kızlar nerdesiniz yaaaaaaaa
Tünaydın arkadaşlar,
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.....a.s.
cnm bişey sorucam ben vajii yenii yendimm fakat şimdiye kadar 4 kere ilşki yaptık ama ben zewk almıyoum sence bu normal mii yada ne zamn olur
tünaydın canım,,,teşekkür ederiz,,seninde kutlu olsunn,,,,:1hug:
keyifler nasılll
keyifler güzelde bi de regl olmasaydım tam süper olacaktı :dance: kaynatamadık bi türlü koca bayram geçti a.s.
yaa( kız senin de şansın valla,,,bizde bayram yorgunluğundan bi türlü fırsat bulamadıkki,,anca bir kez kaynatabildik yani,,,bizde çok iyi sayılmayız ...
ayyyy balım hiç sorma :umursamaz:bi kereye değil yarıma bile razıyım hihoyyyt herşey üst üste geliyor bu aralar ama yinede şükrediyorum bundada bi hayır vardır diyorum...regl biter bitmes sıkı bir çalışma içerisine gireceğiz kendimi kötü hissetmeye başladım çünkü...
inşşşşş,,canım yaa ,kötü hissetme kendini,,olur canım ,bayanssulusmile
inşallah bebişim 2. defa vajiyi yenecekmişim gibi hissediyorum valla bakalım nasıl olacak ilk sefer hihoyyyt
:))) canım çok şartlandırma kendini,,,bu yumurtlama günlerinde çok rahat ilişki yaşanıyormuşş,,,o günlere denk getirr
bebişim ben hapı bıraktım yumurtlama döneminde hapı yutmayayım hihoyyyt
prezervatif kullanın canım,bişi olmaz,,,
mecburen öyle yapacaz bakalımsen zevk almaya başladınmı bebişim ?
twetty,zerr,bahar nerdeler,bayram tatilindemiler acaba
tibiticim işten ayrıldı o yok bi süre aramızda ama hepinize çok çok slm söyledi en kısa zamanda döner inşallah aramıza(( diğerlerinden haberim yok....
yaaa ,,,ayrıldı haa,,,hayırlısı olsun,,,bahar da memlekete gitmişti sanırsam dönmedi daha,zerr de epeydir uğramıyorr
ewet malesef ayrıldı biraz ani oldu buraya uğrayamadı...ayyy zerr hamile olmasın :1hug:
ayy inşlhh,,,bende istiyorumm,,,evde yalnızımm,,sırf vajiyi yenip hamile kalayım diye işten ayrıldımm,,,artık zamanı diye düşünüyorum,,,dr kontrollerimi yaptırdım herşey normal,fakat kandaki hemoglobin değerim düşük,yani kansızım,,10.6 değerim,,dr um ilaç tedavisine başlattı,bu arada hamile kalabilirsin dedi,ama ben korkuyorum,gebelikte bebek ile anne kanı paylaşıyorlar,çok korkuyorum o yüzden,hem benim için ,hem bebiş için,,,,1 ay sonra kontrole gidicem kanım artmışmı diye,,,bu ay bebiş çalışmalarını erteledim o yüzden,kontrolden sonra gidicem inşlhh,,,dua edin canım yaaa,,,
o sorun bendede var malesef kansızlık ağustos sıcağında bile elim ayağım buz gibi( inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun...yawrum evdeyken bol bol kan yapıcı şeyler ye doğal olarakta kendini dopingle...ye iç yat kafana bişey takma dinlenmiş vücut çabuk gebe kalırmış diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?