bitki çayını içsene canım
slm kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır canlar ben bu kayganlaştırıcı jeli eczanedenmi alabilirim değilmi yoksa nettensipariş vereyimmi aslında hiç bişey kullanmak istemiyorum ama tedarik olaun diye alıyımmı diye düşünüyorum kızlar ben bişi sorcam p.n.s tamamı giriğinde en sonda hafif bir sızlama oluyormu birde canlar benim ilk evlendiğimizde denemiştik ozaman kahvaerengi lekenlenme gibi oldu ve 2gün sürmüştü sonrea zaten ben bir daha gerildim ve dün gece bu olayı aştım ama benim dün gece öyle milletin dediği gibi bir kanamam olmadı acaba hala kızlık bozulmadımı diye düşünüyorum ama bunu düşünürkende kendime yuh artık diyorum yani bildiğim kızlık zarı 1.5 cm içerde olduğuna göre bozulmuştur kesin yani bide bişey merak ettim kızlar 1.5 cm gibi yakınlıkta olan bir şey normaldede bozulabilir mesela parmak egzersizi,mum denemesi yapan arkadaşlarında bozulmuş olması gerekmiyormu kafam karştı valla kızlar öptüm hepinizi
slm kızlar ben hala evime dönemedim tatildeyim kuzenimde kalıyorum bugün interneti bulur bulmaz hemen forumu okudum bikaç sayfayı okudum.benim ilişkide hiçbir problem yok ne girişte ne çıkışta fakat hala zevk alamıyorum.ben merak ediyorum bu zevk olayını yaşayan kimler var sadece bende mi var bu problem.önceleri prezervatiften kaynaklandığını düşünüyordum ama bikaç kez geri çekilme yöntemini kullandık yine tık yok işte bendeki durumlar bu şekilde...
:)))) banada dün başarmışım gibi geliyor :)))) ağrılar yeni kayboldu yaaa çook şükür bitti o dönem hatta son zamanlarda bebeyağı bile kullanmaz olduk şuan tek sorun erken boşlma bundan dolayı zevk falan yok. bunuda zamanla aşacağız heralde...
adacığım erken boşalma sorununu çözebilirsen banada sorunu nasıl çözdüğüne dair reçeteyi verebilirmisin özelden de gönderebilirsin ben özelden gönderim yapamıyorum da
inşallah bu sorunu en kısa zamanda çözeriz de bizde tam zevk olayına bakarız ilişkiyi nasıl başladıysak o sekilde bitirmeyelim
günaydın şekerleeeeerrr
Arkadaşlar selam hepinize...
Ben aranıza yeni katıldım kendimi diğer sayfadan buraya transfer ettim. sanırım hakediyorum bunu. dün ilk kez ilişkiye girebildik ilişki denebilirse tabi. tamamını alabildim pe... yalnız kendimi çok kasıyorum. ilişki bittikten sonra bütün kaslarım ağrıyordu. ne zaman düzelir aceba yani ne zaman normal ilişkiye girebilirim???
Günaydın kızlar...
Tatilden döndüm sonunda, aranızdayım...
selam arkadaşlar günaydın bende vajiyi yeni yenenlerdenim. yalnız kafama takılan bişey var yardımcı olursanız sevinirim. pazar gecesi ilk birleşmemiz gerçekleşti kanamam biraz fazla oldu o gece. ertesi sabah lavabodada çok az geldi sonra kesildi. ama salı günü ve dün ara ara kanamalarım oldu özellikle wc ye gittiğimde oluyo. o geceden beri hala ped kullanıyorum korkudan çok kanamam olur diye. size sormak istediğim bu normal bişey mi? regl kanıda olabilir gerçi ama daha erken benim hesabıma göre tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
canım o bölgede gerilme felan varmı peki? yani şöle diyim hani wcye girdiğinde açılıyoya tuvaletini yaparken acıma yada gerilme varmı,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?