VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Canım onu özellikle aramana gerek yok durex te aynı şeyi görür amaç kayganlastirmak sa başka özelliği var diyorsan onu bilemem tabi doktorda bana vazelin onermisti istersen onu dene
Yok canım ben kayganlaştırsın diye değil zaten kayganlığı birazcık zeytin yağı sağlıyor da bebek için diyorum hani hem spermleri hızlandırıyo hem kayganlık sağlıyor diyorlarya bir taşla iki kuş yani düşününce Ama bilemiyorum işte tavsiye lazım

Kayganlaştırıcı da önemli pozisyonda o yuzden alt pozisyonda dene

Öyle bişey varsa iyiymiş

Şimdi okudum hamileymişsin canım hayırlı olsun:) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah dua et bizlere de tez Zamanda biz de verelim inşallah güzel haberi:)
Inşallah canım ya allah sağlıklı sıhhatli bebekler kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bu 2. Hamileligim ilkini düşük yaptım size tavsiyem bebek düşünüyorsanız folik asit kullanmaya başlayın hamile kalmadan icilirse bebege çok faydası varmış

Sağol canım bende sezeryan düşünüyorum ama dediğim gibi son aylarda alttan kontrol oluyormuş bebek olursan söylersin olmazsanda söyle umarım gerek kalmaz
Cnm hayirli olsun bebisin...bende ilk evlendigimde iliski yasayamadim baya kasiliyordum..yavas yavas kademeli sekilde oldu ve atlattik cok şükür..doktora gitmedim egzersizde yapmadim hic ama artik gayet iyiyiz yani bi sorun yok cok şükür..hamile de kaldim ama alttan muayene olamadim malesef kasildim baya doktorum bana dedi sen normal dogum yapamazsın bebek icinde sksir kasilmandan cikamaz hasar görür dedi ve bende sezeryan oldum..spinal sezeryan..cok ta rahatti hic korkulacak bisey yok..2 sene de emzirdim kizimi yani sezeryan eskisi gibi degil dikis izim bile kalmadi..herkes icin Allah im en hayirli doğumu nasip etsin..simdi 2.cocugu düşünüyoruz bakalim kismet..

Slm kızlar :) bende vajiyi yeneli 1.5 ay oldu adetim 5 gün geçti test yaptım ama negatif bekliyorum oylee :)

Kasılma olunca doğum zor mu oluyor demek spinal doğum nasıldı doğum sonrası sıkıntı oldumu

Kasılma olunca doğum zor mu oluyor demek spinal doğum nasıldı doğum sonrası sıkıntı oldumu
Cnm ikinman gerek ya normal dogumda ben baya kasildim bacaklarim falan ondan doktorum risk almak istemedi...spinal de beline igne vuruyorsun sadece belden asagi uyusuyo bayilmiosun..hic sknti olmadi cok şükür 40 imda afedersin kuaforde agda mi da yaptırdım..yani rahatti sezeryan zaten ben kendimi biliyorum normal yapamazdım. Doktorun en dogru karari verir tabi..en hayirli doğumlar olsun inss

günaydın kızlar.. benim adetim bugün tam 8 gün oluo geçeli.. bugün eczaneden test alıp yarın yapmak istiom..bide 2 3 gündür yumurtalıklarım çok agrıo.. dün akşamsıcak su koydum iyi geldi.. ve göğüslerım biraz şiş ve acayip ağrıolar.. acaba hamile olabilirmiyimki diom :)

Amin Can'ım inşallah, 3 aydır kullanıyorum folik asit yener yenmez testlerimi de yaptırmıştım. Bakalım Allah ne Zaman nasip edecek.

ben hiç kullanmadım canım. Daha çok yeni olur bitanem stres yapma

Olabilirsin canım ama sana tavsiyem sıcak şeyler çok koyma birde bitki çayları içme çünkü onlar insanın kaslarını gevsettigi için düşük sebebi olabilir tabi ben böyle dedim diye panik yapma her zaman böyle diye bişey yok ama maydonoz kesinlikle yeme

Amin Can'ım inşallah, 3 aydır kullanıyorum folik asit yener yenmez testlerimi de yaptırmıştım. Bakalım Allah ne Zaman nasip edecek.
1 yıla kadar normalmis canım olmaması stres yapma hiç ummadigin anda hamile kalmış olursun sasirirsin benim normalde şu hesaplanan yumurtlama dönemi varya tamda bayrama gelmişti hiç çalışamamistik söylemesi ayıp ama allahın işi işte o ay Yumurtlamam geç olmuş bayramdan sonraki haftaya denk gelmıs allah bizim için en doğru zamanı bilir hayırlısı ne zamansa sanada ozaman verir gönlünü ferah tut dua et

Ben daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?

kızlar hamile kalabilmek için alt pozisyonda belinizin altına yastık koyarak mı ilişki oluyor?bir kaç forumda okudum böyle bir şey.ben öyle denedim ama sanki ilişki tam olmuyor p. yarısı giriyormuş gibi oluyor

ayy sagol kız ben bunları bilmiodum.. 1 kere sıcak su koydum bişi olmaz galiba demi :)

ben herzaman yapmadım arada ama o şekide gayet rahattı...birde ilişkiden hemen sonra ayaklarım 20 30 dk havadaydı :).. ve wc ye gıttıkten sonra su hiç temas etmıodum.. doktorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…