Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım dilersen bi evlen ondan sonra gel konuş burda...verdiğin bilgiler için sağol ama bu derdi çekmeyen anlamaz canım tamammı?

hadi sana kolay gelsin

canım yanlış analama ben kötü bişey demek istemedim ama bukadar yıllarca olmayışı şaşırtıo beni çok mu zor acaba diorum kendimce

canım yanlış analama ben kötü bişey demek istemedim ama bukadar yıllarca olmayışı şaşırtıo beni çok mu zor acaba diorum kendimce

işte bende demek istiyorumki bu derdi çekmeyen bilemez canım..yani sana şuan öle konuşöak basit gelebilir ama derdi çekseydin böle konuşmazdın allah göstermesin tabi çok zor bişi ama fikir sahibi olmadığın konuda bu şekilda yaklaşmazsan daha iyi olur çünkü hassas bir konu bu..

bebişim o kürek gibi aleti soktularmı peki ?

evet canım soktular,,,kaydirigubbakcemileucu helikoptere benziyodu sankii

hiiiiii acımadımı ???? ayyyy nasıl sokturdun balım ben şettiremedim ya bi türlü lülülülülülü 3 kere denettim en sonunda pes ettim dayanamıyodum artık....

hiiiiii acımadımı ???? ayyyy nasıl sokturdun balım ben şettiremedim ya bi türlü lülülülülülü 3 kere denettim en sonunda pes ettim dayanamıyodum artık....

napıcan artık canım kadın oldukk,,,alışmamız lazımm doktorum çok naziktiii,,,ben hiç jin. muayene olmadım dedim,,,tamam dedi,korkucak bişi yok dedi,zaten konuştura konuştura yaptı,

napıcan artık canım kadın oldukk,,,alışmamız lazımm doktorum çok naziktiii,,,ben hiç jin. muayene olmadım dedim,,,tamam dedi,korkucak bişi yok dedi,zaten konuştura konuştura yaptı,

anam bütün kazma doktorlarda banamı denk gelir neyse biraz zaman geçsin bende tekrar gidicem doktora inşallah bu defaki iyi çıkar ohaoldumsmile

kızlar çok yaşayın emi.kürekti helikopterdi çok güldüm ya.ben hala çözemedim neye benzediğini ucu yuvarlak büyük bi şeydi.ben tabi çok görememiştim korkudan

kızlar çok yaşayın emi.kürekti helikopterdi çok güldüm ya.ben hala çözemedim neye benzediğini ucu yuvarlak büyük bi şeydi.ben tabi çok görememiştim korkudan

ayyy sende yaptırabildinmi muayeneyi ??? aranızdaki en zayıf halka benmiymişim ühü ühü ühü iftara daha 2 saat var anam canımda bi sigara çektiki

ayyy sende yaptırabildinmi muayeneyi ??? aranızdaki en zayıf halka benmiymişim ühü ühü ühü iftara daha 2 saat var anam canımda bi sigara çektiki

tabi canım bağıra bağıra yaptırdım hemde.doktor korkmuştu benden.bence bu yüzden iyice muayene bile edemedi

oruçlumusun.sabret az kaldı..

allah herkeze yardım etsin umarım tez vakitte bu sorun oratdan kalkar

cnm bişey sorucam ben vajii yenii yendimm fakat şimdiye kadar 4 kere ilşki yaptık ama ben zewk almıyoum sence bu normal mii yada ne zamn olur

cnm bişey sorucam ben vajii yenii yendimm fakat şimdiye kadar 4 kere ilşki yaptık ama ben zewk almıyoum sence bu normal mii yada ne zamn olur

cnm önce tebrik ederim.bence çok normal,bende zevk alamıyorum.arkadaşların hepsi başlarda alamadıklarını zamanla olacağını söylüyor.önce iyice alışmak lazım sanırım.zaman herşeyin ilacı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…