kızlar baya bi ilişkiden sonra gerçekten vajina genişliyormu ? biz bunu anlayabiliyormuyuz ? yoksa esnek olduğundan doğuma kadar aynımı kalıyor ? biz ilişkiye alışıp kendimizi rahat bıraktığımız içinmi vajina genişledi sanıyoruz ???
Öyle gerçi haklısın canım. Biz aslında eşlerimizden çok daha güçlüyüz, rabbim bunu bilip, buna göre yaratıyor bizi. Eşlerimizin canı sağolsun da biz çekeriz sıkıntıyı, ona gelecek bana gelsin ben çekerim :asigim: geri aldım sözümü yerimseniben Onların bu konuda daha az zsorunlu olmaları bizim de yararımıza hem. Eczane eczane dolaşalım bugün bulana kadar napalım. Kuruluktan dolayı yara açılacak diye korkuyorum, evde bebeyağı var ama mantar felan diyosunuz ya venüstencim korktum açıkcası.
Ders programımı aldım sınıfları gezdim geldim...
Marketti bilmem neydi derken yoruldum...
E hoşgeldin Derin'cim buyrunnnnnnnnn
Aa ne iyi bölüm tercihinde bulunmuşun canım maşallah, hayrını görürsün inşallah emeklerinin. Kaçıncı sınıftasın, bi de mezuniyette nerde çalışmayı düşünüyosun canım, öğretmenliğe mi yöneliceksin?
anam en güzel yaştasın neresi geç bu yaşın...40 a kadar yolu var bebişin opuyorumnanaktanyeterki allah sağlık versin kaydirigubbakcemile2
Evet canım bölümümü çok seviyorum...
Geçen sene hazırlık okudum, bu yıl 1. sınıftayım. Daha yolun başındayım anlayacağın...
Yok öğretmenlik düşünmüyorum. Yani ilkokul ve lşse öğretmenliği hiç bana göre değil. Hedefim akademik kariyer yapmak ve üniversitede öğretim görevlisi olmak. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın :Saruboceq:
Slm kızlar,
çok gerginim,her tarafım şiş,adet olacam ama gelmiyor 2 günlük gecikme var.vajiyi yenmeden önce hiç gecikme olmadı ama iki aydır öyle keşke olmasam ama bütün belirtiler var her an olacakmışım gibi.....
Evet canım bölümümü çok seviyorum...
Geçen sene hazırlık okudum, bu yıl 1. sınıftayım. Daha yolun başındayım anlayacağın...
Yok öğretmenlik düşünmüyorum. Yani ilkokul ve lşse öğretmenliği hiç bana göre değil. Hedefim akademik kariyer yapmak ve üniversitede öğretim görevlisi olmak. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın :Saruboceq:
kzılar sıteye gırmeıyourm cok moralım bozuk arkadasın bılgısayarını kulalnıyourm su an ...yaaaaaaaaaaaa napcam bılmıyorum
maşallahallah zihin açıklığı versin canım.
ya dikkatimi çekiyor kızlar vajililerin nerdeyse tümü üniversite mezunu yada öğrencisi bu bir tesadüf mü sizce naniknanik
Doğru yolun başıdasın,ama zaten yaşın da küçüktü canım, erken evlenmiştin sen. Ne iyi ediyorsun ama evlendin diye vazgeçmiyorsun okumaktan cidden bölümüne sevindim ama :CüvCüv:
Bunlar en güzel yılların var ya, iş bulma konusuna gelince insan çok daha sıkıntı çekiyor. 4 yıl önce mezun oldum ben, hem de hacettepede okudum, okurken saçlarım döküldü stresten, çok zorluyorlardı bizi derslerde ama o yılları arar oldum. Kpss yle uğraşmak felan daha zor, özel sektör çok ağır, zaten özele bile rahat girilemiyor torpil gerekiyor.
2 sene özelde çalıştım, 1 senedir de evdeyim canım, hayrını göremeyince üniversite okumak da işe yaramıyor malesef. 91 alcaktım kpss den o da iptal oldu, yeniden ders çalışıyorum şimdi.
maşallahallah zihin açıklığı versin canım.
ya dikkatimi çekiyor kızlar vajililerin nerdeyse tümü üniversite mezunu yada öğrencisi bu bir tesadüf mü sizce naniknanik
anammmm hamile olmayasın yawrum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?