günaydın ... ay carayı merak ediyorum kaçta alcak acaba sonucu onu sormamısız bak
Slm kızlar,,,keyifler nasılll bugünn
slm canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile3migren ağrısı mide bulantısı ve baş dönmesi haricinde iyi sayılırım olumunekankayizsmile sen nasılsın güzelim?
kızlar hamileyimmmmmmmmmm
elim ayağım titriyor eve zor geldim
doktoru aradım çıkan değeri söyledim hamilesin dedi pazartesiye çağırdı beni
allahım hepinize tattırsın bu duyguyu
neeeeeeeeeee,caracım gerçektenmiiiiiiiiiiii
kızlar hamileyimmmmmmmmmm
elim ayağım titriyor eve zor geldim
doktoru aradım çıkan değeri söyledim hamilesin dedi pazartesiye çağırdı beni
allahım hepinize tattırsın bu duyguyu
dünden beri seni merak ediyordum çoook sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah:)) bi de bişey sorucam hiç kırmızı pembemsi hafif bir akıntın oldumu.sözde sperm yerleşirken çok hafif bir damla nerdeyse kanama olurmuş buna yerleşme kanı derlermiş bu doğru mu acaba???canım gerçekten ama ben inanamıyourm hala çok şaşkınım bu bir mucize benim için,yolda yürürken salak salak gülüyordum
canım allah sanada tatırsın tabi isteyen herkese
ayy canım inan çok sevindimmm,,,,çok heyecanlandım yaa,,,ALLAH hayırlı,sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşlhhh,,,hep mutlu ol canımm....
darısı başımıza inşllhhh,,,:lepi:
dünden beri seni merak ediyordum çoook sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah:)) bi de bişey sorucam hiç kırmızı pembemsi hafif bir akıntın oldumu.sözde sperm yerleşirken çok hafif bir damla nerdeyse kanama olurmuş buna yerleşme kanı derlermiş bu doğru mu acaba???
canım gerçekten ama ben inanamıyourm hala çok şaşkınım bu bir mucize benim için,yolda yürürken salak salak gülüyordum
canım allah sanada tatırsın tabi isteyen herkese
Aminn canım,,Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,,,
ayy enişte ne yaptıı,,haber verdin miii
ben şuan şoktayım diyebilirim,,,çok mutlu oldum canımm ,,bu ay dan pek umutlu deildinn,ALLAH nasip etti işte,,,
ayy cara çok sevindim kendim hamile kalmıs kadar sevindim diyebilirim bi de çok i,stiyordun Allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin sonra bir avazda doğurmanı vee sonrada analı babalı büyümesini nasip etsin. Tebrik ederim. ee eşine söyledin mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?