Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Biraz geç buldum ama ben de geldim.Aynı şeyleri düşünen ve paylaşan insanlarla bir arada olmak ne güzel....Herşey çok daha iyi olacak inşallah...

günaydın herkese... bende tam egzersize başlicaktım hasta oldum. zaten bende şans olsaydı vaji olmazdım çok mutsuzum( bugün birbirimiz için dua edelimmi kızlar. kandil ya bol bol dua edelim birbirimiz için.

içtim yaw ,içmezmiyim ama kahve bilem ayıltmadı yani hemde en sertinden sade içtim bide
eve gitsem zınk gibi olurum bu sefer huyumu biliyom ben

benim bulantılarım tavan yaptı yine uyusam uyuyacam geçmedi bu bulantılar :sinifsinif:akşam gider gitmez yat hemen yoksa alt üst olur dengen...alışık deilsin sen uykusuzluğa

benim bulantılarım tavan yaptı yine uyusam uyuyacam geçmedi bu bulantılar :sinifsinif:akşam gider gitmez yat hemen yoksa alt üst olur dengen...alışık deilsin sen uykusuzluğa

kız hamilemisin dicem ama mantıklı bişi değil
ayy yemek yer yemez yatcam zaten yoksa tüm hafta sersem gibi olurum

kız hamilemisin dicem ama mantıklı bişi değil
ayy yemek yer yemez yatcam zaten yoksa tüm hafta sersem gibi olurum

anam nerden hamile kalıcam bişey yaptığımızmı var p...s bi girdi böle oldum bide kaynatsam nolur benim alt yapı acaba heralde 6 ay her bi yerimde bi şeyler çıkardı hihoyyyt

anam nerden hamile kalıcam bişey yaptığımızmı var p...s bi girdi böle oldum bide kaynatsam nolur benim alt yapı acaba heralde 6 ay her bi yerimde bi şeyler çıkardı hihoyyyt

hakkaten kız sen kaynatmadan böle oluyosun ne olcak kaydirigubbakcemile3

şaftın kaydı seninde

hakkaten kız sen kaynatmadan böle oluyosun ne olcak kaydirigubbakcemile3

şaftın kaydı seninde

balım bana p...s yaramadı hihoyyyt nasıl iş anlamadım p....s girmeden önce parmaktır kıldır tüydür bi ton şeyle uğraştım hiç bi sorun yoktu nolduysa p...s ten sonra oldu ne bişim bünyem var allahım ya bebiş girince ne olurum ben :icecream:hayır çıt kırıldım bişey olsam neyse bu bünyeyi o kadancık şey alt üstü etti ya inanamıyorum kaydirigubbakcemileiçimde uhde kalacak şu testleri bi yaptıramadım bu kadar gözü karartmışken

amaaaannnn hakkaten ne çürük hatunlar oldunuz yahuuuu bi p...se dayanamadınız bee kaydirigubbakcemile3 çocuğu hiç düşünemiyom :CüvCüv:

amaaaannnn hakkaten ne çürük hatunlar oldunuz yahuuuu bi p...se dayanamadınız bee kaydirigubbakcemile3 çocuğu hiç düşünemiyom :CüvCüv:

kız yapabilsek dayanacazda hani firsat mı kalıyo 5 güne bir kırmızılandım bebişim aklıma ne geliyo biliyomusun benim p...s alerjimmi var yoksam :kedi:

kız yapabilsek dayanacazda hani firsat mı kalıyo 5 güne bir kırmızılandım bebişim aklıma ne geliyo biliyomusun benim p...s alerjimmi var yoksam :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa valla olurmu olur kız ne bilim nettede okumuştumda yani
ayy allah korusun aklına getirme öle şey

Canım çok merak ediyordum seni nasıl gidiyor diye? hala geçmediimi rahatsızlığın doktora gidecektin ne oldu k.zarınada baktıracaktın ya hani:kedi: denemeler ne alemde :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa valla olurmu olur kız ne bilim nettede okumuştumda yani
ayy allah korusun aklına getirme öle şey

kız ciddimisin varmı öyle bi şey ? anam attım tuttumu allah korusun şom ağızlımıyım neyim ohaoldumsmile

kız ciddimisin varmı öyle bi şey ? anam attım tuttumu allah korusun şom ağızlımıyım neyim ohaoldumsmile

kız olmazmı varmış tabi ben bi kere nette okumuştum hatta siteyede yazmıştım kopyalamıştım haberi
ayy aklına getirme öle şey bee allah korusun
senin öle bişi değilde mutlaka içinde ciddi bir mikrop var gibi geliyo onuda ancak smer ile anlaşılır
hastalığın bitsede gitsen biran önce

Canım çok merak ediyordum seni nasıl gidiyor diye? hala geçmediimi rahatsızlığın doktora gidecektin ne oldu k.zarınada baktıracaktın ya hani:kedi: denemeler ne alemde :hulya:

ayyyy bebişim hiç sorma bi kurtulamadımki hastalıklardan her şey üst üste geldi 2 ay olcak nerdeyse p...s bi girdi 1-2 deneme gibi seviştik bi daha tık yok ohaoldumsmileşaka gibi yani bi düzelemedim...senin nasıl gidiyor balımmm?

ayyyy 5. günü hala geliyor inanamıyorum yani...bitsede akşam duamızı edip gerdeğe giriversek...ama içimde bişey var yanıyo anlattımya geçen biraz şey edelim dedik içi yanıyo neden anlamadım yeni jel aldırayım ben bu gün belkide günü geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…