arkadaşlar günaydın ben ilk ilişkimi 1 ağustosta başardım o gece kırmızı baya oldu sonra sanırım kırmızı korkusundan tekrar başa döndüm 2. birtürlü olmuyordu egsersiz falan yapmaya başladım mumla mum oluyordu en sonunda dün gece yine denedik emla kremde sürdüm p..s girdi ama yine kırmızı çok oldu ne yapıcam ben yaa benim gibi olan varmı aranızda?
ayyyyyyyy saçmalama be ne işi var evde günah yani bi kere
kızzz ben istemiyom diyom ne saçmalaması sırnaşık şey
valla benim kandı bariz yani
yaaa bişey sorcam bu vajiyi yendikten sonra gelen kızlık zarı kırmızısı tam olarak kırmızımı pembemsimi nası bişey ? regl kanı gibimi ?
regl kanı gibimi yoksa temiz kanmı ?
kız tibitiiiiiiii benden bişey gelmedi merak ediyorum ama bol bol regl oluyorum ne iş anlamadım ???
senin bol bol regl olmanın nedini farklı canım sende biliyosunklava:
ayrıca kaç defa denedinbide onu dşün belkide gelcek gelemedi
venüsten cim ben burdayım ,ara ara takip ediyorum,ama akşama bi sürü misafirim var,iş yapıyorum,malum temizlik...(((
bebişim sen buralardasın ve her şey yolunda bildiğim kadarıyla ve bu bizide mutlu ediyor..... tabiki herkesin işi gücü var her an her dk burada olsunlar demiyoruz bu mümkün deil zatenama diğer arkadaşlar naptı ne durumdalar arada bi gelip slm verseler bizde şu durumdayız deseler daha hoş olmazmıydı ? vajiliyken tüm gün buradalardı ama şimdi yoklar merak ediyo insan yani ben :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?