Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Aaahhh keşke nerde,bekliyorum işte öyle kırmızılar teşrif edecek mi etmeyecek mi,inşallah buyurmazlar....kafamçokkarıştı

tabi canım her ay gele gele bıkmadılarmı azcık içerde dursunlarda bi işe yarasınlar opuyorumnanaktaninşallah hayırlısıyla bebişin gelir zemuszemus

tabi canım her ay gele gele bıkmadılarmı azcık içerde dursunlarda bi işe yarasınlar opuyorumnanaktaninşallah hayırlısıyla bebişin gelir zemuszemus

inş canım,
ben biraz gebelik bölümüne takılayım,belki ordaki kızlar bi şey söylerler bununla ilgili nede olsa onlar bizden tecrübeli değil mi..opuyorumnanaktan

Yok canım fen bilgisi branşım, keşke sınıf öğrt. olsaydım atanırdım şimdiye. Türkiye'de kpss de atanma barajı en yüksek bölüm bizimki, daha yükseği yok yani. 85-87 aldım da atanamadım düşün yani -tatlicadiarzu-Bu sene de 91 alıyordum sınav iptal oldu şans :2:
Eşim de fenci allahtan o kadrolu atandı da rahatız hamd olsun.

Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını veriri inşallah ne deyim, ömrüm ders çalışmakla geçiyor,sabah 6 da kalkıyorum günde en az 5 saat çalışıyorum işte iptal oldu sınav diye.

Kpss'de sadece eğitim bilimleri iptal olmadı mı?
Kaynım da girdi Kpss'ye ama onunki mühendislik. 84 puan almış 5 puanımızı yediler diyordu sanırım...
Allah hakkını bırakmasın kimsenin...

kızlar bi şey sorcam ters rahim dedikleri şey nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor ? sordum konuyla ilgili yere ama henüz sonuç alamadım çokta merak ettim bilginiz varmı ?

Kpss'de sadece eğitim bilimleri iptal olmadı mı?
Kaynım da girdi Kpss'ye ama onunki mühendislik. 84 puan almış 5 puanımızı yediler diyordu sanırım...
Allah hakkını bırakmasın kimsenin...

Öyle canım 5-7 puan arası az geldi herkese netine göre çünkü soruları çalanlar hep fullemişler, sınavın standart sapması düşünce de puanlar düştü. 85 aldım ben + 6 dersek normalde 91 olması gerekiyordu netlerim çok yüksek. Eğitim iptal sadece canım, inşallah yine sızdırılmaz yeni sorular da bu sefer alırız hakkımızı.

Kaynın yine atanır canım inşallah mühendisse 84 yetebilir ona. Ekmek parası canım bu, hepimiz hayatımızı koyuyoruz ortaya ders çalışıp didiniyoruz.

İyi ki bu forum,sizler varsınız yoksa ders çalışmaktan kafayı yicek gibi oluyorum sempatiksalakcinni aralarda sizlerle sohbet edip dağılıyor sıkıntım kaydirigubbakcemile5

kızlaarrr benim bi sorunum varrr adet olduktan sonra yani bittikten sonra 6günde bitiyorsa yedinci günde yaniii ilişkiye girdiğinizde normalde kanama oluyormu?benm bittikten sonraki günler ilişki olunca sonra beyaz akıntım oluyor ama o akıntının içindede kırmızı kırmızı damar gibi şeyler var oda 2 gün sürüyor.ama ilişki olmayınca oda olmuyor.sizdede oluyormu yaa bunlar içerde kalan akıntılarmııı
KİMSE CEVAP VERMEDİİ BAANAA AMAA KİMSEDE YOKMU BU DURUM HASTALIK HASTASIYIM ZATEN KORKTUM ŞİMDİ

Gıda mühendisliğinden mezun oldu o da bu yıl canım, inşallah hakettiğini alır herkes...
Günde 5 saat ders çalışmak ne demek canım yaa. Ben haftada o kadar ders çalışmıyorum kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ben bugüne kadar ders çalışmış insan değilim sadece ödevleri yaparım. Lise sınavına çalışmadım. Öss, Yds'ye çalışmadım. Ama bu sene sıkı tutmam lazım farkındayım. Yatarak geçemem bu sene artık :)

kızlar bi şey sorcam ters rahim dedikleri şey nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor ? sordum konuyla ilgili yere ama henüz sonuç alamadım çokta merak ettim bilginiz varmı ?

