Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

hadi bakalım :dance:

aman millet bizim gibi değil ki valla ateşli , kolayca yapıyor..

hadi bakalım :dance:

aman millet bizim gibi değil ki valla ateşli , kolayca yapıyor..

herşey zamanla oturacak bence sositososito
bizde kadınızzzzz ateşliyizzzz zevkimizi söke söke alırızzzzzzz lülülülülülü yeni sloganım hihoyyyt

amaan kızlar çok zevkli bişey.yapın gitsin hayatın tadını çıkarın.düşünün bikere ne olabilirkii?girip çıkacak sadece o anın güzelliğini hissedin...zemuszemus

amaan kızlar çok zevkli bişey.yapın gitsin hayatın tadını çıkarın.düşünün bikere ne olabilirkii?girip çıkacak sadece o anın güzelliğini hissedin...zemuszemus

yeni yeni alışıyoruz ya endişelerimiz var azcık onlarıda atacaz inşallah hihoyyyt

bence korkcak hiçbişey yok

Allaha şükür korkularımızı atlattık ama yıllarca hayatımızda cinsellik o kadar geri planda kalmıştıki ve bir sürü gereksiz saçma sapan bilgilerle doluyduk bilinç altımızla savaş verdik ve kazandık şimdi kalıntılarını kazımaya çalışıyoruz gerçekten çok zor bir sınavdı bizim için ama Allahıma şükürler olsun kurtulduk sonunda opuyorumnanaktanzamanla olacak zevk olayı en azından artık hepimiz inanıyoruzki zevkli birşey cinsellik sositososito

merhaba kızlar bayagdr gremiyrdum sayfalarmı azalmış ne,hamilelik mahvetti beni geberiyorum inş. sizin gebeliğinz güzel geçer:çok üzgünüm:

önemli olan o an rahat olman.kendini sıkma,gevşe güzel şeyler düşün,hatta bi sigara yak ve kendini eşine teslim et göreceksin ilşkiden sonra nekadar gevşediğini,rahatladığını sinir stres hiçbişey kalmıyor..

ay herkese merabalar :)) sayfa cok iyi olmus ..bende bi kaç günlük bi tatil yaptım su andada regli dönemindeyim ay bitince neler olucak cok merak ediyorum

merhaba kızlar bayagdr gremiyrdum sayfalarmı azalmış ne,hamilelik mahvetti beni geberiyorum inş. sizin gebeliğinz güzel geçer:çok üzgünüm:

canım benim....bizde seni merak ettik...nazlı bir bebişin olacak demekki dr ne diyor normalmiymiş rahatsızlıkların ? Allah Sabır versin balımmmm inşallah en kısa zamanda geçer tüm rahatsızlıkların ilk aylarda normaldir sanıyorum walla yaşlar geçiyor bilmiyorum bizimkiler nasıl olacak dua et Allahtan çalışmıyorsun evdesin ben ne yaparım hiç bilmiyorum evin taksidi daha 13 sene sürecek mecbur çalışmam lazım ve patronum bayan olduğu için anlayışsız bu konularda ama bana tavrı ne olur bilmiyorum yavaş yavaş başladılar gerçi hadi bi bebek yapında sevelim diye ama ben hamilelik dönemimden korkuyorum iş eve çok uzak normal halimle zor geliyorum Allah yardım eder inşallah hepimize...sende üzme kendini sen üzüldükçe bebeğinde hissediyordur duat et 1 aya kalmaz geçer bence kolay değil anneliğe alışıyor vücut gamyoncuiremsu

o anda rahatım artık p...s tutuyorum hiç sorunsuz ilerletiyorum ama yarıdan sonrasında sanki içim geriliyor gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş ilerliyorum bitene kadar ama zaman geçince sertlik gidiyor sositososito inşallah zamanla hızlanırım ve zevk alırım ama regl sonrasında dahada bi heyecanlı zevkli geçeceğine inanıyorum zemuszemus

ay herkese merabalar :)) sayfa cok iyi olmus ..bende bi kaç günlük bi tatil yaptım su andada regli dönemindeyim ay bitince neler olucak cok merak ediyorum

merhaba canım...ohhhh iyi olmuş vaji sonrası stresini atmışsın...kaç defa yaptınız balım bi sorun varmıydı ?

canım ilişki esnasında zevk olayını sürekli düşünürseniz zaten o ilişkiden zevk almanız beklenemez lmaz:...düşünmemeye çalışın azcık yahuuu o anı yaşayın bakın oz aman farketmeseniz bile zevk alırsınız zaten:lepi:

oo güzel grup acmıssın canım tebrık ederım

Teşekkür ederim canım baktık öbür tarafta olmuyor egzersiz yapan arkadaşların kafasını dağıtmamak için buraya taşındık hihoyyyt

kızlar bana dua edınde 23 de adet olmuyum

bebiş içinmi dua istiyorsun canım :Saruboceq: inşallah en kısa zamanda olur bebişin dualarımız seninle :CüvCüv:

yawrum sen nerelerdesin sabahtan beri kaydirigubbakcemile bişey sorcaktım artık bıktın benden ama :kedi:

yawrum sen nerelerdesin sabahtan beri kaydirigubbakcemile bişey sorcaktım artık bıktın benden ama :kedi:

canım bi doktor işim vardı onu hallettim geldim kaşınıyom bir haftadırda alerji olmuşum güneş çıktıya başladım kaşınmaya mafoldumben

sor güzelim ne sorcaktın?

canım bi doktor işim vardı onu hallettim geldim kaşınıyom bir haftadırda alerji olmuşum güneş çıktıya başladım kaşınmaya mafoldumben

sor güzelim ne sorcaktın?

hımmm geçmiş olsun... banada polenler kaşıntı yapıyor hihoyyyt bu ay reglim sancısız ve az oldu normalmidir artık hep böle azmı olacağım acaba :1shok: bide yarın başlayayım dimi hapa delikafadulden

hımmm geçmiş olsun... banada polenler kaşıntı yapıyor hihoyyyt bu ay reglim sancısız ve az oldu normalmidir artık hep böle azmı olacağım acaba :1shok: bide yarın başlayayım dimi hapa delikafadulden

SAOL ŞEKERİM..ni güneşe alerjim eksiki oda oldu tamamlandı off bıktım yahuuuu uyuz gibi kaşınıyom zati mafoldumben

canımcım hap kullanınca zaten sancısız adet geçirirsin ve öle eskisi gibi şakır şakır olmazsın yani söktüğü kadar söker bence korkulcak bişi yok sorunsuz adet olursun böle kaydirigubbakcemile5
senin 8.gün hesaplamalarımıza göre yarın oluyodu yarın kullancaksın geçen hafta bugün içmiştin sonunu dimi?ee doğal olarak 8.gün yarın oluyo
yarın başla pazar akşama iyice kesilir sonra hooooooooooooooooooooppp sabaha kadar :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…