Pek bişey yapmadım aslında sınava hazırlanıyorum diye pek giremiyordum nete , sonra ertelendi sınav. Bayramda misafirim vardı uzunda kaldı..... misaifirm gitti evi temizledim derken ancak bugunü buldu nete girmek ...sizler neler yapıyorsunuz ? a.s.
yeni hamişimiz zerrcimmmm tebrikler a.s.:asigim:
bebişim Allah sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: ayyyy seni böyle mutlu görünce canım çekti wallatsk ederim canım :1hug: a.s.
bebişim Allah sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: ayyyy seni böyle mutlu görünce canım çekti wallakimbilir eşin nasıl mutlu olmuştur olumunekankayizsmileben en çok eşimin o anki halini merak ediyorum :ecrin_bebek:
çok seviyor cocukları eşim cok istiyordu zaten haliyle cok da mutlu oldu .. ben tam dumura ugradım akannehir belki zamanla idrak ederim kafamçokkarıştı
ne kadarlık evlisiniz kaydirigubbakcemile2
2 yıl oldu gamyoncuiremsu
tam zamanı bence zemuszemuscanım tebriklerden msj kutun dolmuş haberin olsun kaydirigubbakcemile3anammmm bunu tibitiye acilen yumurtlamam lazım hihoyyyt
tibitiye benden cok selam söyle özledim onu
yarın mikemmel bi gün olucak venüsten :jeyyar:
yeni hamişimiz zerrcimmmm tebrikler a.s.:asigim:
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yaaaaaaa...kızım ıhsalhh hamılesındır..ya ne guzel...Kızlar testi şimdi yapabildim ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım,kesinleşsin diye sabah bi daha yapacam dua edin ne olur ters bi durum olmasın...
Kızlar testi şimdi yapabildim ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım,kesinleşsin diye sabah bi daha yapacam dua edin ne olur ters bi durum olmasın...
cevap yazdım canım tsk ederim olumunekankayizsmilezerr tebrik ederim canım msj attım sana geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?