arkadaşlar günaydın ben ilk ilişkimi 1 ağustosta başardım o gece kırmızı baya oldu sonra sanırım kırmızı korkusundan tekrar başa döndüm 2. birtürlü olmuyordu egsersiz falan yapmaya başladım mumla mum oluyordu en sonunda dün gece yine denedik emla kremde sürdüm p..s girdi ama yine kırmızı çok oldu ne yapıcam ben yaa benim gibi olan varmı aranızda?
evet canım konuşmuştuk ama senin sanırım dış tarafta yırtık vardı benim birleşmeden sonra başladı içeriden geliyor kırmızı çeşme gibi başladı 10-15 dk sürdü sonra durdu kızlık ilkinde bozulmuştur herhalde peki bu kırmızı nerden geliyor acaba 1 aya yakın ara verdik diyemi oldu
anladım cnm benimde senin gibi o zaman içeriden geliyor çünkü peki senin 2.de ve sonralarındada devam ettimi kırmızı tedaviden sonra yani
tamam cnm teşekkür ederim benim 2. birtürlü olmuyordu bende egsersiz yaptım bir aya yakın mumla mum giriyordu ama dün gece muma emla sürdüm sonrasında p...s denedik girdi fakat malum işte sonuç kırmızı baya korktum durmayacak diye ama allahtan uzun sürmedi git gel falanda yapmadık hemen çıktı inş. artık olmaz bugün yarın bekliycem wcde falan olursa hemen doktora.
arkadaşlar günaydın ben ilk ilişkimi 1 ağustosta başardım o gece kırmızı baya oldu sonra sanırım kırmızı korkusundan tekrar başa döndüm 2. birtürlü olmuyordu egsersiz falan yapmaya başladım mumla mum oluyordu en sonunda dün gece yine denedik emla kremde sürdüm p..s girdi ama yine kırmızı çok oldu ne yapıcam ben yaa benim gibi olan varmı aranızda?
ben her zamanki gibi burdayııııııııııııııııııııııım hihoyyyt
oyyy oyyy bebişim sen bizim hocamızsın opuyorumnanaktanbenim lafım diğer arkadaşlara yenen o kadar kişi var hepsi yener yenmez mükemmel bir ilişki yaşamaya başladı heralde ama nedense bunu paylaşmadılar bizimle belki bize faydaları dokunurdu dimi yani laelaelaelaelae
hee heee katılıyorum :dance:
balım sabahtan beri aklımda bişey vardı sana diyecektim şimdi aklıma geldi zemuszemuskayınvalidemlerde şu an bizim yawru köpeğimiz duruyor dün akşam aradılar şok oldum istemem diye kendimi paralıyorum ama anlayan yoktamam köpek severim ama evin içinde istemiyorum bahçeli bi ev olsa neyse
ııııııııııııyyyy evde hayatta yani
hepsi birden beni ikna etmeye çalışıyorlar dedim çok istiyosanız siz bakın ben size geldiğimde severim...ayyy evde yokuz koca gün evi b...k götürür ıyyy bide kokusu yok yaaa mümkün deil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?