Selam kızlar
Ay anam neler oluyor böyle Zerr ve cara canım tebrik ederim.Uzun süredir okuyamıyordum son sayfaları gezdim.Maşallah ya sizlere.ALLAH'ım herkese nasip etsin.Sıra Baharımda inşallah.Hayırlısı ALLAHtan
kızlar haftaya evleniyorum ve acayip heyecanlıyım. bu güne kadar bir ilişkimde olmadı. ne yapacağım bilemiyorum. korkuyorumda bana yardım edin..........
kızlar haftaya evleniyorum ve acayip heyecanlıyım. bu güne kadar bir ilişkimde olmadı. ne yapacağım bilemiyorum. korkuyorumda bana yardım edin..........
rabbım kısmetıyle gonderırı onu..hem guzle bır odası olmasa ne olcakkı..annesıyle babasının koynunda uyur oda.:ecrin_bebek:Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler,öyle iyisinizki Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Ailemle bile paylaşamadığım bu heyecanı sizinle paylaşıyorum,bir yerde ailemsiniz siz de..
Bizimkiler eşimin çocuk istemediğini düşünüyor,evliliğimizin ilk yıllarında çocuk soruları çok olur bilirsiniz bende eşime ne diyecem onlara dediğimde bana at o istemiyor de dedi.hep öyle bildiler.
Zavallım bi gün annem iğneliğici sözler söyleyerek üstüne çok gitti tabi o da haklı olarak,benimkide bana dönerek kısık sesle buyrun cevabı sen ver diyince kaynar sular döküldü üstümden.tabi eşimde kendine göre haklı çok suçlanmıştı.söyledi söyleyecek derken ucuz atlattım o gün.Ee bende haklıyım vajili olmayı ben mi istedim.
Eğer Allah hamile olmayı nasip ederse aileme nasıl söyleyeceğimi şimdiden düşünüyorum.Ama eminim onlar benden çok sevinecekler..Bunu niye söylüyorum evet çok istiyorum ama tereddütlerim de yok değil 38 yaşındayım maddi zorluklar çekiyoruz,eğer olursa bebeğimi iyi şartlarda büyütememekten çok korkuyorum.şu anki evimizde güzel bi oda bile hazırlıyamayacağım ona..
Ama Allah biliyor anne olmayı çok istiyorum...
Bu gelgitleri uzun süre vajili olunca hiç bir zaman yenemeyeceğimi düşünüp hiç çocuğum olmayacağını kabullenmiştim sanırım ondan yaşıyorum.
Daha öncede demiştim TEK SUÇLU VAJİİ..
Neyse kızlar kafanızı şişirdim,Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler,öyle iyisinizki Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Ailemle bile paylaşamadığım bu heyecanı sizinle paylaşıyorum,bir yerde ailemsiniz siz de..
Bizimkiler eşimin çocuk istemediğini düşünüyor,evliliğimizin ilk yıllarında çocuk soruları çok olur bilirsiniz bende eşime ne diyecem onlara dediğimde bana at o istemiyor de dedi.hep öyle bildiler.
Zavallım bi gün annem iğneliğici sözler söyleyerek üstüne çok gitti tabi o da haklı olarak,benimkide bana dönerek kısık sesle buyrun cevabı sen ver diyince kaynar sular döküldü üstümden.tabi eşimde kendine göre haklı çok suçlanmıştı.söyledi söyleyecek derken ucuz atlattım o gün.Ee bende haklıyım vajili olmayı ben mi istedim.
Eğer Allah hamile olmayı nasip ederse aileme nasıl söyleyeceğimi şimdiden düşünüyorum.Ama eminim onlar benden çok sevinecekler..Bunu niye söylüyorum evet çok istiyorum ama tereddütlerim de yok değil 38 yaşındayım maddi zorluklar çekiyoruz,eğer olursa bebeğimi iyi şartlarda büyütememekten çok korkuyorum.şu anki evimizde güzel bi oda bile hazırlıyamayacağım ona..
Ama Allah biliyor anne olmayı çok istiyorum...
Bu gelgitleri uzun süre vajili olunca hiç bir zaman yenemeyeceğimi düşünüp hiç çocuğum olmayacağını kabullenmiştim sanırım ondan yaşıyorum.
Daha öncede demiştim TEK SUÇLU VAJİİ..
Neyse kızlar kafanızı şişirdim,Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Günaydın kızlar...
günaydın derincim a.s.yine erkencisin maşallah gamyoncuiremsu
Canım ne yapayım eşimi işe gönderince uyuyamıyorum bir daha...
evde olsamda uyusam doya doya gamyoncuiremsu bi pazarımız var ondada illa bi misafir geliyor uykuya hasretim artık... avatarın ne güzel olmuş kıpır kıpır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?