piştttt kızlar ben geldim kimse yokmu ?
BEN BURDAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMM
ama bedenim burda içim uykuda boshayallersmile
bebişimmmm kahve içbaşka türlü ayılamazsın :kedi: noldu kimsecikler yok burlarda varmı sürpriz bişeyler opuyorumnanaktan
içtim yaw ,içmezmiyim ama kahve bilem ayıltmadı yani hemde en sertinden sade içtim bide
eve gitsem zınk gibi olurum bu sefer huyumu biliyom ben
benim bulantılarım tavan yaptı yine uyusam uyuyacam geçmedi bu bulantılar :sinifsinif:akşam gider gitmez yat hemen yoksa alt üst olur dengen...alışık deilsin sen uykusuzluğa
kız hamilemisin dicem ama mantıklı bişi değil
ayy yemek yer yemez yatcam zaten yoksa tüm hafta sersem gibi olurum
anam nerden hamile kalıcam bişey yaptığımızmı var p...s bi girdi böle oldum bide kaynatsam nolur benim alt yapı acaba heralde 6 ay her bi yerimde bi şeyler çıkardı hihoyyyt
hakkaten kız sen kaynatmadan böle oluyosun ne olcak kaydirigubbakcemile3
şaftın kaydı seninde
balım bana p...s yaramadı hihoyyyt nasıl iş anlamadım p....s girmeden önce parmaktır kıldır tüydür bi ton şeyle uğraştım hiç bi sorun yoktu nolduysa p...s ten sonra oldu ne bişim bünyem var allahım ya bebiş girince ne olurum ben :icecream:hayır çıt kırıldım bişey olsam neyse bu bünyeyi o kadancık şey alt üstü etti ya inanamıyorum kaydirigubbakcemileiçimde uhde kalacak şu testleri bi yaptıramadım bu kadar gözü karartmışken
amaaaannnn hakkaten ne çürük hatunlar oldunuz yahuuuu bi p...se dayanamadınız bee kaydirigubbakcemile3 çocuğu hiç düşünemiyom :CüvCüv:
kız yapabilsek dayanacazda hani firsat mı kalıyo 5 güne bir kırmızılandımbebişim aklıma ne geliyo biliyomusun benim p...s alerjimmi var yoksam :kedi:
balım bana p...s yaramadı hihoyyyt nasıl iş anlamadım p....s girmeden önce parmaktır kıldır tüydür bi ton şeyle uğraştım hiç bi sorun yoktu nolduysa p...s ten sonra oldu ne bişim bünyem var allahım ya bebiş girince ne olurum ben :icecream:hayır çıt kırıldım bişey olsam neyse bu bünyeyi o kadancık şey alt üstü etti ya inanamıyorum kaydirigubbakcemileiçimde uhde kalacak şu testleri bi yaptıramadım bu kadar gözü karartmışken
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa valla olurmu olur kız ne bilim nettede okumuştumda yani
ayy allah korusun aklına getirme öle şey
kız ciddimisin varmı öyle bi şey ? anam attım tuttumu allah korusun şom ağızlımıyım neyim ohaoldumsmile
Canım çok merak ediyordum seni nasıl gidiyor diye? hala geçmediimi rahatsızlığın doktora gidecektin ne oldu k.zarınada baktıracaktın ya hani:kedi: denemeler ne alemde :hulya:
kız olmazmı varmış tabi ben bi kere nette okumuştum hatta siteyede yazmıştım kopyalamıştım haberi
ayy aklına getirme öle şey bee allah korusun
senin öle bişi değilde mutlaka içinde ciddi bir mikrop var gibi geliyo onuda ancak smer ile anlaşılır
hastalığın bitsede gitsen biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?