ya burada hepimiz en özelimizi paylaşıyoruz kimseyle konuşmadığımız şeyleri açık açık yazıyoruz bazen dertleşiyoruz, bazen birbirimize kızıyoruz, bazen her yazıda kendimizi bulup gülümsüyoruz...tüm günümüzü burada geçirdiğimiz zamanlar oluyor....ama sorunumuzu halleder halletmez her şey bi tarafa atılıyor...belki aramızda onunla aynı durumda olup yardım bekleyen birileri vardır gelip 2 satır yazı yazmak bu kadarmı zor anlam veremiyorum doğrusu....
ya burada hepimiz en özelimizi paylaşıyoruz kimseyle konuşmadığımız şeyleri açık açık yazıyoruz bazen dertleşiyoruz, bazen birbirimize kızıyoruz, bazen her yazıda kendimizi bulup gülümsüyoruz...tüm günümüzü burada geçirdiğimiz zamanlar oluyor....ama sorunumuzu halleder halletmez her şey bi tarafa atılıyor...belki aramızda onunla aynı durumda olup yardım bekleyen birileri vardır gelip 2 satır yazı yazmak bu kadarmı zor anlam veremiyorum doğrusu....
listede adım yok ama ben burdayım bende 1 ağustosta yenmiştim
kızlaaarrr yazıyoz ama boş gibi sanki siteye gelmiyoki kimse okusunlar bunları yaaaaa
ayy çok sinirlendim şeytan diyo herkese özelden yaz yaniklava:
Canım siteye gelmiyor değiller. Birçoğu siteye giriyor ama konuya yazma gereği duymuyorlar. Benim tepkim buna...
Canım siteye gelmiyor değiller. Birçoğu siteye giriyor ama konuya yazma gereği duymuyorlar. Benim tepkim buna...
ben daha üye olmadan vaji sayfalarını okurken denizcek sanırım biri vardı en çok onun yazdıkları etkilemişti hani burda olsada ona sorsam diye geçirmiştim içimden ama onlar baya eski sanırım bu sayfalara uğramıyorlar ama yazsalar çok faydaları olurdu eminim....hiç meraktamı etmiyorlar acaba ? o kadar çok vajili varki her gün artıyor dua bekliyorlar yardım bekliyorlar ufacık bişeyde olsa cesaret verecek bi söz bekliyorlar....
cnm malesef ben daha tam olarak cinsel hayata başlayamadım ilk birleşmem 1 ağustosta oldu emla kremle o gece kırmızı çok olunca 2. denemeyi erteledik baya ara ara denemeye çalıştık gerçi ama canım acıdı vazgeçtik bende mum egsersizi yaptım hergün ve dün gece 2. birleşme oldu yine emlayla fakat yine kırmızı çok geldi bu hep böylemi olacak korkuyorum valla önemli bişey deildir inş.
benim hayatımın en zor günleriydi vajili zamanlar unutmam mümkün değil allah başka hastalık vermesin kimselere ama vaji bambaşka bişey...böyle bi dönemde yanımda olanları nasıl es geçebilirim ? benimle aynı durumda olanlara nasıl yüz çeviririm ?? onları bizden başka kim anlayabilirki ?
ay lısteyı yenı grodum....kızlarrr ....elelrıne saglıkk
superrrrrrr canımmm......size layık deil ama :hulya: çalışıyoz işte bişeyler yapmaya hihoyyyt
canım bence dr git bir an önce...tibiti arkadaşımızında dediği gibi bu konular ihmale gelmez...kadın olmak bambaşka bişey ben hala düzelemedim altyapı hep tadilatta benim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?