Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

egzersiz yapmaktanmıdır nedir bilmiyorum ama isteksizlik oluyor nedense. kendine zaman tanı geçecektir inşallah.

deneyimi sıklaştırın , o anda hazza odakla kendini , nefesini kontrok et , zihinsel fantaziler kur . işe yarayacaktır.

Evet haklısın aslında 1 kere zevk bile aldım ama son 2 denememiz fiyaskoydu işte

Allah iyilih versin hepimize :Saruboceq:

benim işler biraz yoğun o yüzden giremiyorum. bi süre daha buralarda olamayabilirim.

misafirim vardı sonrada kısa bi tatil yaptım döndüm sizden ne haber iş olayı noldu devammı

hımmmm anlaşılan herkesin tatil olayı bitmeye başladı iyi bakalım şenlencek buralar hihoyyyt

ne olsun canım yaa migrenim tutumuş durumda şuan deli olcam ilaçta aldım nafile mafoldumben kahve içiyom bakalım
ayy evet devam valla bihterle behlül aşkı oldu benim iş resmen öle kaktıra kaktıra geliyoz bakalım ne olcak bende bilmiyom en son eylülde çıkarsın demişti patron bakim dicekmi bana çık diye merak ediyorum

geçmiş olsun cnm yaa cok kahve içme ama kafein varya belki rahatsız ediyodur tetikliyodur

bitki çayını içsene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…