kızlar ya bu erkekleri anlamıyorum vajili olduğum günleri hatırlıyorumda eşim daha istekliydi şimdi sanki benden bekliyo hep bende ondan bekliyorum bende o böyle olunca surat asıyorum sinir oluyorum ya dünde bana biraz istekli olduğunu belli et cilveli ol biraz öyle olur diyo intikammı alıyo bu şimdi ayy hala sinirim geçmedi dün salonda yattım şimdi istesede vermicem ben onun için 3 ay mücadele verdim
kızlar bende antideprasan kullanıyorum lustral artı vajiliyken çok psikolojim bozuluyodu o yüzden hemde panik olmamı engelliyodu ve halada kullanıyorum endikasyonlarında yan etkileri cinsel isteksizlikmiş ama bende sadece uykusuzluk yapıyo yan etki olarak nerdeyse sabaha kadar oturuyorum bu ilaçta hemen bırakılmıyo yavaş yavaş bırakılması gerekiyomuş o yüzden bir süre daha kullanmayı düşünüyorum sonra bırakırım
ben vajiliyken ahhh bir vaji olmasan ne olurdu diyen adamdı dün bana biraz daha bakımlı olsan işte cilveli olsan ben daha istekli olurum diyo gerçekten psikolojimi bozdu bu adam benim şimdi süslenicem daha açık giyinicem evin içinde o istedikçe ben kaçıcam ve bir süre yapmıcam vajiyi yeni atlatmama rağmen umrunda olmayan bu adama bu yakışır
kızlar ya bu erkekleri anlamıyorum vajili olduğum günleri hatırlıyorumda eşim daha istekliydi şimdi sanki benden bekliyo hep bende ondan bekliyorum bende o böyle olunca surat asıyorum sinir oluyorum ya dünde bana biraz istekli olduğunu belli et cilveli ol biraz öyle olur diyo intikammı alıyo bu şimdi ayy hala sinirim geçmedi dün salonda yattım şimdi istesede vermicem ben onun için 3 ay mücadele verdim
Gerçekten okuyunca çok üzüldüm. Ancak Türk toplumumuzda maalesef en büyük sorunları cinsellikte yaşıyoruz çünkü cinsellik ile ilgili konuşmaya utanıyoruz. Halbuki derler ki doktorlar, eşler birbirleri ile konuşsunlar, iletişime geçsinler, birbirlerinden cinsellik anlamında ne istediklerini belirtsinler.
Eşiniz size biraz daha bakımlı/cilveli olun demesi sizin pis ya da tabiri caizse odun olduğunuz anlamına gelmiyor ki. Bence konu sırf bu ise, bu kadar alınganlık göstermeyin. Erkekler fantazilerden çok hoşlanırlar. Eşleri ile yatakta ufak oyunlar, sürprizler (yeni iç çamaşırları, kapıda onu özel karşılama vs.) bence sadece erkeklerin değil, aynı zamanda kadınların da yapmaktan zevk aldığı bir şey.
Sonuçta bence seks, haydi ıslandık, girdik, çıktık, bitti olmamalı. Araya özel bir bakım, özel bir heyecan katmalı. Eşiniz belki de bundan bahsetmiştir. Ve ne mutlu ki size, eşiniz size sıkıntınızı dile getirmiş. Demek ki sizinle gerçekten birlikte olmak istiyor. Kocasının neden ilişkiye girmediğini bilmeyen o kadar kadın var ki.
Siz bu durumu iyi kullanın ve bence bu kadar tribe girmeyin. :)
biz severek evlendik 2 yıl flört ettik. eşimin ailesi beni hiç istemedi. bir gün insan yerine koymadılar.yaşamadığım sıkıntı kalmadı.geçecek dedim her geçen gün başka başka sorunlar hiç bitmedi.yoruldum kaldıramıyorum artık... bazen evlendiğime bende çok pişman oluyorum.
canım benim sakinleşmek için adaçayı filan içiyorum.ne olur ne olmaz belki bir mucize olurda meryem anamız gibi hamile kalırım diye tövbe tövbe ilaç kullanmak istemiyorum.
