yiyorum ,keçi boynuzu pekmezi,kırmızı et filan iyi geliyomuş ,ama yok olmuyoo,,dr a sordum ilaçla tedavi olmak gerekiyormuş,,onlar boş diyoo,anlamaımki
ilk girişte ağrı oluyor sonra geçiyor.... bu durum1 ay oldu hala devam ediyor... normal mi?
ilk girişte ağrı oluyor sonra geçiyor.... bu durum1 ay oldu hala devam ediyor... normal mi?
Allah Allah eskiden beri biz böyle biliyoduk eskiden ilaçmı vardı yawwwminicik sıska analar ne tosuncuklar doğururdu...kansızlıkla ilgili dr gittiğimde banada bir ton ilaç verdi ama bunun yanındada mutlaka beslenmeme dikkat etmemi kan yapıcı gıdalar tüketmemi söyledi...bosunamı zorluyorum kendimi pekmez için akannehir
valla canım ben 1 yıldır içiyorum pekmezz,,,beslenmemede dikkat ediyorum,hiçbir artış yok ama,geçen yıla göre hatta düşmüş benim,ne bileyim anlamadımm
valla ben çok zorla içiyorum pekmez ama ayda bi çorba kaşığı anca içiyorumdur kokusundan bile midem bulanıyor :kedi:bende çok kilo verdim ama d.k. hapından...bu ara hapı bıraktım iştahım yerine geldi zorluyorum kendimi yemek için...eğer annende kansızsa tedavisi çok uzun sürüyormuş bana dr öyle demişti...doğarken kansız doğmuşum zaten
slm kızlarr nasılsınız uzun zamandır giremiyordum.gelişmeler hamile olanlar falan var mı?bende pek bi ilerleme yok ilişkide problem yok ama zevk alamıyorum.bi de ilişki sırasında acayip karnım ağrıyor bazı pozisyonlarda.gaz sancısı gibi sizde de oluyor mu bu normal mi nasıl geçer bi fikriniz var mı?
slm kızlarr nasılsınız uzun zamandır giremiyordum.gelişmeler hamile olanlar falan var mı?bende pek bi ilerleme yok ilişkide problem yok ama zevk alamıyorum.bi de ilişki sırasında acayip karnım ağrıyor bazı pozisyonlarda.gaz sancısı gibi sizde de oluyor mu bu normal mi nasıl geçer bi fikriniz var mı?
çok sevindim bebişleree.benim de ilk bikaç ilişkide çişim gelir gibi oluyordu ama sonra geçti.bu bahsettiğim resmen sancı baskıdan dolayı oluyor.nasıl geçicek bilemiyorum...canım hoşgeldin a.s.nerelerdesin sen ??? yenenler kaybolup gidiyor nedense...ela emre hamile benim bildiğim mutsuz umutsuz hamile :dance:diğerlerindede bebiş varsa bile bizim haberimiz yok çünkü artık buralara uğramaz oldular....benim çişim geliyo gibi oluyordu ama hala çok fazla pratiğim olmadığı için bişey diyemeceğim bebişim :kedi:
hoşbulduk canım.dediğim gibi her pozisyonda olmuyor ama zevk alamadığım için farklı pozisyonları da deniyoruz sonra bi ağrı giriyor karnıma bırakmak zorunda kalıyoruz çok enteresan:)slm munisse hoşgeldin ,,,canım hiç öyle bişi yaşamadım,
çok sevindim bebişleree.benim de ilk bikaç ilişkide çişim gelir gibi oluyordu ama sonra geçti.bu bahsettiğim resmen sancı baskıdan dolayı oluyor.nasıl geçicek bilemiyorum...
hoşbulduk canım.dediğim gibi her pozisyonda olmuyor ama zevk alamadığım için farklı pozisyonları da deniyoruz sonra bi ağrı giriyor karnıma bırakmak zorunda kalıyoruz çok enteresan:)
canım, benim ilk zamanlarda ilişkide patlicak gibi oluyodum,vajina hava alıyodu ilişki esnasında,p....s dışarı çıkınca rahatliyodum,gaz çıkıyodu ,sesler filann:kedi:
ayyy o gaz olayı bendede oldu çıkacak diye kastım kendimi bırakmakmı lazımmış...anam utanıyo insan yawww tam romantizmin dibine vurmuşsun gaz çıkar hihoyyytbide tatilde güneşlenirken vajiden içeri hava giriyodu bende sempatiksalakcinni
sorma canımm yaaa,,,eşim dalga filan geçiyoduu,,,sanki isteyerek yapıyorum ya!!bende de oldu o canım
gaz olayı sonrasındada devam ediyomu ? bizim kaynattığımız zamanlar bende oluyoduda şimdi nasıl olacak bilmiyom ohaoldumsmile
dur kız Allah korusun bebiş falan istemiyorum dahaa:))Allah yokluğunu göstermesin ama erken daha:))canım bi dr görün istersen hazır bebek düşünüyoken kontrolu ihmal etme bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?