Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
slm kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır canlar ben bu kayganlaştırıcı jeli eczanedenmi alabilirim değilmi yoksa nettensipariş vereyimmi aslında hiç bişey kullanmak istemiyorum ama tedarik olaun diye alıyımmı diye düşünüyorum kızlar ben bişi sorcam p.n.s tamamı giriğinde en sonda hafif bir sızlama oluyormu birde canlar benim ilk evlendiğimizde denemiştik ozaman kahvaerengi lekenlenme gibi oldu ve 2gün sürmüştü sonrea zaten ben bir daha gerildim ve dün gece bu olayı aştım ama benim dün gece öyle milletin dediği gibi bir kanamam olmadı acaba hala kızlık bozulmadımı diye düşünüyorum ama bunu düşünürkende kendime yuh artık diyorum yani bildiğim kızlık zarı 1.5 cm içerde olduğuna göre bozulmuştur kesin yani bide bişey merak ettim kızlar 1.5 cm gibi yakınlıkta olan bir şey normaldede bozulabilir mesela parmak egzersizi,mum denemesi yapan arkadaşlarında bozulmuş olması gerekmiyormu kafam karştı valla kızlar öptüm hepinizi

kayganlaştırıcıyı eczaneden edinebilirsin bazı büyük marketlerde durexin kayganlaştırıcısı varmıs diye okumustum su bazlı olanları tercih et ilk baslarda kayganlaştırıcı kullanmaktan kaçınma daha rahat edersin zamanla gerek duymassın zaten ..
hafif sızlamaların olması normal bir gün arayla deneme yaparsan iyi olur ama ihmal etme iyice alışssın ve tedirginliğin geçsin .. egzersiz yaptınmı bilemiyorum ama egzersizle orası yeterince esnedigi için ve kayganlaştırıcı kullandıgın için kanama olmamıstır büyük bi çoğunluğumuzdada olmadı kızlık zarı yapısı herkese göre degişen bişi girişte evet ama vajiyi kapayan bi perde gibi degil vajiyi cevreleyen bi halka seklinde bazı zarlarda doğumla acılıyor yani yapı meselesi cok fazla takılma bu duruma

munisseciğim kendini tam olarak hazırlamıyormusun yoksa ıslaklık ta zevkin bir parcası olduğunu düşünüyorum.
her kişinin kendine göre problemi var bende zemin ve saha top oynamaya en ufak kıvılcımda hazır oluyor ama eşim kendisini bir türlü tutmasını öğrenemedi gitti nasıl çözümleyeceğiz bunu bilemiyorum artık

adacığım erken boşalma sorununu çözebilirsen banada sorunu nasıl çözdüğüne dair reçeteyi verebilirmisin özelden de gönderebilirsin ben özelden gönderim yapamıyorum da
inşallah bu sorunu en kısa zamanda çözeriz de bizde tam zevk olayına bakarız ilişkiyi nasıl başladıysak o sekilde bitirmeyelim

Tüm KK vajinusmusu yenen ve yenmek için canla başla çalışan arkadaşlar merhaba ZERR öncelikle yazıma verdiğin cevap için tşkler bu akşam tekrar deneyecegiz ve bu sefer açıkcası vazelin veya bebek yağı ve benzeri bir kayganlaştırıcıyı kullanmadak yapmak istiyorum umarım bir sorun olmadan yeniden yaparız insan bu vajinismusu yenince gelecek geri diye çok tedirgin oluyor benim en rahat ettiğim durum şuan kendimin yavaş yavaş yapması ozaman daha kendimi güvende hissediyorum kanama meselesinide kafama takmıyorum canım çünkü ilk birlikteliğiğmizde 2 gün gelen kahverengi lekelerin olduğunu düşünüyorum şuan benim için en büyük sorun ortadan kalktı allah bu dertle ugraşan herkesi bir an önce kurtarsın allaha emanet olun

tamam canım çözer çözmez bilgilendiririm ama hala çözemedik :))))) zamanla sanırım hiç bişey anlamıyorum ama olsun çooktaa umrumda değil....zamanla anlayacağız nasıl olsa))

Arkadaşlar selam hepinize...

Ben aranıza yeni katıldım kendimi diğer sayfadan buraya transfer ettim. sanırım hakediyorum bunu. dün ilk kez ilişkiye girebildik ilişki denebilirse tabi. tamamını alabildim pe... yalnız kendimi çok kasıyorum. ilişki bittikten sonra bütün kaslarım ağrıyordu. ne zaman düzelir aceba yani ne zaman normal ilişkiye girebilirim???

zamanla canım hiç panik olma ben vajiyi yeneli tam 1,5 ay oldu bunun 25 gününü ayını deneme gibi yapıyordum kasılmalarım acılarım devam ediyordu ama artık hızlı hareketler başladı zamanla istekler değişiyor ... kasılmaların geçecek ne zaman zevk alacam diyeceksin bende öyle oldu nezaman kasılmalar bitti nasıl hzılı hareket edecem dedim sonra onuda başardım bu seferde ne zaman zevk alacam demeye başladım çünkü şuan erken boşalma sorunu yaşıyoruz. yani herşey zamanla düzeliyor ... Tekrar tebrikler hoşgeldin aramıza

selam arkadaşlar günaydın bende vajiyi yeni yenenlerdenim. yalnız kafama takılan bişey var yardımcı olursanız sevinirim. pazar gecesi ilk birleşmemiz gerçekleşti kanamam biraz fazla oldu o gece. ertesi sabah lavabodada çok az geldi sonra kesildi. ama salı günü ve dün ara ara kanamalarım oldu özellikle wc ye gittiğimde oluyo. o geceden beri hala ped kullanıyorum korkudan çok kanamam olur diye. size sormak istediğim bu normal bişey mi? regl kanıda olabilir gerçi ama daha erken benim hesabıma göre tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım o bölgede gerilme felan varmı peki? yani şöle diyim hani wcye girdiğinde açılıyoya tuvaletini yaparken acıma yada gerilme varmı,?

canım o bölgede gerilme felan varmı peki? yani şöle diyim hani wcye girdiğinde açılıyoya tuvaletini yaparken acıma yada gerilme varmı,?

cnm wc de öle acıma falan yok fazla ama psikolojik olarak acıyabilir diye kasıyorum kendimi zaten orası yara gibi geliyo şuan bide dikkat ettim hapşurdukça acıma oluyo biraz o bölgede kanama regl mi yoksa hala kızlıktanmı geliyo onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…