cnm wc de öle acıma falan yok fazla ama psikolojik olarak acıyabilir diye kasıyorum kendimi zaten orası yara gibi geliyo şuan bide dikkat ettim hapşurdukça acıma oluyo biraz o bölgede kanama regl mi yoksa hala kızlıktanmı geliyo onu merak ediyorum.
hımmmm anladım canım
şöle diyim zo aman ilk yendiğim gece benimde çok gelmişti ve dediğin gibi ertesi gün felanda ara ara devam etmişti aynı şekilde hafif acıma oluyo bölgede acıma değilde böle iğne batması gibi ben doktora gittiğimde doktor damarlar hassas olduğu için onlarda yırtılma olduğunu sölemişti ve bu sebepten dolayı ilaç tedavisi gördüm yani bepanten kremle tedavi ettik o bölgeyi
benim böle gerildikçe o bölge kanama geliyodu yani nasıl desem biraz açık olcak kusura bakmayın ama :kedi: tam ağız kısmın varya hani şöle elinle gerdiğin zaman iki taraflı oz aman kanama gelirdi yani wcdeyken bakabilirsin kendinde geriliyo sonuçta o bölge ya o zamanda kanama olması lazım eğerki seninde benim gibi durumun varsa tabi..
ama dilersen bir kaç gün bak bakalım devam edicekmi eğer devam ederse ve regl kanaması değilse bunu anlarsınz aten bence bi doktora git derim..
teşekkür ederim cnm aynen dediğin gibi benimde iğne batması gibi oluyo wc de tam o sırada zaten 5-6 damla kan geliyo normalde yok ben aynayla baktım o bölgeye dış kısımda yırtık falan yok içeriden geliyo sanırım birkaç gün daha bekliycem bakalım geçmezse dediğin gibi doktora çıkarım inş. geçer..
rica ederim canımcım
bak aynı bahsettiğim gibi işte zaten dışardan göremezsin dışarda olmuyo o yırtılma varsa eğerki içten doktor bakıyoda görüyo yani demek istediğim öle bişi varsa kendin bi bak derim yani elinle ger iki taraflı baktın orası geriliyo acıma gibi oluyo kan geliyo demekki öle bişi var
sen bugünde bekle fazla bekleme eğer yarına felan devam ederse tavsiyem doktora git hemen çünkü yırtılma varsa daha ilerlemeden tedavi olman lazım
cnm ben çok korkak biriyim dikiş falan atmaz dimi öyle bişey varsa bepanten evde var sürsem fayda etmezmi?
yaa bana dikiş felan atmadı ama şöle söyliyims ana ilerleme olursa bepantenin geçirmediği durum olursa dikiş atarız demişti doktor zaten uıyuşuyo orası ama sen bunları düşünme şimdi belkide öle bişiyin yoktur canım yaa işte o sebepten dolayı ben sana dedimya bi doktora gözük diye madem adet gününd eğil başka bişi vard emekki
şimdi bepanten sür derim beki başka bişidir o yüzden yanlış bi yorumda bulunmiyim canım sen dediğim gibi yap iyisimi[/QUOT
tmm cnm bepanten süreyim en iyisi geçmezse giderim doktora çok saol..
oooo derinim hoşgeldin nerelerdesin sen yaaaaa dedim bu kız yerleşti galiba kaydirigubbakcemile3
bende dün yoktum görmedim mesajını tekrar hoşgeldin...
Hoşbuldum...
Ne yerleşmesi kız Allah korusun...
Geldim sonunda :)
NE BİLİM ŞEKERİM CAYDIRDILAR HERHALDE SENİ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIMDI ARTIK kaydirigubbakcemile3
Yok canım mümkün mü öyle birşey...
Cehennem sıcağıydı resmen...
günaydın arkadaşlar..
arkadaşlar günaydın
çok acil yardıma ihtiyacım var çok kötüyüm. pazar günü vajiyi yenmiştim. eşimle iki kere birlikte olabilmiştik. daha sonra düne kadar hiç yapmadık ve dün çok zorlandım. ucunu alabildim sadece ve devam edemedim. tekrar başa dönmem değilmi lütfen yardım edin çok korkuyorum
Esracım sende yeni atlatmıştın yanılmıyorsam. Daha sonra problem oldu mu sende herşey yolunda mı
Ben aceba ara verdiğim için mi zorlandım
cnm bende pazar gecesi yendim o gece çok kanamam oldu bidahada denemedik eşim bu hafta gece vardiyasında çalışıyor deneme fırsatımız olmadı ama zaten evde bile olsa deneyemezdik benim ara ara kanamalarım oluyo neden bilemiyorum benimde derdim bu şuan kanama neden?
canım kanaman geçmediyse neden duruyosun halen anlamadım?bi doktora gitsene hemen üstelik bi kereden sonra bi daha denememişsin bence hemen doktora git yani ben dün durumumu anlatmıştım sana
cnm öyle çok deil sadece wc gittiğimde oluyor kanamam bazen 3-4 damla bazen 6-7 damla şuan yok en son dün akşam üzeri 4 buçuk gibi oldu az bişey. sürekli olsa doktora giderdim ama geçmezse haftasonu gidicem muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?