Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım haklısın acele ettiğimizin farkındayım.bencede bir kaç ay geçtikten sonra tam ilişkiye alıştıktan sonra :ecrin_bebek: yapmak daha mantıklı.
ama eşim o kadar çok üzülüyorki yaşım geçiyor diye.3 yıl bekledik bir kaç ay daha bekliyelim diyorum zaten geç kaldık diyor.bu durum benide çok etkiliyor.tüm olumsuzluklara rağmen eşimi çok seviyorum.artık onu mutlu etmek istiyorum.kaydirigubbakcemile5 şuan korunmuyorum allahtan hayırlısını diliyorum.
eşim deneme yapmak istediğinde ilişkide bir sorun olmuyor.hatta dün akşam kaynattık zevk bile almaya başladım.aklinialirimsmile
bana kalsa hergün kaynatcam alışmak için zemuszemus

ben de hiç olmuyor sandım ilahi füsunum ya...

ne güzel işte bak herşey yoluna giriyor yavaş yavaş :CüvCüv:

kaç yaşındasın bebişim ? oooo kaynatmaya başladıysanız her şey yoluna girer...çünkü cinsellik evlilikte çoğu şeyi etkiliyor..burada bebek isteyen arkadaşlar test falan yaptırdı istersen sende bi kontrole git sağlık açısından kanın falan normalmi diye...Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah...

ben de hiç olmuyor sandım ilahi füsunum ya...

ne güzel işte bak herşey yoluna giriyor yavaş yavaş :CüvCüv:

yok canım o kadarda değil ben geçmiş yılların acısı çıksın diyorum. kaydirigubbakcemile3
ama eşim hızıma yetişemiyor aklinialirimsmile
benim kadar istekli ve rahat değil.neyse geç olsun güç olmasın sositososito

ben 28 eşim 32 canım.

amin amin.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.başta baharcığıma :Saruboceq:

Aminn...

Geçen rüyamda kızım olmuş, emziriyordum filan, büyümüş halini de gördüm. Ya çok güzeldi, bende endometriozis mi pko mu artık var birşeyler. doktor bir an önce gebe al hala adet görüyorken dedi. Ben bir yandan anneliği düşünüyorum bir yandan nasıl olacak diyorum.Daha iş olmadı, birikim yok, sonra diyelim doğurdum, bakımında kim yardımcı olacak, yakınımda akraba yok.Eşim yardım edecek mi? Daha bir sürü şey, sonra düşündüğümle kalıyorum öyle boshayallersmile

cnm ben 30 yaşındayım ve 2,5 aylık evliyim vajiyi 1 ayda yendim. bebek konusuna gelince bende çok istiyorum yaşım geçiyor ya olmazsa diye korkuyorum ama eşim öyle düşünmüyor allah verirse olur vermezse nabalım canını sıkma diyor herşeyin hayırlısı hiç üzme kendini artık ölüm hariç herşeyin çaresi var acele etme bencede cinselliğe alış ondan sonra bebek çalışmalarına başla.

Arkadaşlar, bir süre foruma gelemeyeceğim, ders çalışmalıyım, kendinize iyi bakın, dualarımdasınız.

Öpüldünüz...

Merhabalar bayanlar a.s.

Kızlar bu kuruluk durumu bende de başladı. Normalde fazlasıyla ıslaklık olurdu bende, aniden kesildi 10 gündür. Eşime sarıldığım,elini tuttuğum an bile fazla fazla hemen çalışırdı salgı bezleri baş edemezdim.
Korunmak için herhangi bişey kullanmıyorum, eşim geri çekiliyor sadece, zaten bebek olursa olsun diye korunmaya önem vermiyoruz pek, acaba hamile kalmış olabilir miyim ki? Hamileliğin ilk 10 günü felan pat diye bir an kuruluk olur mu? Ya da her gün ilişkiye girmek,hatta günde bikaç.. bu sıklık da kuruluk yapıyor mu ki? Bilgilerinize ihtiyacım var.
İnternetten araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım, kimi olur yazmış kimi olmaz yazmış.

hamile olunca kurulukmu olurmuş bak bunu daha yeni öğrendim opuyorumnanaktan spermleri öldürmeyen bi jel varmış istersen bide onu kullan diyecem ama çokda pahalı...tahminim çok sık yapınca kuruluk olma ihtimali olabilir...

Canım kullanacağım jelin sperm öldürücü olup olmaması önemli değil ama mutlaka takviye bişey kullanmam lazım yoksa ciltim tahriş olcak gibi.
Zaten geçenlerde de sormuştum size, bebek çok istiyorum ama sanırım daha erken bi 4-5 ay beklemek daha doğru olcak gibi. Ama beklerken de dk hapı içmek istemiyorum, eşim de kondom istemiyor mecburen geri çekilme yöntemini uyguluyor eşim ama riskli tabi bu yöntem. Tam korunmayınca da insanda stres yapıyor ya hamile kalırsam diye belki de bu stres yapıyordur kuruluğu.

Kızların son yazılarından hemen hepsi ultrason jelinde hemfikir sanırım, yapışkanlığı olmayan,bebeyağı gibi vıcır vıcır olmayan en iyi sıvı bu galiba. Ben de alayım bi jel.
Erkekler ne rahat yaklava: Eğer ereksiyon sorunları yoksa hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar, hassas değil onların yapıları, ne oluyorsa bize oluyor.

Aslında onlar da bizim sorunumuz çözene kadar sabırlı davranıyorlar ve denemedikleri taktik kalmıyor. Üstelik dar girişli bir vajinada vajinusmus sonrası ilişkisi onlar için de zor olabiliyor.

evet strestende yapıyor olabilir canım...ben henüz bulamadım o jeli kaç tane eczaneye sordurduysam hiç birinde yok bakalım nerden bulucam kaydirigubbakcemile2 erkekler bizden daha güçlü daha dayanıklı olmalarına rağmen bizim katlandıklarımıza katlanamazlardı...dağına göre kar veriyor rabbim yapcak bişey yok...hepimiz bir dağız opuyorumnanaktan

kızlar baya bi ilişkiden sonra gerçekten vajina genişliyormu ? biz bunu anlayabiliyormuyuz ? yoksa esnek olduğundan doğuma kadar aynımı kalıyor ? biz ilişkiye alışıp kendimizi rahat bıraktığımız içinmi vajina genişledi sanıyoruz ???

Öyle gerçi haklısın canım. Biz aslında eşlerimizden çok daha güçlüyüz, rabbim bunu bilip, buna göre yaratıyor bizi. Eşlerimizin canı sağolsun da biz çekeriz sıkıntıyı, ona gelecek bana gelsin ben çekerim :asigim: geri aldım sözümü yerimseniben Onların bu konuda daha az zsorunlu olmaları bizim de yararımıza hem. Eczane eczane dolaşalım bugün bulana kadar napalım. Kuruluktan dolayı yara açılacak diye korkuyorum, evde bebeyağı var ama mantar felan diyosunuz ya venüstencim korktum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…