Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bende vajiliyken yener yenmez bebiş olsun istiyodum ama şu an emin deilim daha ne olduğunu anlamadığım bi cinselliğin sonucunda bebeğim olmasını istemiyorum düzgün bi şekilde ilerleyen rahat bi şekilde sorunsuz bi ilişki yaşabiliyosam ondan sonra düşünüyorum tabi kaza maza olmazsa

arkadaşlar günaydın ben ilk ilişkimi 1 ağustosta başardım o gece kırmızı baya oldu sonra sanırım kırmızı korkusundan tekrar başa döndüm 2. birtürlü olmuyordu egsersiz falan yapmaya başladım mumla mum oluyordu en sonunda dün gece yine denedik emla kremde sürdüm p..s girdi ama yine kırmızı çok oldu ne yapıcam ben yaa benim gibi olan varmı aranızda?

canım yaa seninle biz bu konuyu daha önce konuşmamışmıydık hani kırmızı arar arar geldi felan diyodun doğrumu hatırlıyorum?bendede ilk gece ve sonrası olmuştu doktora gitmiştim sanada git demiştim?

evet canım konuşmuştuk ama senin sanırım dış tarafta yırtık vardı benim birleşmeden sonra başladı içeriden geliyor kırmızı çeşme gibi başladı 10-15 dk sürdü sonra durdu kızlık ilkinde bozulmuştur herhalde peki bu kırmızı nerden geliyor acaba 1 aya yakın ara verdik diyemi oldu

hayır canım sen yanlış hatırlıyosun dış tarafta felan yırtık yoktu benim nerden çıkardın bunu?aynı şekilde içten geliyodu iç damarlar ince olduğu için onlarda hafif yırtık oluşmuştu gerildikçe ilişkide yada wcde gerildikçe kanama geliyodu
ve bu durumu seninle konuştuk sende acil doktora gideceğini demiştin ama bak gitmedin ve aynı sorunla karşı karşıyasın
1 ay ra vermeyle öle bi kanama gelmedi doğal bişi değil
valla ne diyim doktora git demekte başka..

anladım cnm benimde senin gibi o zaman içeriden geliyor çünkü peki senin 2.de ve sonralarındada devam ettimi kırmızı tedaviden sonra yani

anladım cnm benimde senin gibi o zaman içeriden geliyor çünkü peki senin 2.de ve sonralarındada devam ettimi kırmızı tedaviden sonra yani

muhtemelen öle bşi bunu daha öncede söledim sana yani böle şeyler sakata gelmez ama tabis en daha iyi bilirsin..

tedaviden sonra eskisi gibi olmadı bazen hafif leke gbi geldi geçti 10 aydırda bişi yok

tamam cnm teşekkür ederim benim 2. birtürlü olmuyordu bende egsersiz yaptım bir aya yakın mumla mum giriyordu ama dün gece muma emla sürdüm sonrasında p...s denedik girdi fakat malum işte sonuç kırmızı baya korktum durmayacak diye ama allahtan uzun sürmedi git gel falanda yapmadık hemen çıktı inş. artık olmaz bugün yarın bekliycem wcde falan olursa hemen doktora.

senin yerinde olsam beklemem canım yani tabis en bilrsin ama sonra sorunla karşılaşma bişi varsa..şimdi gelmez gelmez ilişikiden sonra yine gelir ciddi bişi olur bu sefer dert çıkmasın başına gitme ihtimalin varsa hemen git derim..

tünaydın hatunlar,

anam kimsecikler yok vajiyi yenen hatunlar hemen kaçıyo siteden heralde yendikten sonra hiç sorun yaşamıyorlar yada paylaşmak istemiyorlar insan gelir arada bi slm verir yawwww ....

Canım kırmızı dediğin nedir? kan mı? eğer her ilişkide kan geliyorsa mutlaka jinekoloğa git derim. ya çok kasıyorsun kendini yada farklı bir durum vardır. hafife alma. çünkü öyle her ilişkide kan gelmez cnm. bir kere gelir kızlık kanı. bi daha olmaz.

ben her zamanki gibi burdayııııııııııııııııııııııım hihoyyyt

oyyy oyyy bebişim sen bizim hocamızsın opuyorumnanaktanbenim lafım diğer arkadaşlara yenen o kadar kişi var hepsi yener yenmez mükemmel bir ilişki yaşamaya başladı heralde ama nedense bunu paylaşmadılar bizimle belki bize faydaları dokunurdu dimi yani laelaelaelaelae

hee heee katılıyorum :dance:

hee heee katılıyorum :dance:

balım sabahtan beri aklımda bişey vardı sana diyecektim şimdi aklıma geldi zemuszemuskayınvalidemlerde şu an bizim yawru köpeğimiz duruyor dün akşam aradılar şok oldum istemem diye kendimi paralıyorum ama anlayan yok tamam köpek severim ama evin içinde istemiyorum bahçeli bi ev olsa neyse

ııııııııııııyyyy evde hayatta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…