Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

yan ben anestollü sürüp yapıorum tik oldu yani onsuz nasıl olur ki

ilişkiye gşirmeden cok az anestol sürüyorum onsuz acır mı ki

hee eski yazımı kopyalamışında anlamadım o yüzden
bence artık bırakmayı ene yani alışırsın bıraktıktan sonrada ayrıca anestol kullanan var aramızda ama ben pek yararlı görmüyorum onu yaa ne bilim mantar yaomadımı seni o ?

yoo ama ilişkiden sonra sol kısmımda şişlik oluyo sabaha gecio acaba zorlamadan mı ki

Herkese merabalar kızlar,keyifler nasıl??,bugün dr a gittim ,bebek sahibi olmak istiyorum dedim,ilk defa jinekolojik muayene oldum, ilk girişte kastım biraz,,sonrasında kan tahlili vs.. bi sürü test yapıldı,yarın sonuçları çıkacakmış,inşlh herşey yolundadır,,,,

hadi bakalım canım hayırlısı

kan testlerimi istedi canım doktor?en iyisini yaptın bilyomusun düşünceli hamile kalmak lazım bebek öncesi rutin kontrol süper tebrik ederim seni alkisalkisalkis bende hep bu düşünceden yanayım

evet canım 3 tüp kan aldılar,,, yarın öbür gün bişi çıkacağına şimdi çıksın ve ne olacaksa olsun,,,smear testi de yapılacaktı ama bugün adetimin 5. günü diye başka bi gün yapalım onu dedi,,,o aletle bayyaa bi baktı içerideki herşey yolundaymış, bakalım dışardakiler nolcak,

aynen öle canım süper yapmışsın tebrik ederim sonunda sitede benimle aynı dşüncede olan biri çıktı yahuuuuuu vereliniortak
bende rutin yaptırıyorum herşeyi işte önümüzdeki ay gidicem tekrardan doktora kısmetse oz aman hamilelik için ufaktan konuşurum herhalde ne bilim daha belli değil gerçi ama smear gittikçe alıyo zaten bakalım

bende seni tebrik ederim canım,
hayırlısı canımm senin içinde,doğru zaman da olur herşey inşlh,

kızlar allah yardım etsin size yaa ben bekarım hiç bir fikrim yok bu konularda ama okuyorumda, doğum yapmış kadınlar bile ilişkiden korkuyor ya bekar halimle bile bana tuhaf gelior bukadar korkmak siz bunları yazınca çok merak eder oldum vajinusmusu gerçekten...bukadar zor bişey mi bu yaa bence bukadar abartmayın ya az cesrateli olun bekar halimle yazıom bunları size düşünün yani neden bukadar isyan??gerçekten bukadar zor olamaz ya? bu bir hastalıkmı yoksa cesaretsizlikmi çok merak eder oldum canlar ..ama bence kendinize eziyet ediyosunuz ya kocanıza bıraksanız kendinizi acısada dişinizi sıksanız 1 geceliğine devamı gelir diye düşünüyorum...kız halimle ben sizden daha cesaretliyim ayol yapmayın böle bebişler azcık cesaretli olun öpüldünüz

canım dilersen bi evlen ondan sonra gel konuş burda...verdiğin bilgiler için sağol ama bu derdi çekmeyen anlamaz canım tamammı?

hadi sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…