VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Kızlar geçen ay hamilelikten şüphenip yazmistim buraya günüm de gecmisti ama sonra regl olmuştum ve cok üzülmüştüm. Bu ay yine günüm gecti ama hic beklenti icine girmedim düşünmedim bile. Eşimin ailesinin ısrari uzerine dun test alip yaptim ve pozitif cikti :) pazartesi doktora gidecegim dua edin bana hersey yolunda olsun

Çok sevindim canım Tebrikler

Benimde bügün cok moralim bozuldu vajinismüsdan sonra tam anlamıyla alabilıyorum penisi ama çok kendimi kasıyorum ne zaman biticek bu kötü kabus bebek sahibi olucam
Canım ne kadar sık ilişkiye girersen o kadar az kasilirsin bak ben altta olunca bende kasiliyorum onun icin ilk ben üste çıkıyorum aldikdan ve biraz alistikdan sonra alta geciyorum o zaman kasılmıyorum.

KAYGANLAŞTIRICI KULLANMAK GEBELİĞİ ETKİLİYOR DEĞİLMİ ÖLDÜRÜYOR SPREMLERİ EE ONSUZ DA OLMUYOR HAYIRLISI BAKALIM
Canım preseed jel kullanabilirsin spermleri öldürmüyor aksine hızlandırıyor
En üstte konusu var okursun

Üzülme canım benim de ilk düşük oldu dusukten sonra insan daha kolay hamile kalıyor
Insallah canim benim bir adet donemi gecirip sonra tekrar istiyorum Rabbim nasip eyler insallah. Ben vaji iken de hamile kalıp dusurmustum. Sebebini arastiracak doktor tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum. Genetik tahliller yapilacak yaklaşık 2 bin tl tutuyor.. Once vaji sonra düsukler sonra zorlu tedaviler.... Hayatim hep imtihanlarla geçiyor ama yine de şükürler olsun

Allah bizim için en doğru zamanı biliyor canım şimdi olmadiysa vardır bunda da bi Hayır

Slm kizlar nasilsiniz bayadan beri girmiordum..beni sorarsajiz iyim ..hamile olanlar hamilel8k nasil gidio..dogum yapan varmi..artik sonuna geldik..temmuz sonu veya aigustos baslarinda dogum var hayirlisiyla..bide bisi soracam cati muanesi olan varmi..varsa nasil bir duygu..birde biz vajiydikya ...vaji olupta arkadaslardan normal dogum yapan varmi..cok merak ediom..biede AdaNis acaba normal mi yapti yoksa sezeryanmi rabbim yardimcim8z olsun insallah...

Benim 4 gün kaldı bu cuma allah nasip ederse çok heyecanlıyım. Ben spinal doğum düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorsun diyolar. Doktoruma konusmustum vajinusmus geçirdim alttan rahat muayne olamıyorum diye o da normal doğum için alttan muayne nin rahat olmasi lazim dedi

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Can'ım bebeğini, sonuna geldin ne güzel. Kaçıncı haftadasın şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…