duaya o kadar çok ihtiyacım varki sağol balım.
cnmcım bu bir görev değil zevktir sen zevk almıyosan sırf onun uçkuruna katlanmak zorunda değilsin...yasakkelime
kızlar bende antideprasan kullanıyorum lustral artı vajiliyken çok psikolojim bozuluyodu o yüzden hemde panik olmamı engelliyodu ve halada kullanıyorum endikasyonlarında yan etkileri cinsel isteksizlikmiş ama bende sadece uykusuzluk yapıyo yan etki olarak nerdeyse sabaha kadar oturuyorum bu ilaçta hemen bırakılmıyo yavaş yavaş bırakılması gerekiyomuş o yüzden bir süre daha kullanmayı düşünüyorum sonra bırakırım
ben vajiliyken ahhh bir vaji olmasan ne olurdu diyen adamdı dün bana biraz daha bakımlı olsan işte cilveli olsan ben daha istekli olurum diyo gerçekten psikolojimi bozdu bu adam benim şimdi süslenicem daha açık giyinicem evin içinde o istedikçe ben kaçıcam ve bir süre yapmıcam vajiyi yeni atlatmama rağmen umrunda olmayan bu adama bu yakışır
ben bekarken çok bakımlıydım aslında bir nevi haklı şimdi makyaj yapmıyorum desem yeridir yemek konusuna gelince de haklısın kafam büyüdü ya diyo erman misali cokacimcoook yarından itibaren kezban pariste :smiley-cool:
gunaydın kızlarr aksam gene kaynatmıısnız bır suru kacırdım .....aksam bızzımde bebek calısması vrdı..su aldıgım ultrosyon jelı ya super bı sey tavsıye ederım cok rahat ılıskıye gırıyorum
Bikerede birinde farklı olsun.. kıyamam sana.. başkasında duyunca daha çok üzülüyorum işte bu yüzden vajili olduk biz. insan muamelesi görmediğimiz için. bende aynısını yaşadım kayınvalidem bana resmen ilişkiye giremezsen başkasını alıcaz dedi. Hakkımı asla helal etmiyorum onlara göz yaşım kalmadı. Allah asığınalım. Allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar,
Belki fikri/faydası olur diye deneyimimi paylaşmak istiyorum zira geçenlerde uzun süre ilişkiye girilmeyince yaşanan sıkıntılardan bahsediliyordu.
Ben vajiyi yendikten sonra eşim ile bir kez ilişkiye girmiştim, ardından kendisi 5 ay kadar yurt dışına çıkmıştı. O süre zarfında herhangi bir egzersiz denemem olmadı zira hala parmağı yadırgıyordu. Geçen hafta eşim geldi ancak regl olduğum için işi kaynatamadık. Dün uzun süreden sonra ilk denememizi gerçekleştirdik. Baya korkttum yine vaji olmuşmuyumdur ya da acı olur mu diye, hatta bi ara sevişmenin ortasında kaynaşmayı kesecektim korkudan ve gerginlikten. Ancak şu su bazlı Durex Play kayganlaştırıcı sağ olsun, o kadar rahat girişi sağladı ki anlamadım bile. Önce eşim bir iki parmak denemesi yaptı, ardından penis girişi sağlandı (tabii penise de jelden sürdü). İlk başlarda biraz acıdı ama eşime ilerlememesini ama bir iki saniye o şekilde kalmasını istedim. Yani direkt itmedim ya da reddetmedim. Sonra yavaş yavaş ilerledi ve o hafif acı zevke dönüşmeye başladı.
Demem o ki, düşündüğüm kadar olmadı. Hatta akşam olsa da başka pozisyonlarda denesek diye de sabırsızlanıyorum.
Bu arada ben vajiyi gözüme eşarp bağlayarak yenmiştim, böylece eşimi ve ne yaptığını görmüyordum. Akşam da aynı şekilde gerçekleşti. Hem fantazi oluyor, hem de utancım azalıyor. :))))
Canım benim eşim de öyle...
Vajiliyken her gün isteyen adam şimdi 3 haftada bir yapıyor...
Yalnız sana nacizane tavsiyem yapmasan da yatağını ayırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?