Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
slm canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile3migren ağrısı mide bulantısı ve baş dönmesi haricinde iyi sayılırım olumunekankayizsmile sen nasılsın güzelim?

ayy sorma canım benimde başım çok ağrıyo nedense,,,mafoldumbeninşlh bu ağrı bütün gün devam etmezz,,,bunun dışında iyi diyelim iyi olalım,,,cara yı bende çok merak ediyorumm,,,

arkadaşlar bu arada sizden bi ricam var hep beraber karanfilçimen arkadaşımızı vajiden kurtaralım hepimiz woltran olup birleşip hep beraber telkin verelim...ihmal etmeden üzerine düşelim...

kızlar hamileyimmmmmmmmmm
elim ayağım titriyor eve zor geldim
doktoru aradım çıkan değeri söyledim hamilesin dedi pazartesiye çağırdı beni
allahım hepinize tattırsın bu duyguyu

canım gerçekten ama ben inanamıyourm hala çok şaşkınım bu bir mucize benim için,yolda yürürken salak salak gülüyordum
canım allah sanada tatırsın tabi isteyen herkese

kızlar hamileyimmmmmmmmmm
elim ayağım titriyor eve zor geldim
doktoru aradım çıkan değeri söyledim hamilesin dedi pazartesiye çağırdı beni
allahım hepinize tattırsın bu duyguyu

ayy canım inan çok sevindimmm,,,,çok heyecanlandım yaa,,,ALLAH hayırlı,sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşlhhh,,,hep mutlu ol canımm....
darısı başımıza inşllhhh,,,:lepi:

netten baktım çıkan değere göre hamilelik var ama değer biraz düşük sanırım.bunu doktora sordum geç döllenme olmuştur o yüzden düşüktür dedi işte pazartesi bakacak artık umarım bi aksilik olmaz..

canım gerçekten ama ben inanamıyourm hala çok şaşkınım bu bir mucize benim için,yolda yürürken salak salak gülüyordum
dünden beri seni merak ediyordum çoook sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah:)) bi de bişey sorucam hiç kırmızı pembemsi hafif bir akıntın oldumu.sözde sperm yerleşirken çok hafif bir damla nerdeyse kanama olurmuş buna yerleşme kanı derlermiş bu doğru mu acaba???

ayy canım inan çok sevindimmm,,,,çok heyecanlandım yaa,,,ALLAH hayırlı,sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşlhhh,,,hep mutlu ol canımm....
darısı başımıza inşllhhh,,,:lepi:

Amin canım benim,çok sağol allah hepinize versin inşallahhhhhhhhh

sağol canım,yerleşme kanamasını biliyorum geçen ay olmuştu mendille silerken farkettim hatta.sanırım tutunamadı gecikmeli ve çok sancılı adet geçirmiştim. ama bu ay hiç olmadı.netten bakmıştım bende her zaman olmayabiliyormuş..

Aminn canım,,Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,,,
ayy enişte ne yaptıı,,haber verdin miii
ben şuan şoktayım diyebilirim,,,çok mutlu oldum canımm ,,bu ay dan pek umutlu deildinn,ALLAH nasip etti işte,,,

ayy cara çok sevindim kendim hamile kalmıs kadar sevindim diyebilirim bi de çok i,stiyordun Allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin sonra bir avazda doğurmanı vee sonrada analı babalı büyümesini nasip etsin. Tebrik ederim. ee eşine söyledin mi:)

Aminn canım,,Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,,,
ayy enişte ne yaptıı,,haber verdin miii
ben şuan şoktayım diyebilirim,,,çok mutlu oldum canımm ,,bu ay dan pek umutlu deildinn,ALLAH nasip etti işte,,,

eşim dışarı çıkacaktı seni bekliycem dedi evdeydi tabi çok sevindi duygularını pek belli edemeyen biridir ama güldü tabi gözümüzaydın diyerek bi defa öptü o kadar ama eminim içinde fırtınalar kopuyordur.
evet umutlu değildim biraz karamsarlık yaptım çünkü hayat bana pek gülmedi.hayatım boyunca olumsuzluklar yaşadım buna da alıştım sanırım ama gerçekten nasip kısmet Allahımın bir mucizesi bu binlerce defa şükürler olsun ve hayırlısı olsun...

canım benim çok sağol amin inş,eşime söyledim evde beni bekliyordu zaten
darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…