Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Zerr tebrik ederim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla doğurmanı ve analı babalı büyümesini nasip etsin. Vee darısı inşallah bizlerin başına.

cok tsk ederim arkadasım isteyen herkes yasasın bu duyguyu insallah herkese nasip olsun darısı basınıza

Kızlar testi şimdi yapabildim ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım,kesinleşsin diye sabah bi daha yapacam dua edin ne olur ters bi durum olmasın...

[B]canım benimkide silik cıkmıstı öbür tarafada yazdım kan testiyle kesinleşti dra git hemen yarın merakla beklicem cok fazla düşünmemeye çalış bi de stres yapma [/B]

Kızlar testi şimdi yapabildim ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım,kesinleşsin diye sabah bi daha yapacam dua edin ne olur ters bi durum olmasın...

anammmm sendemi brütüs kaydirigubbakcemile2 kızlar noluyo formda bi nüfus patlaması olacak zemuszemuso kadar sevişgenli geceler diledik birbirimize olacağı buydu kaydirigubbakcemile3 inşallah bebişim hayırlısıyla sende anne olursun sonaaaaada sıra bana gelir olumunekankayizsmile walla canım çekti hamile kalmayı akannehir

Günaydın canlar
Kan testi yaptırdım,sonucu yarın öğleden sonra çıkacak,hayırlısı artık beklemekten başka çare yok

valla canım çok sevişgenli olmadı aslında bu ay, eğer olursa mucize olacak benim için
canım iyi dileklerin için sağol
Allah sanada tüm isteyenlere de anne olmayı nasip etsin...opuyorumnanaktan

Günaydın canlar
Kan testi yaptırdım,sonucu yarın öğleden sonra çıkacak,hayırlısı artık beklemekten başka çare yok

ay ben beklemiyim hemen cıksın diye özele koştum :) 2 saatte cıktı neyse merak ediyorum ama beklicez napalım

ay ben beklemiyim hemen cıksın diye özele koştum :) 2 saatte cıktı neyse merak ediyorum ama beklicez napalım

canım burası küçük bi yer,bir tane labaratuar var,özele gitmem için 40 km gitmem gerek,yani başka şansım yoktu.çok rica ettim bugün versinler diye imkansızmış..

ha zerr bu sabah yine yaptım idrar testi silik çizgi dünkündende silikti kafam çok karıştı ya..

canım burası küçük bi yer,bir tane labaratuar var,özele gitmem için 40 km gitmem gerek,yani başka şansım yoktu.çok rica ettim bugün versinler diye imkansızmış..

aayyy nasıl dayanacaz yarına kadar meraktan çatalrız artık...hayırlısı olsun ama dileğim inşallah vardır bebek

büyük şehirde yaşayanlar için 40 km bi şey değildir ama,bizim için çok bişey,başka bir ilçeye gitmem lazım.yollrda çok bozuk nerdeyse birbuçuk saat sürüyor yani çok stresli yoksa istemezmiyim hemen öğrenmek..

bebiş olsunda bi gün sona öğrenelim dayancaz artık kaydirigubbakcemile2reglin geçmişti dimi ?

ilk kez geçen ay 3 günlük bi gecikme oldu bide şimdi,tabi önceleri bakireydim malum vaji vardı.ne olduysa kadın olduktan sonra oldu anlıycağın...

bana bu ay bebiş varmış gibi geliyor ama allahın takdiri tabiki...yoksa bile sakın üzülme bi dahaki aya olur...sen morelini yüksek tut bizler hep yanındayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…