Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

kızlar çok duygulandım yazdıklarınıza ya bende bebişimi istyorum banada dua edin adet olmadım hala ama vücudumun sıcaklığı bi yükseliyor bi düşüyor adet olckmışım gbi hissedyrum ama hala olmadım

bende senın gıbı beklıorum yarın olmam lazım yada pazar gunu hıc umudum yok ama beklıorum rabbım yuzumuze baksın

Selam kızlar vajinusmus la ilgili çoook araştırma yaptım henüz doktoruma da danışmadım bu konuda yani kısacası ben vajinusmus muyum bilmiyorum?ama hamile kalana kadar zar zor ilişki gerçekleşiyordu bazen oluyordu bazen olmuyordu..Hamile kaldığımdan beri de hiç olmadı tamamen benden kaynaklanan bir durum sizce ben vajinusmus muyum????

vajinusmus ; bir bayanin fiziksel olarak hic problemi olmamasina ragmen yani vajinasinin tamamen normal olmasina ragmen psikolojik korkulari yuzunden vajen kaslarini kastigi icin iliskiye girememesine verilen isim ...
bence bi jinekolojik muayeneden gec eger hic bi sorunun yoksa ve hal iliskiye giremiyosan vajinusmus olabilirsin canm .. gecmis olsun kesinlikle erteleme bir an once muayene ol ..

evet canım aynen dediğin gibi oluyor doktoruma söylemeliyim bir an önce

canım inşallh sende çift çizgiyi görürsün.
eğer hissediyorsan bebek vardır muhakkak bende vajili olduğum halde bebeğimin varlığını hissetmiştim eşim inanmamıştı olBİLİR DEYİNCE ama öyleymiş..

bide bendeki belirtiler şunlardı: sürekli başağrısı, romatizma olmuşum gibi ayak ağrısı,
kasıkta ve kalçada batma ve ağrılar...

iyi haberlerini bekliyoruz canım

merhaba arkadaslr evlılıgım ıkı bucuk yılını doldurdu.3ay oldu vajınusmusu yenelı.yazıları okudum vajı... olupta hamile kalanlar var ne güzel.cevrem benden bebek ıstyenlerle dolu.artık bahanem kalmadı.cok sıkıntılıyım bu aralar.hamile kalanları duyunca yuregıme su serpılıyo allah dıleyen herkese versın...

zehracıgım merhaba seni diger sayfadan bılıyorum ben de enfeksıyonla ugasıyorum sımdı doktor ılacla fıtıl verdı fıtıl 6 tane ıdı bırı kaldı.adetımde bıttı.yumurtlama donemıne gırdım bu dort gun onemlı ılacıda kesmeyı dusunuyrum 10 gundur normal olarak ılskıyede gırmedık.bebek ıstedıgım ıcın bu gunlerı rıske atamam.bır yandana korkuyorum tekrar ederse enfeksıyon dıyee offffff.

enfeksıyon ıcın maydanoz suyunun buharı cok ıı gelıo tavsıye ederım eger fıtıl kulanmak ıstemıyor ısen

bır tane kaldı fıtıl zaten onuda kullanmayı dusunmuyorum saol yardımın ıcın senın ne kadar oldu yenelı bu ılletı?

bebek durumları nasıl ben 3 aydır adet olmıyım dıye dua edıyorum

doktora gorundunmu yumurtla problemın falan varmı dıe.esındede bır problem yoksa olur ınş.benm bugun adet tarhım en gec yarın olcam.24 yada 25.gunde oluorum genelde.valla elımden gelenı yapıorum gerısı allhın takdırı.o herseyın hayrlısını bılır.bnde herkese vede kendıme en ıcten bır sekılde duamı eksık etmıorum.kurban oldugum yarabı kımsenın kucaını bos koymasın dermansız dert vermesın

bende enfeksiyon sıkıntısı çektim halada çekiyorum ilaç alarakta ilişkiye greblrsn enfeksiyon ilacı engellemz cnm ben bırakmadım hiçtedavini düzgün yap ben bde günde sabah aksam ayagımı sıcak suyun içine sokuyorum ve üşütmemeye gayret gösteriyorum.imuneks bagısıklık gücünü arttırıcı bitkisel ilaç alıcm kullananlar çok memnun dr.umda kullan dedi.dr.danış sen de al bünyemz hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…