Görümcemde vardı ben ordan biliyorum. Ters derken tamamen ters durması değil canım, rahimin popoya doğru, arka tarafa doğru yatık durması. Şiddetli adet sancılarına neden oluyor bu durum. Ama hamile kalmaya felan bi engeli yok yumurtlama normal olduğu müddetçe tabi. Jınekolog anlar canım ultrasonla bakınca, eğer eğrilik çok değilse her doktor anlamayabiliyor. Görümcemin eğri rahim yapısı taa 45 yaşında kist ameliyatı olduğunda çıktı ortaya, daha önce hiçbir doktor farketmemiş bile.

Benim ilişki olmasa da oluyor o durum, canım çok normal adet sonrası kalıntı olur içerde illa ki, o kalıntılar normalde çıkmayabilir, küçük damar gibi diyorsun zaten, eşinin p..si girince de dışarı çıkışını sağlıyordur. Eğer bir sorun olsa sadece 2 gün sürmez devamlı olur. Kafana takma bence çok normal.

Derin'cim diyorum ya iş bulmak okumaktan çok daha zor diye. Hayatımın hiçbir döneminde ben de bu kadar ders çalışmamıştım, kpss çok ciddi bir yarış haline geldi, insanlar hırsla dershanelere gidiyor çalışıyor. 5 saat çok gibi ama gün içinde bölüyorum. 6 da kalıp 2 saat çalışırım, ara ara öğle, ikindi,gece yatmadan da 1 er saat derken çok yorucu olmuyor hep evdeyim nasılsa :hulya:

Canım sen de biriktirmeden gün aşırı 1-2 saat bakabilirsen o a yeter sana çok da sıkmana gerek kalmaz, biriktirmemek önemli sadece.

Baharım ateş ölçme yöntemini kullansana,biraz stresli ama en azından yumurtlama günleri için kolay oluyor ve adet olup olmayacağını anlayabiliyorsun.yanılmayı payı çok az...

kader burdaymışsın ya
sen ne yaptın..

ayyy canım inşşş. olur bu ay yaa,,,olmazsa da kocaman bi önüzde ki ay var,,,hayırlısı diyelim artık,,,bende aynıyım canım,biliyosun dr kontrolüm var ekimde ozaman başlicamm,,,biraz önce kuzenimle konuştum,3 aylık hamişş,,,oğluşunun olcağını söyledii,,,çok sevindim,eşimde çok istiyo yaa,,,bak diyo sen geriden geliyon,kuzenlerin bizden sonra evlendiler bizden önde gidiyolar valla,,,napalım kısmet dedim bendee

nasıl oluyokı o.............

cnm gebelik bölümünde topik açılmış
her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüyorsun ve kaydediyorsun,ateşine göre kızlar yorum yapıyor yumurtlama bu gün yarın diye sonra .neyse çok açıklayamayacağım ama sen öncelikle bi ateş ölçer al dil altından ölçer olsun,3,5 lira bişey,adetin ilk gününden yazmaya başla ve diğer topiğe gel bakalım,kızlar orda yardımcı oluyorlar...
ben ilk bu ay yaptım sağolsunlar yorumladılar bekliyorum işte...

canım inş seninde,baharında benimde tabi bütün isteyenlerin olsun inş....
ama bu süreç inanılmaz stresli ya .stres çok etkiliyormuş olmamasını ama elde değil ki
bu mucizeyi Allah herkese yaşatsın inş..

amin canım,,,tabii stres yapmamak lazımm,,,akışına bırakmak lazım,,,Rabbim ne zaman isterse ozaman olacaktır,,,tatlı bi heyecan bizimkisiiii,,,bebiş düşüncesi,beklemesi bile çok güzellkaydirigubbakcemile5

Baharrrrrrrr sen o topiğe bi gir oku ancak öyle anlayabilirsin.ben bir aydır takip ediyorum orayı.
Ateş yüksek giderse büyük ihtimalle hamilelik oluyormuş,benimde öyle gidiyor şu an iki günlük gecikme var ama ben strese bağlıyorum,birazda rahatsızım yüksek ateş ondan heralde.çünkü her an adet olcam gibi dakikada bir wc ye gidiyoeum geldi diye henüz bi şey yok bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…