canım dilersen bi evlen ondan sonra gel konuş burda...verdiğin bilgiler için sağol ama bu derdi çekmeyen anlamaz canım tamammı?
hadi sana kolay gelsin
canım yanlış analama ben kötü bişey demek istemedim ama bukadar yıllarca olmayışı şaşırtıo beni çok mu zor acaba diorum kendimce
Herkese merabalar kızlar,keyifler nasıl??,bugün dr a gittim ,bebek sahibi olmak istiyorum dedim,ilk defa jinekolojik muayene oldum, ilk girişte kastım biraz,,sonrasında kan tahlili vs.. bi sürü test yapıldı,yarın sonuçları çıkacakmış,inşlh herşey yolundadır,,,,
bebişim o kürek gibi aleti soktularmı peki ?
kürekmi? kaydirigubbakcemile3 allah seni ne yapmasın kız inşaatmı var içerde kaydirigubbakcemile3
kendi kendinizi korkutmayın böle yaaaaaaa
bebişim o kürek gibi aleti soktularmı peki ?
leynnnn kocaman bişeydi ne oldunu tam çözemedimki :kedi:
evet canım soktular,,,kaydirigubbakcemileucu helikoptere benziyodu sankii
hiiiiii acımadımı ???? ayyyy nasıl sokturdun balım ben şettiremedim ya bi türlü lülülülülülü 3 kere denettim en sonunda pes ettim dayanamıyodum artık....
napıcan artık canım kadın oldukk,,,alışmamız lazımm doktorum çok naziktiii,,,ben hiç jin. muayene olmadım dedim,,,tamam dedi,korkucak bişi yok dedi,zaten konuştura konuştura yaptı,
kızlar çok yaşayın emi.kürekti helikopterdi çok güldüm ya.ben hala çözemedim neye benzediğini ucu yuvarlak büyük bi şeydi.ben tabi çok görememiştim korkudan
ayyy sende yaptırabildinmi muayeneyi ??? aranızdaki en zayıf halka benmiymişim ühü ühü ühüiftara daha 2 saat var anam canımda bi sigara çektiki
işte bende demek istiyorumki bu derdi çekmeyen bilemez canım..yani sana şuan öle konuşöak basit gelebilir ama derdi çekseydin böle konuşmazdın allah göstermesin tabi çok zor bişi ama fikir sahibi olmadığın konuda bu şekilda yaklaşmazsan daha iyi olur çünkü hassas bir konu bu..
cnm bişey sorucam ben vajii yenii yendimm fakat şimdiye kadar 4 kere ilşki yaptık ama ben zewk almıyoum sence bu normal mii yada ne zamn olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?