slm ben de ocak ayinda yendim sanmistim vajinismusu. ama sonra tekrar kasmalar basladi. ve haziran ayinda egsersize basladim.esli denemelerde kasmalar artmisti. okullar kapaninca rahat rahat egsersiz yapip kurtulurum derken dun test yaptim ve cift cizgi cikti. sanirim hamileyim. sanirim diyorum cunku olmuyor diye hic umitlenmemistim. simdi egsersizlere devam edebilirmiyim?
yoksa doguma kadar yasak mi?
bilgisi olan paylassin lutfennn
cnm egzersiz yapma bn 4aylık gebeyim dr.alttan muayene olcakmıyım dedim özel dr'um var ona gdyorum devlettekiler hmn altta bakmaya çlşyorlar.dr.gerek yok son aylarda bakarız dedi sancın tutar yoksa dedi.o yzden egzersz ne kadar saglıklı blemem bide ilk aylarda ilişkiye grmek fazla önerilmiyormuş bana da bundan sonra grebilirsin dedi.bnce iyi bir dr.danış cnm.bebeginde hayırlı olsun
cok tesekkurler.hic ummadigim bi anda hamile oldugumu ogrendim.hatta adetim 1-2 gun gecikse de biraz egsersiz yapayim diyordum. 2 gun gecikince oylesine dun test yaptim ve sok oldum.
hic beklemiyordum. simdi doktor ariyorum. sen vajinismusu yenmistin degil mi?
benim hala devam ediyor. bi de cok hassasim. beni cok yipratti bu illet. o yuzden anlayisli ve yumusak birine ihtiyacim var. ve doguma kadar yenebilsem keske!
merhaba bende de hep alttan muayene olma korkusu vardı. vajinismusu yendikten sonra gebelik yaşadığım için doktora gittim ve bilmiyordum hiç alttan bakacağınıbaktı ama brn biraz kıvrandım aslında hiç acımadı ama yıne de korktum o an.smear testi için sıvı aldı.hiç korkma gercekten acımıyor öyle kasmışım ki o an ordan ayrılınca bacaklarım ağrıyordu sonra düşündüm de ne nazlıyım diye hiç bir yerim acımıyor ama koşullanmışım acıycak diye.. uzun lafın kısası eğer eşinle ilişkiyi tam olarak basarabilmişsen hiç korkmaa..ben kendıme öyle moral vermiştim.. kolay gelsinn muayene sonrası beklıyoruzzz mesajını
bnde bir kaç denemeden sonra ummadıgım bir anda gebe kldım dgr topikten kızlar test yaptır demeselerdi daha yptırmıycktıkm öğrendğmde 1,5aylık gebeydim.)bn vajiyiş yndim cnm çok şükür,senin durumunu çok iyi anlıyorum vajinin nasıl bir pislik oldugunu iyi bilirim insanın kndine güveni kayboluyor.elimden geldiğince inş. yararım dokunur sana cnm takıldıgın bir soru olursa bana sorabilirsin.bn hala alttan muayene olmaya korkuyorum vajiyi yendiğim halde ama dr.um çok iyi sakın düşünme dogumu dedi 2-3saatlik bişey için 9ay kndini harab etmeye degmez dedi ve banada mantıklı geldi bncde sıkma canını hamileliğin tadını cıkar bn yeni çıkarıyorum tadını gerçi ilk 3ay mahvetti bni:)))
selam arkadaslar aranıza yenı katıldım. bende vajılıyım malesef. 3 yıllık evlıyım ve yenemedık:) bu hafta ınsallah tup bebek tedavısıne baslıcaz bugun ılk gorusmemıze gıttık ve doktora durumu anlattık doktor ultrasonla(polikistik hastasıyım)bakmak ıcın ıcerıye aldı benı ve bırden alttan muayene yapacagını soyledı cok agladım ıtıraz ettım ama bebek ıcın mecbur kaldım nerdeyse bayılacaktım aglamaktan ama cok sukur bakıldı. sunu soyleyebılırım kıdayanılmayacak bı agrı degıl acımadı demıyorum tabıkı acıdı ama benım kafamda olusturdugum gıbı bı acı degıldı yınede cok bagırdımbırazda psıkolojıktı galıba acımadıgındada bagırdım. bugun yasadıklarım sankı ruya gıbıydı...dıger asamalarda(yumurta toplama vb.)anastezı yapacaklar zaten
neden tüp bebek?yanlış anlama lütfen ama bende vajiliyim ve hamileyim tam ilşki olmadanda bebek olabiliomuş en azzından ben yaşadım bunu.denediniz olmadıda en sonmu tüp bebek yöntemine başvurdunuz
mecbur kaldıgımız ıcın oldu canım ıkımızdede sorun var o nedenle kendılıgınden olmadı kı zaten ustune bosalmakla olması zaten cok az bı ıhtımal . bızdede sorun olunca olmadı tabı cok ıstedım keske oyle olsaydı...ama mecburuz tup bebek yaptırmaya doktorlar asılamayı bıle zaman kaybı olarak goruyo bızım ıcın anlıcam durumumuz pek parlak degıl.
sende gırmıosunkı pek
giriorum canım ama hep girdiğimde en son yazı benim yazdığım oluo.konu sahibi bile terketti burayı.başka topik falanmı var die bakıorum bulamıorumda
konu sahıbı gırmıor canım
neden bılmıorum
arkadsların ıcınde hamılelerın sayısı cok
bence o yuzden pek gırmıolardır
sen ne yapıosun
nasıl gıdıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?