kelebeğim ben bütün kadınları kurtarıcam ya bilmiyomusun opuyorumnanaktankendi kına gecemde ağlamadım milletinkinde hüngür hüngür ağlıyorum sonraki gece ne yapacaklar diye kafamçokkarıştı bana neyse :sinifsinif:nette o kadar sapık hikayeler varki kusacaktım nerdeyse zar zor buldum onuda diken üstünde okudum kaydedemedim ama yine bakıcam bi boş vakitte odama kimsenin giremeyeceği anlarda özelden atarım :dance:
hadi bakalım :dance:
aman millet bizim gibi değil ki valla ateşli , kolayca yapıyor..
amaan kızlar çok zevkli bişey.yapın gitsin hayatın tadını çıkarın.düşünün bikere ne olabilirkii?girip çıkacak sadece o anın güzelliğini hissedin...zemuszemus
bence korkcak hiçbişey yok
Allaha şükür korkularımızı atlattık ama yıllarca hayatımızda cinsellik o kadar geri planda kalmıştıki ve bir sürü gereksiz saçma sapan bilgilerle doluyduk bilinç altımızla savaş verdik ve kazandık şimdi kalıntılarını kazımaya çalışıyoruz gerçekten çok zor bir sınavdı bizim için ama Allahıma şükürler olsun kurtulduk sonunda opuyorumnanaktanzamanla olacak zevk olayı en azından artık hepimiz inanıyoruzki zevkli birşey cinsellik sositososito
merhaba kızlar bayagdr gremiyrdum sayfalarmı azalmış ne,hamilelik mahvetti beni geberiyorum inş. sizin gebeliğinz güzel geçer:çok üzgünüm:
önemli olan o an rahat olman.kendini sıkma,gevşe güzel şeyler düşün,hatta bi sigara yak ve kendini eşine teslim et göreceksin ilşkiden sonra nekadar gevşediğini,rahatladığını sinir stres hiçbişey kalmıyor..
ay herkese merabalar :)) sayfa cok iyi olmus ..bende bi kaç günlük bi tatil yaptım su andada regli dönemindeyim ay bitince neler olucak cok merak ediyorum
neye alışacağım ? olduğunamı ? zaten rahat girdi ilk 2 sinde. ben şimdi zevkle olsun istiyorum :kedi: ama öyle sürekli denersek zevk alamam benim 1-2 hafta ara verince isteğim geliyor :kedi:
ne yapmalı yaaabilmiyorumkismile
oo güzel grup acmıssın canım tebrık ederım
canım ilişki esnasında zevk olayını sürekli düşünürseniz zaten o ilişkiden zevk almanız beklenemezlmaz:...düşünmemeye çalışın azcık yahuuu o anı yaşayın bakın oz aman farketmeseniz bile zevk alırsınız zaten:lepi:
yawrum sen nerelerdesin sabahtan beri kaydirigubbakcemile bişey sorcaktım artık bıktın benden ama :kedi:
canım bi doktor işim vardı onu hallettim geldim kaşınıyom bir haftadırda alerji olmuşum güneş çıktıya başladım kaşınmaya mafoldumben
sor güzelim ne sorcaktın?
hımmm geçmiş olsun... banada polenler kaşıntı yapıyor hihoyyyt bu ay reglim sancısız ve az oldu normalmidir artık hep böle azmı olacağım acaba :1shok: bide yarın başlayayım dimi hapa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?