Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ya iştahinizda bi değişiklik oldu mu peki? Ben şahsen günde 5 öğün yediğimi biliyorum da bilmiyorumkismile

benim olmuştu şimdi önlüyorum kendimi

daha doğrusu önlemeye gayret gösteriyorum benim mideden şişiyo çünkü alta inmiyo

delikte açtık ama maalesef kaydirigubbakcemile3

ay nerde o günler sırnaşık şey şöyle geniş kalçalı bi hatun olsam yürüdüğümde yer sallansa :roflol:

ya o tamamen genetik yapiyla alakali mesela ben ne kaar kilo versem de o popo hep büyük hep büyük yani. hani bi karikatür vardi ağacin arkasina saklanan kadin diye . işte o benim ama sadece ağacin arkasindan popom görünüyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden o kadar rejim yaptim yne de popo gitmedi. sen de kilo alirsan eşit alirsin tahminimce

annemin kalçalar süper orjinal kadın tipi benim ise hiç alakam yok kalçam var ama kız gibi kadın gibi değil bacaklarım uzun muhtemelen hiç bizaman kocaman popom olmayacak halbuki ben çok istiyodum gerçi eşim beni boşar kilo alırsam hihoyyytben bişey daha soracağım bi arakadaş yazmıştı vaji tekrarlarmı diye onda takıldım kaldım besendi sanırım yazan ben doğum sonrası tekrar vaji olan varmı onu merak ediyorum???

o şeyden kaynaklaniyo bence doğumdan sonra 1 ay ilişki yasakmiş. o 1 ay içinde vajina sağlığına kavuşmadiği için tamamen, ilişki denenirse doğal olarak ağrı sızı olur. E tabi bu ağrı sızıdan sonra da daha önce vajili olan hatun ben vajiye döndüm diye düşünür. Düşünürse de döner. Ama öyle bişey olsa bile bir kaç egzersizle yine aşılır diye düşünüyorum ben.

o zaman sezeryan olanlarda öyle bi durum söz konusu olamaz değilmi? ben sezeryan düşünüyorumda guclubacismile

o zaman sezeryan olanlarda öyle bi durum söz konusu olamaz değilmi? ben sezeryan düşünüyorumda guclubacismile

sanmiyorum ya alakasi yok ki zaten. ama bence normali de düşün. vajiyi yenenler oradaki kaslari kullanmayı biliyo doğru nefesi biliyo sonuçta daha rahat oluyomuş doğum

slm kızlar keyifler nasıl??? vajiyi yeneli ben de 1 kilo aldımm:)) ben doğum kontrol hapı kilo aldırıyor sanıyordum ama ben kullanmıyorum.bir de cinsel ilişki en çok kalori harcatan spor diye biliyorum.geçenlerde gazetede okumuştum çiftin biri 1 ay boyunca hergün ilişkiye girmişler ikisi de kilo vermiş.daha anlayışlı daha mutlu daha huzurlularmış falan filan işte ne derce doğru bilemiyorum artıkın:)))

sanmiyorum ya alakasi yok ki zaten. ama bence normali de düşün. vajiyi yenenler oradaki kaslari kullanmayı biliyo doğru nefesi biliyo sonuçta daha rahat oluyomuş doğum

bilmiyorumki balım belki şu cinselliğe dahada bi alışınca fikirlerim değişir hihoyyyt

Slm canım...walla ben adetimin bitmesini bekliyorum haberler sizde hihoyyytne kadar zamanda 1 kilo aldın ? bana d.kontrol hapı kilo verdirdi belkide bende bir terslik vardır kafamçokkarıştı

Slm canım...walla ben adetimin bitmesini bekliyorum haberler sizde hihoyyytne kadar zamanda 1 kilo aldın ? bana d.kontrol hapı kilo verdirdi belkide bende bir terslik vardır kafamçokkarıştı
2 haftada aldım ama ne çok yemek yiyorum ne de başka bişey niye oldu anlamadım sanırım stress bitti mululuktan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…