Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Bildiğim kadarıyla her iki dediğin de canım. Yani vajina kasları içine ala ala illa ki genişliyor,esneklik oluyor kızlık haline göre,kızlıkta daracık oluyor vajina. Ama eğer kendimizi kasarsak da ne kadar genişlemiş olursa olsun yine kitleyebiliriz. Spor yapa yapa vücut kasları genişliyor,büyüyor ya canım şişiyor, işte bizm iç kaslar da aynen öyle çalışa çalışa genişliyor,büyüyor.

bebe yağını kullandığıma çok pişmanım doktor söylediği halde kullandım bana bişey olmaz diye...bünyeye bağlı bekli yapmaz ama temkinli davranmakta fayda var...sonra uğraş dur işin yoksa mantarla enfeksiyon geçsin diye...zaten o yüzden bana dr 10-15 gün ilişkiyi yasakladı 2 krş için değmezmiş ama başa gelmeden anlamıyor insan...

kızlaarrr benim bi sorunum varrr adet olduktan sonra yani bittikten sonra 6günde bitiyorsa yedinci günde yaniii ilişkiye girdiğinizde normalde kanama oluyormu?benm bittikten sonraki günler ilişki olunca sonra beyaz akıntım oluyor ama o akıntının içindede kırmızı kırmızı damar gibi şeyler var oda 2 gün sürüyor.ama ilişki olmayınca oda olmuyor.sizdede oluyormu yaa bunlar içerde kalan akıntılarmııı

Ders programımı aldım sınıfları gezdim geldim...
Marketti bilmem neydi derken yoruldum...

kzılar sıteye gırmeıyourm cok moralım bozuk arkadasın bılgısayarını kulalnıyourm su an ...yaaaaaaaaaaaa napcam bılmıyorum

Aa ne iyi bölüm tercihinde bulunmuşun canım maşallah, hayrını görürsün inşallah emeklerinin. Kaçıncı sınıftasın, bi de mezuniyette nerde çalışmayı düşünüyosun canım, öğretmenliğe mi yöneliceksin?

Evet canım bölümümü çok seviyorum...
Geçen sene hazırlık okudum, bu yıl 1. sınıftayım. Daha yolun başındayım anlayacağın...
Yok öğretmenlik düşünmüyorum. Yani ilkokul ve lşse öğretmenliği hiç bana göre değil. Hedefim akademik kariyer yapmak ve üniversitede öğretim görevlisi olmak. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın :Saruboceq:

anam en güzel yaştasın neresi geç bu yaşın...40 a kadar yolu var bebişin opuyorumnanaktanyeterki allah sağlık versin kaydirigubbakcemile2

balım zaten yaşı sorun eden ben değilim.:umursamaz:zaten minyonum ben gören 19-20 sanıyor zemuszemus
eşim kendi yaşının geçtiğini düşünüyor.bence birazda ailesinden etkileniyor.çok baskı yapıyorlar senden küçüklerin çocuğu oldu diye.bakalım ya hayırlısı.

Slm kızlar,
çok gerginim,her tarafım şiş,adet olacam ama gelmiyor 2 günlük gecikme var.vajiyi yenmeden önce hiç gecikme olmadı ama iki aydır öyle keşke olmasam ama bütün belirtiler var her an olacakmışım gibi.....

Doğru yolun başıdasın,ama zaten yaşın da küçüktü canım, erken evlenmiştin sen. Ne iyi ediyorsun ama evlendin diye vazgeçmiyorsun okumaktan cidden bölümüne sevindim ama :CüvCüv:

Bunlar en güzel yılların var ya, iş bulma konusuna gelince insan çok daha sıkıntı çekiyor. 4 yıl önce mezun oldum ben, hem de hacettepede okudum, okurken saçlarım döküldü stresten, çok zorluyorlardı bizi derslerde ama o yılları arar oldum. Kpss yle uğraşmak felan daha zor, özel sektör çok ağır, zaten özele bile rahat girilemiyor torpil gerekiyor.
2 sene özelde çalıştım, 1 senedir de evdeyim canım, hayrını göremeyince üniversite okumak da işe yaramıyor malesef. 91 alcaktım kpss den o da iptal oldu, yeniden ders çalışıyorum şimdi.

anammmm hamile olmayasın yawrum opuyorumnanaktan

maşallah allah zihin açıklığı versin canım.
ya dikkatimi çekiyor kızlar vajililerin nerdeyse tümü üniversite mezunu yada öğrencisi bu bir tesadüf mü sizce naniknanik

ya dikkatimi çekiyor kızlar vajililerin nerdeyse tümü üniversite mezunu yada öğrencisi bu bir tesadüf mü sizce naniknanik

bizler başka şeylere kafa patlatmaktan vajiye zaman ayıramadık opuyorumnanaktan

Yok canım çok şükür devam ediyorum okula...
Ben şuan 21 yaşındayım zaten 19 yaşında evlendim...
İş bulmak gerçekten zor iş. Kpss zaten düşünmüyorum. Ales'e giricem inşallah...
Sen sınıf öğretmenliği mi okudun?

Sağolasın canım...
Zaten üni mezunlarında ve öğretmenlerde en çok görülüyormuş vaji. Tesadüf değil anlayacağın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…