebep budur bilmiyorum.baslarda eşimde suç buluyordum.şimdi oklar bana döndü.sıkıştırmıyor zorlamıyor bazen üzülüyor.ama benim hasta olduguma emin.belkide ben kabullendigim için onada kabullendirdim.bende dedim boşanalım diye ömür boyu yapmasakta boşanmam dedi kiii hiç sanmıyorum.cnkü bu olayın yoklugu ilerde ciddi anlamda kavgalara sebep olacak biliyorum ve hissediyorum..suan için dilatör sipariş verdim biri ve ikiyi alabiliyorum ama üç hiçr bir şekilde olmuyor.ve biliyosunuz p...s baya kalın.nası olacka bilmiyorum.böyle oldugunu bilseydim önceden sanırım evlenmezdim.bu yük bana cok agır geldi...aslında benım doktorum soyle dedı
sanılanın aksıne genelde egıtım sevıyesı yuksek kısılerde goruyoruz mukemmellıyetcılerın hastalıgı , eger fızyolojık sorun yoksa sebebı bu dıyor. hatta bana da egıtım sevıyemı sormustu unıversıte dedım sasırmadım en az lıse mezunu oluyor genelde dedı
bakarsın koy yerınde kucuk yasta kızlar hep evlendırılır senın yasında 5. cıyı dogurmustur ama sehır kadınlarında ozellıkle okumus kesımde bunu daha cok goruyoruz dedı .
ben hıc yok patlar cok catlar yok kan fıskırır gıbı seyler de duymamıstım oyle bılıncaltı korkumda yoktu
benım aılemın asla baskısı yada korkum falan yoktu benım erkek arkadaslarım oldu cok rahat gezdım tozdum. meger cıft kızlık zarım varmıs septalıymıs arka arkaya
amelıyatla kızlık zarım cıkartıldı ve vajına genısletme amelıyatı yapıldı . evlılıgımın 1. ayında amelıyat oldum 5. ayında tam olarak hersey cozulmustu zaten :) ve dusundugum dırek su oldu amaaan hepsı bu muymus
oylebır kasıyordum kı duvar gıbı oluyordu mumkun degıldı olması ama benım esım okuz yaklasmadı. ya ben ıstersen benden bosan bıle demıstım adamasızı cok ıyı anlıyorum yanı
bukadar uzun surmesının buyuk sebebı esınız, benım esım acaba sorun bendemı dıye doktora gıtmıstı benden once ve ben doktora gıderkende hep yanımda oldu . sızınkı degıl yanınızda olmak bende sorun yok dıyor , bu adamla bu hayatda neyı cozebılırsınız kı zaten. oyuzden sız canınızı sıkmayın ve herseyın caresı var. doktorum benı muayene ederken kı edemıyordu.. sakınlesmem ıcın sunu demıstı ohoo sen boyle yapıyorsun ya senden daha kotu durumda hastamı normal dogum yaptırdım 2.cıyı dogurdu :) sen kendıne guven dedı benımde cocugum 4 yasında sımdı :)
bakın bız yasayanlar hepımız soyluyoruz cozumu var bızlerde yasadık
dılatorde 1 ve 2 yapabılıyorsanız vajınısmus degılsınız aslında sadece kasıyorsunuz demektır vajınısmuslar 1 bırakın gorduklerı an kapatıp kasıyorlar mumkun olmuyor yanı demem o kı sandıgınızdan daha kolay aslında mevzu :)Ne güzel yaa Allah bağışlasın..bende üniversite mezunuyum.belkide sebep budur bilmiyorum.baslarda eşimde suç buluyordum.şimdi oklar bana döndü.sıkıştırmıyor zorlamıyor bazen üzülüyor.ama benim hasta olduguma emin.belkide ben kabullendigim için onada kabullendirdim.bende dedim boşanalım diye ömür boyu yapmasakta boşanmam dedi kiii hiç sanmıyorum.cnkü bu olayın yoklugu ilerde ciddi anlamda kavgalara sebep olacak biliyorum ve hissediyorum..suan için dilatör sipariş verdim biri ve ikiyi alabiliyorum ama üç hiçr bir şekilde olmuyor.ve biliyosunuz p...s baya kalın.nası olacka bilmiyorum.böyle oldugunu bilseydim önceden sanırım evlenmezdim.bu yük bana cok agır geldi...
Sen önce vajinismusu bi yen. Sonra zaten çocuk düşündüğünde testlerde bakılıyorTeşekkür ederim..polikistik over bende var mı bilmiyorum ama tüylenmeden sebep endokronoloji bölümüne yönlendirilmiştim.vajinusmus hastalıgı cıkınca ona hala gidemedim
Muhtemelen öyle evet.çnkğ ön sevişme giderek azalıyor.bazen konuya bile hadi deneyelim mi diye başlıyor.iğrendim artık ilişki olayından..ben onlarıda yapamıyrdum.birkez serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürüp deneyimce bir and oldu.oda 5 ay sonra.sonra derin derin nefes alıp vererek ikisini yaptm ama digerleri olmadı.inşallh dediginiz gibidir biran önce olur...dılatorde 1 ve 2 yapabılıyorsanız vajınısmus degılsınız aslında sadece kasıyorsunuz demektır vajınısmuslar 1 bırakın gorduklerı an kapatıp kasıyorlar mumkun olmuyor yanı demem o kı sandıgınızdan daha kolay aslında mevzu :)
acık soyleyeyım ben sunu bıle dusunmustum ya bukadar kadın cıldırmıs heralde bunun neresı zevklı yahu demıstımsızın fızyolojık olarakda sorun yok demek kı yanı amelıyatlık durumunuzda yok cok sanslısınız , doktora gerek kalmadan 1-2 bıle oluyor . kesınlıkle kısa surede bunu asarsınız emın olun
ve ben suna emın oldum sorun aslında esınızde. hıc bılmedıgı ıcın cok acemıce yaklastıgından panık ve yanlıs yapıyor. bılmedıgınden yanlıs yapıyor. oda canınızı acıtıyor ve sızın ısteklerınızı mutlulugunuzu dusunmek yerıne su olsun bıtsın dıye dusunuyordur bende sorun yok dıyen adamdan baska turlusu beklenmez cunku
kendı basınıza ıyı ılerleme burda 5-6 senedır hala yapamayanlar var asla deneyemeyenler. oyuzden adınıza umutlu olun :) burda tek umutsuz vakka esınız allah sabır versın ondan yana sızeMuhtemelen öyle evet.çnkğ ön sevişme giderek azalıyor.bazen konuya bile hadi deneyelim mi diye başlıyor.iğrendim artık ilişki olayından..ben onlarıda yapamıyrdum.birkez serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürüp deneyimce bir and oldu.oda 5 ay sonra.sonra derin derin nefes alıp vererek ikisini yaptm ama digerleri olmadı.inşallh dediginiz gibidir biran önce olur...
Amin...kendı basınıza ıyı ılerleme burda 5-6 senedır hala yapamayanlar var asla deneyemeyenler. oyuzden adınıza umutlu olun :) burda tek umutsuz vakka esınız allah sabır versın ondan yana sıze
bırde kayganlastırıcılı prezervatıf kullanılsın, uyusturma yapan krem var bılıyorsunuzdur kesın o kuruluk ve mantar yapıyor onu surmeyın hıc etkısı olmuyor onun yerıne sızde ekstra kayganlastırıcı kullanın . kolaylastırıyorAmin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?