Zerr tebrik ederim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla doğurmanı ve analı babalı büyümesini nasip etsin. Vee darısı inşallah bizlerin başına.
Kızlar testi şimdi yapabildim ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım,kesinleşsin diye sabah bi daha yapacam dua edin ne olur ters bi durum olmasın...
Kızlar testi şimdi yapabildim ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım,kesinleşsin diye sabah bi daha yapacam dua edin ne olur ters bi durum olmasın...
anammmm sendemi brütüs kaydirigubbakcemile2 kızlar noluyo formda bi nüfus patlaması olacak zemuszemuso kadar sevişgenli geceler diledik birbirimize olacağı buydu kaydirigubbakcemile3 inşallah bebişim hayırlısıyla sende anne olursun sonaaaaada sıra bana gelir olumunekankayizsmile walla canım çekti hamile kalmayı akannehir
Hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin...
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yaaaaaaa...kızım ıhsalhh hamılesındır..ya ne guzel...
Günaydın canlar
Kan testi yaptırdım,sonucu yarın öğleden sonra çıkacak,hayırlısı artık beklemekten başka çare yok
ay ben beklemiyim hemen cıksın diye özele koştum :) 2 saatte cıktı neyse merak ediyorum ama beklicez napalım
canım burası küçük bi yer,bir tane labaratuar var,özele gitmem için 40 km gitmem gerek,yani başka şansım yoktu.çok rica ettim bugün versinler diye imkansızmış..
ha zerr bu sabah yine yaptım idrar testi silik çizgi dünkündende silikti kafam çok karıştı ya..
büyük şehirde yaşayanlar için 40 km bi şey değildir ama,bizim için çok bişey,başka bir ilçeye gitmem lazım.yollrda çok bozuk nerdeyse birbuçuk saat sürüyor yani çok stresli yoksa istemezmiyim hemen öğrenmek..
bebiş olsunda bi gün sona öğrenelim dayancaz artık kaydirigubbakcemile2reglin geçmişti dimi ?
4 gün geçti...20sinde olmam lazımdı
daha önce böyle geciktiği olmuşmuydu ?
ilk kez geçen ay 3 günlük bi gecikme oldu bide şimdi,tabi önceleri bakireydim malum vaji vardı.ne olduysa kadın olduktan sonra oldu anlıycağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?