merhaba kızlar,
ben vajiyi yeneli 2 ay olcak nerdeyse ama hala çok rahat değilim kayganlaştırıcı kullanmadan olmuyor hatta bazen onla da olmuyor.
Aslında çok sık sık denemedik de ,isteksizliğim devam ediyor.pekmezde yiyorum ama nafile :)
sanırım gayet normal canım. benimde daha geçen günlere kadar öyleydi. istek daha yeniyeni başladı bende. evet bazen olmuyor. buda hala rahat bırakamıyoruz kendimizi ondan oluyor. ilişkiye istekli başla kendinide rahat bırak rahat bırakınca vaji genişliyor inan hissetmiyorsun p..si.
OOOOOOOOOOOOO kızlar hoşgeldiniz nerelerdesiniz yahuuuu
hosbuduuk tiviticiim zemuszemus naber bakalım
Allah iyilih versin hepimize :Saruboceq:
benim işler biraz yoğun o yüzden giremiyorum. bi süre daha buralarda olamayabilirim.
hayırdır canım kötü bişey yok umarım...
ıımm yok canım daha önce söylemiştim sana.dur yazayım
yesss canım
sen nerdesin?
misafirim vardı sonrada kısa bi tatil yaptım döndüm sizden ne haber iş olayı noldu devammı
ben kaçtım kıslar hoşçakalın .
hımmmm anlaşılan herkesin tatil olayı bitmeye başladı iyi bakalım şenlencek buralar hihoyyyt
ne olsun canım yaa migrenim tutumuş durumda şuan deli olcam ilaçta aldım nafile mafoldumben kahve içiyom bakalım
ayy evet devam valla bihterle behlül aşkı oldu benim iş resmen öle kaktıra kaktıra geliyoz bakalım ne olcak bende bilmiyom en son eylülde çıkarsın demişti patron bakim dicekmi bana çık diye merak ediyorum
güle güle canım kolay gelsin
hımmmm anlaşılan herkesin tatil olayı bitmeye başladı iyi bakalım şenlencek buralar hihoyyyt
ne olsun canım yaa migrenim tutumuş durumda şuan deli olcam ilaçta aldım nafile mafoldumben kahve içiyom bakalım
ayy evet devam valla bihterle behlül aşkı oldu benim iş resmen öle kaktıra kaktıra geliyoz bakalım ne olcak bende bilmiyom en son eylülde çıkarsın demişti patron bakim dicekmi bana çık diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?