- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Çok sevindim canım TebriklerKızlar geçen ay hamilelikten şüphenip yazmistim buraya günüm de gecmisti ama sonra regl olmuştum ve cok üzülmüştüm. Bu ay yine günüm gecti ama hic beklenti icine girmedim düşünmedim bile. Eşimin ailesinin ısrari uzerine dun test alip yaptim ve pozitif cikti :) pazartesi doktora gidecegim dua edin bana hersey yolunda olsun
Çok sevindim canım Tebrikler
Hevesim kursagimda kaldi canim bugun düşük yapacagimi soyledi doktor saglikli bir gebelik degilmis.... Nasip degilmis mevlam neylerse guzel eyler....Çok sevindim canım Tebrikler
Canım ne kadar sık ilişkiye girersen o kadar az kasilirsin bak ben altta olunca bende kasiliyorum onun icin ilk ben üste çıkıyorum aldikdan ve biraz alistikdan sonra alta geciyorum o zaman kasılmıyorum.Benimde bügün cok moralim bozuldu vajinismüsdan sonra tam anlamıyla alabilıyorum penisi ama çok kendimi kasıyorum ne zaman biticek bu kötü kabus bebek sahibi olucam
Canım ne kadar sık ilişkiye girersen o kadar az kasilirsin bak ben altta olunca bende kasiliyorum onun icin ilk ben üste çıkıyorum aldikdan ve biraz alistikdan sonra alta geciyorum o zaman kasılmıyorum.
Canım preseed jel kullanabilirsin spermleri öldürmüyor aksine hızlandırıyorKAYGANLAŞTIRICI KULLANMAK GEBELİĞİ ETKİLİYOR DEĞİLMİ ÖLDÜRÜYOR SPREMLERİ EE ONSUZ DA OLMUYOR HAYIRLISI BAKALIM
Bu ayda sonuna kadar deneme yapalım eğer olmazsa alıcam canımCanım preseed jel kullanabilirsin spermleri öldürmüyor aksine hızlandırıyor
En üstte konusu var okursun
Canim ben üstte çıkıyorum bende de kuruluk oluyor once bas kismini aliyorum cikariyorum biraz daha fazla girdiriyorum bir daha cikariyorum kurulukta geciyor :)Canım ben hep alttayım başka bir sıkıntı da kuruluk
bende aynı şekılde deneme yapayım canım belkı duzelirCanim ben üstte çıkıyorum bende de kuruluk oluyor once bas kismini aliyorum cikariyorum biraz daha fazla girdiriyorum bir daha cikariyorum kurulukta geciyor :)
Üzülme canım benim de ilk düşük oldu dusukten sonra insan daha kolay hamile kalıyorHevesim kursagimda kaldi canim bugun düşük yapacagimi soyledi doktor saglikli bir gebelik degilmis.... Nasip degilmis mevlam neylerse guzel eyler....
Insallah canim benim bir adet donemi gecirip sonra tekrar istiyorum Rabbim nasip eyler insallah. Ben vaji iken de hamile kalıp dusurmustum. Sebebini arastiracak doktor tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum. Genetik tahliller yapilacak yaklaşık 2 bin tl tutuyor.. Once vaji sonra düsukler sonra zorlu tedaviler.... Hayatim hep imtihanlarla geçiyor ama yine de şükürler olsunÜzülme canım benim de ilk düşük oldu dusukten sonra insan daha kolay hamile kalıyor
Allah bizim için en doğru zamanı biliyor canım şimdi olmadiysa vardır bunda da bi HayırInsallah canim benim bir adet donemi gecirip sonra tekrar istiyorum Rabbim nasip eyler insallah. Ben vaji iken de hamile kalıp dusurmustum. Sebebini arastiracak doktor tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum. Genetik tahliller yapilacak yaklaşık 2 bin tl tutuyor.. Once vaji sonra düsukler sonra zorlu tedaviler.... Hayatim hep imtihanlarla geçiyor ama yine de şükürler olsun
Benim 4 gün kaldı bu cuma allah nasip ederse çok heyecanlıyım. Ben spinal doğum düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorsun diyolar. Doktoruma konusmustum vajinusmus geçirdim alttan rahat muayne olamıyorum diye o da normal doğum için alttan muayne nin rahat olmasi lazim dediSlm kizlar nasilsiniz bayadan beri girmiordum..beni sorarsajiz iyim ..hamile olanlar hamilel8k nasil gidio..dogum yapan varmi..artik sonuna geldik..temmuz sonu veya aigustos baslarinda dogum var hayirlisiyla..bide bisi soracam cati muanesi olan varmi..varsa nasil bir duygu..birde biz vajiydikya ...vaji olupta arkadaslardan normal dogum yapan varmi..cok merak ediom..biedeAdaNis acaba normal mi yapti yoksa sezeryanmi rabbim yardimcim8z olsun insallah...
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Can'ım bebeğini, sonuna geldin ne güzel. Kaçıncı haftadasın şu an?Benim 4 gün kaldı bu cuma allah nasip ederse çok heyecanlıyım. Ben spinal doğum düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorsun diyolar. Doktoruma konusmustum vajinusmus geçirdim alttan rahat muayne olamıyorum diye o da normal doğum için alttan muayne nin rahat olmasi lazim dedi
39. Haftadayim senin ne kadar kaldıSağlıkla kucağına alırsın inşallah Can'ım bebeğini, sonuna geldin ne güzel. Kaçıncı haftadasın şu an?
Masallah Rabbim hayirli evlat eylesin benim bebegim düştü cok istiyorum insallah en yakin zamanda tekrar olur bana dua edin hamişler39. Haftadayim senin ne kadar kaldı
33 bitecek yarın Canım. Benim de az kaldı sayılır. Anlamadan geçiyor haftalar.39. Haftadayim senin ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?